FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Maya_I daca poti face in Franta si ai unde sa stai e ok, nu cunosc preturile care sunt acolo, dar una peste alta conteaza rezultatul, nu ne mai uitam la bani cand dorinta e asa mare. In Ungaria preturile sunt mai mici si banuiesc ca si cazarea este mai ieftina decat la noi. Traducator gasesti acolo care e cadru medical si stie sa traduca analizele si termenii medicali. Am inteles ca o traducere costa cam 20 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Buna dimineata
Diana intr-adevar asa mi-a zis si mie doctorita. Hormonalele trebuiesc facute in cursul aceluiasi CM. Nu in cicluri diferite. Despre ovare micropolichistice nu stiu ce sa-ti spun ca nu am trecut prin asta. Mi-am luat analizele de la sange ieri si sunt 2 chestii care ma ingrijoreaza desi din ce am citit pe net nu ar trebui. Stiti ca la Ac anti Rubeola faci 2 analize: una IGg si una IGm. Cea IGG mi-a iesit prezent desi la interval scria ca trebuie absent. Din ce am citit pe net spune ca daca cea IGM este absent nu ar trebui sa-mi fac probleme. Voi ce parere aveti?

Adica se pot face toate in aceesi zi? Ca eu asa as vrea. sa scap odata de tot.

Optimista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi

PT MAYA:

La MedNewLife nu este nevoie sa vii cu sotul.

Catalina, . Dar e clinica buna?

Optimista

Mergi la inceput

Diana, se pare ca acolo sunt gratuite vreo 4 IA si cam tot atatea FIV-uri. Cu conditia sa fii platitor de asigurari. Sper ca sotului sa i se faca un contract serios si sa nu fie probleme. Momentan nu stiu ce sa spun, ca deocamdata n-a plecat. Peste o saptamana si ceva. Pe 1 tb sa fie acolo.Dar de-abia peste inca vreo luna o sa stim ce si cum, ca prima luna e de acomodare, el nu stie franceza. Eu inteleg franceza dar imi vine greu sa vorbesc, desi daca as sta o luna acolo sigur mi-a veni mai usor.

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Nu, unele se fac in Z2, altele in Z13 si progesteronul sau ceva de genul in Z21. Dar in cadrul aceluiasi CM.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Nu, unele se fac in Z2, altele in Z13 si progesteronul sau ceva de genul in Z21. Dar in cadrul aceluiasi CM.

aha, am inteles. Z2, exact a doua zi dupa ce ti-a venit CM? Sunt de sange aceste analize, nu?

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Citat:
citat din mesajul lui catalinasi

PT MAYA:

La MedNewLife nu este nevoie sa vii cu sotul.

Catalina, . Dar e clinica buna?

Optimista

Multe din fetele care scriu pe forum au reusit la aceasta clinica.
Este o clinica cu doctori din Romania si Israel. Seful de la depart. de fertilizare in vitro este din Israel, prof dr Ron El (el face FIV-urile)

Mergi la inceput

Catalina, multumesc draguta, . Si stii si ceva de preturi? IAD si FIV...

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna dimineata si de la mine , va intampin cu o si o
Yarinna eu stiu ca aceste analize hormonale (z3, z14, z21) se fac indiferent daca se merge pe inseminare sau FIV . Asa este ? ma contraziceam ieri cu o colega de munca ca iei nu ia dat nici o analiza de facu pana sa treaca la IA.
Maya au zic sa se intereseze sotul tau in Franta cum se procedeaza in cazul de FIV si daca ai toate analizele si doctorul de acolo iti da ok-ul, de ce nu ? bafta multa!

Mergi la inceput