FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 8
yarrina spune:
Fetele care ati trecut deja prin prima inseminare, vreau sa va intreb daca ati mai dat ceva la doctor ca si "atentie". Stiu ca e clinica privata si nu prea se cade dar as vrea sa stiu cam cum ati procedat.
diana23ct spune:
yarrina eu cand m-am dus la eco, am dus de vreo 2 ori crin si la inseminare un buchet de trandafiri. Si in sambata Pastelui cand am fost la eco i-am dus o cafea cu 2 canute (era si Pastele si am zis sa nu ma duc cu mana goala). Eu bani nu i-am dat, dar la tine e barbat asa ca florile cad. Nu stiu ce sa zic, oricum Ispasoiu e un dr de nota 10 si nu stiu daca ar primi ceva.
yarrina spune:
Am sa vad si eu cum va fi la fata locului. 
Mi-am amintit ca mai am o problema. Listeria dureaza 21 de zile pana imi da rezultatul. Cat de influentabila este?
alexia_ada spune:
Yarinna stiu ca Listeria se face impreuna cu Clamydia si Microplasama . Din cate am inteles eu de la doc sunt importante ca pot arata infectii . Eu zic sa astepti si rezultatul analizei .
Tin pumnii
diana23ct spune:
yarrina la prima intalnire nu e asa importanta lysteria. la mine nici nu s-a uitat pe ele prea mult.
yarrina spune:
Alexia mie mi-a facut Listeria din sange si Microplasma si Chlamidia din secretie. Azi le primesc si pe astea din cultura sa vad ce brontozauri mai am si pe acolo. 
alexia_ada spune:
Yarinna nu te mai gandi, eu sper sa ai rezultate bune la analize . Acum vezi si tu le Listeria ce zice doc..sti cum este ca fiecare doc are modul lui .
pup
Mikiti-am trimis un PM. Cand ai timp sa te uiti si peste el ,te rog 
yarrina spune:
Eu ma gandesc la cele care raman insarcinate in mod natural si nu mai fac atatea analize....ce simplu poate fi...
yarrina spune:
Am primit si analizele la culturi. Chlamidia, Ureaplasma, Mycroplasma absent. Normal ca afurisita de Candida e prezenta.
Asta o data imi iese si o data nu. 
Maya_I spune:
Buna, fetele
Diana, daaaa, e fff mare diferenta. Chestia e ca eu ma gandesc si la alte lucruri gen: cum ajung acolo, ca nu stiu maghiara, cum sa ma inteleg cu doctorii ca nici cu enlgleza nu stau foarte bine, ma descurc la chestii uzuale, dar nu la termeni medicali... Plus ca trebuie sa ma cazez si eu si sotul undeva, asa imi imaginez. cam la cat crezi ca se poate ajunge. Dar sa stii ca se merita din alt punct de vedere: esti mai sigura decat de doctorii de aici.
Fetelor, eu cred ca ma hotarasc sa fac investigatiile in Franta. Sotul meu va pleca in curand acolo sa lucreze, si dupa o vreme, cam prin august o sa merg si eu. Deja am vorbit cu o fata care face fIV in Franta, si m-a convins. Pana atunci o sa se linsiteasca si omul meu. Ce parere aveti?
Optimista