Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (05)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Tare scump David! Pe 13 iunie ne crestinam si noi.

A-propos de jucarii... pe Adela caruselul o enerveaza ingrozitor!

Si cu asta va ! Noi ne-am hotarat, ne luam talpasita! Diseara cand se face racoare, ne suim in masina si plecam la Targoviste, numai noi, fetele, tati o sa ni se alature vineri seara, cand vine de la serviciu! Cum spuneam, nu ne mai place in Bucuresti!
Fetele din Targoviste, veniiiiiiiiiiiim! Sper sa mai reusim sa intram si pe net din cand in cand!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oliska,
am vazut pozele de la botez.. tare frumosi si mai ales urlatori, asa pare ca a plans hotarat David la cazan, nu?

Voiam sa te intreb: cine e fetita pozata alb-negru?

Azi am luat si eu certif de nastere, am fost cu masina si cu bb, doamnele de la starea civila chiar s-au incantat de bb si au zis: "ia uite, flacaul a venit personal sa-si ia certif de nastere, suntem baiat mare!".

Maine facem si noi 2 sapt, si cand ma gandesc ca voi deja aveti botez, multi bebei-ghiocei deja au 1-2 luni..., deja ganguresc copilasii vostrii... Eu nu mai tin minte, pe la cate sapt incep sa gangureasca altceva decat plans?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Anca noi l-am botezat pe David la nici 4 sapt. Am vrut un botez in familie si mi-am dorit f mult sa-l boteze fratele meu. Asa ca daca tot avea drum pe la Iasi, a trecut repede si pe la Buc si am facut botezul A fost f frumos.
Fetita mica este Chitibus, surioara mea, matusa lui David

E maricel deja si Tudor. La multe saptamani, lunite, ani!!! Si eu ma plimb peste tot cu David de pe la 2 sapt.
David inca nu gangureste. Doar plange si se screme

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

E tare simpatic sotul meu, mi-a facut programare la masaj Doar ca nu stiu cu cine sa las copilul

Mergi la inceput

Mamici, bebe poate sa aibe febra si sa nu planga? Nu am cu ce sa-i masor temperatura. Am un termometru de la Chico pe care l-am cumparat cand eram gravi, dar mi-am dat seama ca nu functioneaza bine. Mi se pare cam fierbinte pe frunte si putin transpirat. Sau o fi de la caldura? Pe manute e mai rece. El e cumintel acum, dar eu tot ingrijorata sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Salutare!

Intrebare: avem 3 luni aproape, ce ceai in afara de cel pt colici putem da bb-ilor?
Trecem la progr de vara, dim si seara pe afara, asta e caldura asta.

http://www.flickr.com/photos/37464404@N08/

Si la noi tot ochi albastri pe stoc, sper sa ramana asaaaaaaaaaa!!

poopeeeeee

Ariana Maria 3 luni!

Ce frumoasa e!
O alaptezi? La bebelusii alaptati nu e nevoie de ceai.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Cati- poate scapati cu crema speciala, dar poate e cu adevarat nevoie de chirurg din moment ce v-a dat trimiterea.
olishka- nu mai tin minte, daca voi papati san sau formula...dupa spusele moasei Anastasiei, un copil alaptat nu trebuie sa aiba febra pana la 3 luni, asa ca s-ar putea sa fie caldura.
ochii albastrii-tot moasa ne spunea ca raman asa, daca albastru respectiv(indiferent de nuanta) e pur, adica nu exista nici un punctulet de alta culoare.
Anastasia merge maine la Disney-ma rog, ea o sa dorma acolo(banuiesc),dar i-am promis lui Alex ca o ducem si pe mamaie la Mickey si nu mai avem pace, asa ca ne caram toata trupa...cam multi copii pe acolo, dar suntem vaccinate...ma incurajez eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean
.Luanei eu nu-i vad bine culoarea in poze..e de vina minotaurul meu?(monitor lcd)..nsa sunt niste ochi mari superbi..e ochioasa ca ai mei..ti-am zis eu..numai buna de nora

Multumesc!
Eu am ochii mari dar albastrii nu-i are nici unul dintre noi.
Si nici vecinu.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishkaAvem si noi poze de la botez

http://picasaweb.google.com/olgagireada/BotezDavid?feat=directlink

Ce mamica frumoasa esti, tot ma uit la tine si ma minunez. Si surioara ta este ca o printesa.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Si cu asta va ! Noi ne-am hotarat, ne luam talpasita! Diseara cand se face racoare, ne suim in masina si plecam la Targoviste

Denisamada, distractie placuta la Targoviste si asteptam vesti. Daca nu ai net, activeaza-ti wap pe mobil si ai macar messenger.

_

Mergi la inceput