Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.)-10
Raspunsuri - Pagina 19
danielac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anuc Buna! Am trimis de dimineata prin posta, pompa de san ptr Antonia. Cica joi, cel tarziu vineri ajunge la Cluj. Sa ma treceti si pe mine cu cateva hainute ptr 0-3 luni, dar sunt mai grosute, de iarna, deci ptr o viitoare mamica ce va naste toamna mai tarziu sau ianuarie-februarie 2010. Pup you! Anuc cu Ioana mica si BB Filip |
te-am trecut!
papanash spune:
Daniela, o sa duc si eu hainute si incaltaminte baietelului din Mizil, o sa merg personal dar nu stiu exact cand, in urmatoarele 3 saptamani sigur.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
bombonica12 spune:
Fetelor am pus coletul pentru Antonia_05 asa cum am promis.Mai am niste hainute numai ca nu sunt de vara, sunt subtiri dar cu maneaca lunga daca stiti pe cineva care are nevoie, care va naste mai tarziu spre toamna!!!
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui papanash Daniela, o sa duc si eu hainute si incaltaminte baietelului din Mizil, o sa merg personal dar nu stiu exact cand, in urmatoarele 3 saptamani sigur. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Multumesc frumos!Acum eu nu sunt acasa dar cand revin,duminica,iti pot da adresa exacta .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui mistral Are cumnata mea hainute pt. baietel,dar sunt pentru 1 an-1 an jumate.Sunt cateva de vara,dar si mai grosute.Daca sunt potrivite pt. baietelul din Mizil,eu le trimit cu drag. Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001) |
multumesc frumos!Eu nu sunt acasa pana duminica dar cand voi ajunge,voi da adresa lor exacta .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
danielac spune:
citat din mesajul lui papanash Daniela, o sa duc si eu hainute si incaltaminte baietelului din Mizil, o sa merg personal dar nu stiu exact cand, in urmatoarele 3 saptamani sigur. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
multumim ca esti alaturi de noi!!!
danielac spune:
aseara am reusit sa ii trimit coletul prin posta, adelei_r!
sper sa ii foloseasca!
stie cineva daca a nascut?
malta spune:
Ciao, fetelor! Am vorbit aseara cu Adela_r si inca nu nascuse. Spune ca, li se pare medicilor acum, ca va avea ...O FETITA!!!
malta spune:
Buna! Am vorbit iar cu Adela_r . Nu ii ies bine testele si o monitorizeaza continuu. Au mai descoperit pe langa placenta praevia si dubla circulara de cordon, insa medicii spera sa nasca natural.
Mi-a spus ca are mare nevoie de carucior si patut pentru cand ajunge cu bebele acasa. Rog mamicile, in special pe cele din CRAIOVA care nu le mai folosesc sa ajute un bebelus mic, mic!
malta spune:
Alex, baietelul crescut de taticul singur, va roaga sa ii daruiti Pampers nr. 4, 4+ sau 5. E inca mic si are nevoie de lapte praf Vitalact si de un scaun de masa. Cat de putin, pentru acest sufletel nevinovat conteaza mult. Iar daca va primi si cateva hainute pentru 1 an si 3 luni sau chiar mai mari va va multumi din toata inimioara lui.