Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 3
Eseea spune:
ancadragoman, am vazut ca vrei sa ajuti 2 fetite nascute in martie. Eu am pe bb nacsut in martie, pe 11...deci as avea cateva hainute de dat, daca le-or mai veni, daca sunt nascute mai spre sfarsit, poate sunt mai micute daca sunt gemene.....te rog sa ma contactezi daca vrei sa le iei de la mine.![]()
Mami de fetita
si de baietel
Eseea spune:
fetelor, vad in lista o gramada de lucruri de dat..cele care ajutati bb mai mici, de ce nu luati si trimiteti si lucruri pt peste cateva luni, chiar daca acum sunt mai mari ( ma refer la hainute). Doar tot vor avea nevoie si peste cateva luni-1 an de haine. Am vazut o gramada in lista, care sunt probabil de luni bune anuntate acolo si nu le-a luat nimeni. E pacat, daca oamenii le ofera. Ma gandesc ca cei care au nevoie de ajutor ACUM cresc repede si au nevoie si de lucruri mai mari.![]()
Mami de fetita
si de baietel
LiliaToma spune:
Am dat azi carutul pentru vecina Simonei( bombonika12)
Urmeaza, daca vrea Simona, sa imi dea datele vecinei. In cazul in care se confirma situatia dificila a vecinei si chiar si a Simonei, poate le includem si pe ele in listuta de pe prima pagina.
O sa o rog pe Daniela sa scoata din lista caruciorul de la mine si marsupiul.
Numai bine tuturor.
adda_lili spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LauraNicole Adda,daca o faci sau nu este treaba ta si nu ar trebui sa te judece nimeni,ok?Nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru ca,ca mama,doresti sa-i asiguri copilului o viata mai buna! Eu totusi sper sa reusesti sa faci altceva!Succes! Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it! |
mistral spune:
ancadragoman,eu zic ca ar fi mai simplu sa le trimit direct lor,sa nu mai cari coletul acasa si iar sa-l trimiti-pt. mine e bine oricum.
adda_lili,asa cum a spus si LauraNicole,in momentul in care ai dat copilul Directiei pt protectia copilului,tu nu mai ai dreptul de a decide pt el si poate fi dat altei persoane.am lucrat in domeniu si ceea ce spune vaninaa nu e legal,dar e bine ca te interesezi inainte de a lua o decizie.
Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
bombonica12 spune:
Sunt deacord sa ii dau lui LiliaToma datele vecinei mele si chiar ale mele !!! O sa i le transmit pe mail.

adda_lili spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mistral ancadragoman,eu zic ca ar fi mai simplu sa le trimit direct lor,sa nu mai cari coletul acasa si iar sa-l trimiti-pt. mine e bine oricum. adda_lili,asa cum a spus si LauraNicole,in momentul in care ai dat copilul Directiei pt protectia copilului,tu nu mai ai dreptul de a decide pt el si poate fi dat altei persoane.am lucrat in domeniu si ceea ce spune vaninaa nu e legal,dar e bine ca te interesezi inainte de a lua o decizie. Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
vaninaaa spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui adda_lili
|
Nu e matusa mea, eu stiam un caz tot de pe net, dar am vb astazi cu LauraNicole si m-a lamurit. Mai bine nu risca.
LauraNicole spune:
Adda,stai linistita ca nu toate ne-am nascut invatate .
Bombonica,asa cred ca e cel mai bine .
Dragelor care aveti hainute pentru un an , un an jumate de dat , va rog eu mult sa o ajutati pe Adda .Poate o facem sa mai uite de necazuri !
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!