Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (05)
Raspunsuri - Pagina 17
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Anastasia merge maine la Disney-ma rog, ea o sa dorma acolo(banuiesc),dar i-am promis lui Alex ca o ducem si pe mamaie la Mickey si nu mai avem pace, asa ca ne caram toata trupa...cam multi copii pe acolo, dar suntem vaccinate...ma incurajez eu ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ce super. Si noi vrem sa mergem la vara.
Te rog ajuta-ma cu o traducere. Ce urezi unei femei care urmeaza sa nasca? Ceva de genul "nastere usoara, bebe sanatos".
Merci
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
olishka spune:
citat din mesajul lui andiaroro Cati- poate scapati cu crema speciala, dar poate e cu adevarat nevoie de chirurg din moment ce v-a dat trimiterea. olishka- nu mai tin minte, daca voi papati san sau formula...dupa spusele moasei Anastasiei, un copil alaptat nu trebuie sa aiba febra pana la 3 luni, asa ca s-ar putea sa fie caldura. ochii albastrii-tot moasa ne spunea ca raman asa, daca albastru respectiv(indiferent de nuanta) e pur, adica nu exista nici un punctulet de alta culoare. Anastasia merge maine la Disney-ma rog, ea o sa dorma acolo(banuiesc),dar i-am promis lui Alex ca o ducem si pe mamaie la Mickey si nu mai avem pace, asa ca ne caram toata trupa...cam multi copii pe acolo, dar suntem vaccinate...ma incurajez eu ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Ii dau doar san. Si eu cred ca este de la caldura. Maine iau termometru. recomandari?
Olga, mamica lui David iepurasul
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka E tare simpatic sotul meu, mi-a facut programare la masaj Doar ca nu stiu cu cine sa las copilul Olga, mamica lui David iepurasul |
Olga eu o iau cu mine in scoica, si o tin pe un fotoliu langa mine, daca e sa planga intrerup, dar nu am avut incidente, cum spuneam, daca ma aude si ma vede e ok.
_
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui olishka Mamici, bebe poate sa aibe febra si sa nu planga? Nu am cu ce sa-i masor temperatura. Am un termometru de la Chico pe care l-am cumparat cand eram gravi, dar mi-am dat seama ca nu functioneaza bine. Mi se pare cam fierbinte pe frunte si putin transpirat. Sau o fi de la caldura? Pe manute e mai rece. El e cumintel acum, dar eu tot ingrijorata sunt. Olga, mamica lui David iepurasul |
Sa-ti cumperi termometru de preferat electronic, sa nu-l chinui mult. E posibil sa fie mai caldut bebe fiind cald afara. E posbil sa aiba febra si sa nu planga.
Il alaptezi exclusiv?
_
pisigri spune:
Of, am culcat si eu Pisilinca...
Ayla, multumesc de intrebare, bunicului i-au dat drumul din spitalul de recuperare in care fusese transferat pt ca medicul a zis ca "e ca o cirpa...". Acum ne distram carind medici si asistente la domiciliu (care e aproape de Iasi dar in afara orasului) ca sa faca analize pe care ar fi trebuit sa le faca in spital, pentru stabilirea unor doze corecte la ce medicamente lua. El e diabetic (a devenit insulino-dependent dupa accident, si fiecare administrare de insulina se face doar dupa determinarea glicemiei, de 4 ori pe zi, pt ca nu stiu ce centru nervos responsabil cu reglarea nivelului glicemiei nu mai functioneaza) si a suferit acum citiva ani si 4 bypass-uri si o schimbare de valva mitrala (cardiaca), asa ca trebuie stabilita si o doza corecta de anticoagulante. Nu misca deloc mina, piciorul il misca dar necoordonat nu stiu cum... Si nu e ca si cum restul corpului ar fi ok; nu reuseste sa isi coordoneze bine nici celalat picior, se repeta mult cind ii intra cite ceva in minte... e clar ca nu va mai fi niciodata nici macar aproape de ceea ce a fost. Acum cautam o solutie organizatorica pentru ca bunica nu se descurca singura cu el, parintii mei au servici etc... probabil in final se vor muta ai mei la tara si vor face naveta. Om vedea.
In rest, despre noi... continuam sa avem colici, uneori mai intense, alteori mai slabe, dar oricum nu mai urlam cum urlam cindva. Ma TERMINA insa ca FIX la ora 4 dimineata incepe sa se screama sa faca pirtzuletze, dupa care la 5.30-6 se da desteptarea, fara drept de apel. Daca am noroc, mai doarme un ceas de pe la 7 la 8... Taaaare mi-as dori si eu o dimineata de puturoseala, desi mereu am fost matinala de felul meu, dar cred ca m-a ajuns si pe mine oboseala de la inceput.
Fireste, continuam sa stam numai in brate...
Azi a avut nu stiu ce, ca a cerut mincare la o ora jumate, m-a timpit...dar la cintar nu a crescut cine stie ce (eu o cintaresc zilnic inainte de baie).
Astept sa treaca botezul (duminica) si...mai ales cumatria (sa vedem ce primim) si apoi m-oi duce si eu sa iau "centru de activitati" si diverse alte zdranganele pe care sa le atirn pe unde apuc.
Sora-mea insa a fost tare bucuroasa azi, ca Pisilinca ride cind vede desenele pe care i le-a pictat pe pereti.
M-am intins ca de obicei... Va pup !
A, mi-am amintit. Nici eu nu prea sint de acord cu ceaiul daca bebe e alaptat exclusiv, dar de cind au inceput caldurile am inceput sa ii mai dau sa bea pentru ca mai transpira, ii mai e sete... Daca nu vrea il refuza urgent, fara drept de apel, si nu o pot prosti in nici un fel - inseamna ca vrea paaaaaaapiiiiiiii.
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
pisigri spune:
m-am intins si tot degeaba...
La botez se fac cadouri nasilor? Pe net am cautat obiceiuri de botez, si o singura fata pe un forum zicea ceva de cadou pt nasi, in rest nimeni nu a mentionat nimic... Voi cum faceti/ati facut?
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/ (poze noi)
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
Pisgri, imi pare rau ca bunicul tau a ramas cu asa probleme.
Am uitat sa va spun, ca de azi noi am inceput sedintele de kineto, si Luana s-as descurcat excelent, nu a plans, chiar i-a placut. Din pacate a spus ca are un pic torticolis, nici nu stiam de asa ceva, dar se rezolva.
O sa mai pun pozici.
_
Kea spune:
Olga, cumpara termometru digital cu varf flexibil, copilul se agita in general cand ii iei temperatura rectal.
8 saptamani si 5 kg
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ce mamica frumoasa esti, tot ma uit la tine si ma minunez. Si surioara ta este ca o printesa. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Multumim, la fel
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Olga eu o iau cu mine in scoica, si o tin pe un fotoliu langa mine, daca e sa planga intrerup, dar nu am avut incidente, cum spuneam, daca ma aude si ma vede e ok. _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Eu nu cred ca o sa am asa un succes cu al meu. Tipu doarme bine doar afara. Jumatate de sedinta sigur o sa fie cu tata in gura lui