Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (05)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Am uitat sa spun ca am pus si eu poze cu printesa mea curioasa.
Ia dati-va cu parerea, ochisorii aia albastrii au culoarea ochilor de bebelusi sau raman asa?

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Of MONICA hai sa te "luminez" eu putin cum este cu schimbatul culorii ....La noi Teo a avut in primul an ochii albastrii, de la doi la trei ani a avut ochii verzi iar de la 3 ani s-a definitvat culoarea adica are acum ochii caprui spre verde. Deci eu sunt total lamurita...nu mai cred ca li se schimba culoarea pana la o anumita varsta...de-acum sunt patita. Si Petru are ochii albastrii deocamdata dar nu ma aventurez sa sper ca vor ramane asa

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Thanx. Daca se fac verzi este ok, ca Alex ii are verzi. Caprui nu vor fi niciodata. Dar daca ramana albastrii, trebuie sa caut prin vecini.

_

faci si tu ca mine..cand am venit de la spital si l-am analizat mai bine pe Vladut am realizat ca e cam "creol"...fata de catalin..si fata de noi care suntem amandoi blonzi-saten..si cu pielea deschisa..si acum Vladut e mai inchis si la ten..si mai brunetel

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Ayla,

legat de culoarea ochilor, sunt doar 2 branse:
- inchisi, de unde pot rezulta caprui sau negrii
- deschisi, de unde pot rezulta verzi sau albastrii.

Cu alte cuvinte, dc Luana va mosteni pe tati, ochii vor putea fi verzi dar la fel de bine si albastrii, fara nici un ajutor de la vecini .

Despre definitivarea culorii insa... am vazut atatea cazuri impinse chiar spre 2/4/5 ani, incat faza cu 6-8 luni e doar o statistica. Oricum, Luana este ff frumusica cu totul, expresia ochisorilor e mult mai importanta decat culoarea :).

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Anca multumesc!
Luana e oricum e 99,9% tac-su.
Bogdana, dar un vecin brunet ai?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Nu Monica..la mine in bloc majoritatea sunt vaduve..si am doar un cuplu tanar..casatoritsi nu brunet...

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Voinicul meu s-a trezit la 3 si a adormit pe la 5.30. Acum mananca iar. Imi pica ochii in gura de oboseala...

LA MULTI ANI Antonia si Iulia!!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

noi sintem cu programul asta de cind s-a nascut

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, sa inteleg ca ati luat termometru de ureche? Eu am citit ca acela se poate folosi abia de la 3 luni, eu am unul de la Braun, Teromoscan cred ca-l cheama, dar n-am apucat sa ma uit pe prospect ca lumea.
La copii asa mici, masurarea rectala a temperaturii e cea mai exacta. Se pune un pic de crema pe varful termometrului la utilizare, dar cum zicea si anca, intai vezi cu buzele daca e cazul sa stresezi copilul, la al meu clar nu-i place operatiunea.

Fetele, dau in depresie (in a cata oare?)! Cred ca am un inceput de varice, se vad niste vene foarte subtiri roz-mov pe interiorul piciorului, imediat deasupra genunchiului.

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Mergem la oftalmolog. Nu stiu cum sa ma imbrac caci tipu astazi e fitos. Daca il las jos urla de se-nvineteste

Sirimie tu esti cu acest program in fiecare noapte? Eu noaptea asta am avut noroc. A xstat trea vreo 10 min. Dar mi-a adormit la 2.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, sirimie, al meu are 8 saptamani si are programul de masa din 3 in 3 ore, parca Manu zicea ca si Radu al ei, asa ca mi se pare "obraznicie" curata sa sperati la nici o luna sa dormiti mai mult. Eeeee

Dar nu disperati, ca vin alte fete si va spun ca aveti sanse sa dormiti toata noaptea in curand, din ce am citit sunt multi ghiocei care dorm 6 ore legate. Pupam piticii somnorosi

8 saptamani si 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

- e bine sa ai mereu, mereu, mereu in frigider supozitoare cu novocalmin [fostul algocalmin], sunt de baza.

algocalminul e interzis in alte tari din europa ca fiind cancerigen. in caz de febra trebuie sa ii dati lui bb sa bea, sa il tineti imbracat lejer, eventual sa faceti baie cu apa cu 2 grade mai rece sau sa faceti impachetari in prosoape umede - dar nu reci. Si sa mergeti la doctor. Nu e bine sa dati nimic bebelusilor fara sfatul medicului, multe supozitoare sau siropuri sint interzise la copii foarte mici.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

multumesc pt urari pt bebelina mea!

Am lamurit-o cu ochisorii, deci treb sa mai asteptam, insa cum facem cu ceiutzul?
Stiu ca dc alaptam nu era nevoie, insa noi suntem pe formula, deci...de care ceai?
de menta dc are diaree, de musetel dc e constipat, ce ramane teiul?

in fine...sper sa ma dumiresc, sa prind dr la tel, ca se pare ca e cam scumpa al vedere si al auz.

ariana Maria, falcutze si bulanase la vedere 3 luni!!!!!!!!

Mergi la inceput