Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
Vad ca sunt 2 pompe de san de donat si m-ar interesa pe mine una pentru o viitoare mamica daca se poate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
bombonica12 spune:
Am pregatit coletul pentru Antonia_05 cu niste hainute si pompa de san, maine le duc la posta!!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bombonica12 Am pregatit coletul pentru Antonia_05 cu niste hainute si pompa de san, maine le duc la posta!! |
Scoate pompa si ia legatura cu ancadragoman , ca n-are rost sa primeasca Antonia_05 doua pompe. Am vorbit cu Anuc, si ea tot maine o trimite.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
bombonica12 spune:
iam trimis mesaj pe PM lui ancadragoman astept sa ia legatura cu mine sa ne vedem sa ii dau pompa.
DarkBendis spune:
Selene, in "plasuta cu pricina" e si un pachet cu mameloane de silicon de la Avent, daca crezi ca ii sunt de folos Antoniei sa le foloseasca sanatoasa
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
adda_lili spune:
citat din mesajul lui malta Adda_lili, mamica singura din Iasi, a ramas fara hainute la baietelul ei de 11 luni. Am scris aici cu speranta ca de data asta poate citeste cineva care are. Si mi-a spus de o vecina-graviduta care asteapta tot un baietel, insa eu am impartit la 5 mamici toate hainutele puiului meu, asa, cate putin la fiecare, si nu mai am acum deloc. Va rog, sa incercam impreuna sa le ajutam! Pupici! |
Andries spune:
Draga Adda, te rog spune-mi cate kg are baietelul tau si cam ce inaltime. Cred ca te pot ajuta cu ceva hainute.
Andries
danielac spune:
citat din mesajul lui petrean stie cineva adresa adelei sa-i trimit ceva lucrusoare de la bebeii mei?dc nu..o sa fiu nevoita sa astept pana va mai intra... Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
iti trimit eu adresa pe PM.
bombonica12 spune:
Mamica careia vroia ancadragoman sa ii dea pompa a gasit deci Danielac trecema pe listuta cu o Pompa Chicco manuala. Si am mai facut rost de niste hainute de la niste prietene 0-6 luni baietel.Daca are cineva nevoie?!!!