Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Bombonica, stiu ca Adda_lili cerea pentru vecina ei, care va naste in iulie un baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonica12 spune:

O sa iau legatura cu ea. Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna fetelor
Cumnata mea care a nascut in Spania (au mers la munca si vin 3 in loc de 2) se intoarce cu tot cu bebe in tara si desi acolo avea un patut frumos nu-l poate aduce in tara (ii costa transportul mai mult decat patutul), iar eu nu pot sa il dau pe-al lui Matei ca doareme in el, asa ca m-am gandit sa va rog cine ar putea sa doneze un patut pentru un bebe. Multumesc

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Buna!

Am trimis de dimineata prin posta, pompa de san ptr Antonia. Cica joi, cel tarziu vineri ajunge la Cluj.

Sa ma treceti si pe mine cu cateva hainute ptr 0-3 luni, dar sunt mai grosute, de iarna, deci ptr o viitoare mamica ce va naste toamna mai tarziu sau ianuarie-februarie 2010.

Pup you!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Salut tuturor!
Am urgenta dar urgenta nevoie de hainute de vara pentru grasul din Mizil care acum are 9 luni dar arata de 11 .Parintii nu au primit salariile de luna trecuta,mama n-a primit nici alocatia pe luna asta si pur si simplu nu mai are cu ce imbraca brotacul .Singura explicatie care li s-a dat a fost ca nu are Primaria bani .Pot da adresa si nr de telefon pe PM .Va rog mult !Am vorbit cu mama baiatului la telefon si era disperata .Nu mai spun de pampers sau lapte ...

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Are cumnata mea hainute pt. baietel,dar sunt pentru 1 an-1 an jumate.Sunt cateva de vara,dar si mai grosute.Daca sunt potrivite pt. baietelul din Mizil,eu le trimit cu drag.

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Debi a ajuns pachetul de la tine dar am uita sa te anunt,au fost f bucurosi si iti multumesc mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Salut tuturor!
Am urgenta dar urgenta nevoie de hainute de vara pentru grasul din Mizil care acum are 9 luni dar arata de 11 .Parintii nu au primit salariile de luna trecuta,mama n-a primit nici alocatia pe luna asta si pur si simplu nu mai are cu ce imbraca brotacul .Singura explicatie care li s-a dat a fost ca nu are Primaria bani .Pot da adresa si nr de telefon pe PM .Va rog mult !Am vorbit cu mama baiatului la telefon si era disperata .Nu mai spun de pampers sau lapte ...

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Buna,
Laura, da-mi te rog toate detaliile despre baietelul din Mizil, in viitoar poate ajung personal acolo.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

[quote]citat din mesajul lui ancadragoman

Debi a ajuns pachetul de la tine dar am uita sa te anunt,au fost f bucurosi si iti multumesc mult de tot

Cu placere,sper sa le fie de folos

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bombonica12

Mamica careia vroia ancadragoman sa ii dea pompa a gasit deci Danielac trecema pe listuta cu o Pompa Chicco manuala. Si am mai facut rost de niste hainute de la niste prietene 0-6 luni baietel.Daca are cineva nevoie?!!!

ok!

Mergi la inceput