FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

fetelor sa va povestesc o chestie. azi a nascut o prietena si cand am sunat-o mi-a spus ca a vb pt mine cu o dr din buc care se ocupa cu fertilizari si chestii de genul asta. Am sunat-o din partea prieteni mele si am inceput sa ii explic despre ce este vb. M-a intrebat de analize si mi-a zis o chestie care mi se pare cat de cat logica. Mi-a zis ca analizele hormonale care se fac in diferite zile ale cm trebuie facute pe perioada aceluiasi cm pt a vedea fazele de dezvoltare ale folicului. Eu analizele le-am facut in diferite luni. Primele au fost din zilele 21 si apoi la urmatorul cm am facut cele din ziua 2. Apoi mi-a explicat cum e cu ovarele micropolichistice si mi-a zis ca inainte sa imi faca stimulare ovariana si inseminare trebuia sa ma trateze pt ovare deoarece foliculii din caza peretelui format si ingrosat nu au si pe unde sa iasa.
Vroiam sa va intreb voi ce parere aveti cu privire la ce mi-a spus dr asta seara? A ramas sa imi fac o ecografie miercuri sau joi si sa vb cu ea la tel sa ma duc cu ecografia la ea si cu analizele si sa discutam mai multe. Poate din cauza asta nici nu am reusit la inseminare pt ca foliculii mei nu au reusit sa treaca de peretele ovarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Diana intr-adevar asa mi-a zis si mie doctorita. Hormonalele trebuiesc facute in cursul aceluiasi CM. Nu in cicluri diferite. Despre ovare micropolichistice nu stiu ce sa-ti spun ca nu am trecut prin asta. Mi-am luat analizele de la sange ieri si sunt 2 chestii care ma ingrijoreaza desi din ce am citit pe net nu ar trebui. Stiti ca la Ac anti Rubeola faci 2 analize: una IGg si una IGm. Cea IGG mi-a iesit prezent desi la interval scria ca trebuie absent. Din ce am citit pe net spune ca daca cea IGM este absent nu ar trebui sa-mi fac probleme. Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

yarrina IGM inseamna microbul din sange si daca ti-a iesit absent e f bine. iar IGG reprezinta anticorpi, nu ai dc sa iti faci griji. inseamna ca rubeola(pojar sau varicela, nu mai stiu care din cele 2 e rubeola, dar parca prima) ai facut-o cand erai mica si ai anticorpi pt boala respectiva. Nu ai dc sa te sperii. Pe analize scrie ca putea sa iasa si negativ.

Mergi la inceput

Mi-am luat o piatra de pe inima Diana. Multumesc din suflet.
Asta era singura care m-a pus pe ganduri, in rest toate au iesit bine. Mor de nerabdare sa ajung la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

yarriana:si la mine au iesit analizele la fel,igg pozitiv,igm negativ.
Tu faci fiv sau inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

diana:asa mai zic si eu ,daca ai casa langa Arad dar eu .....atatia km nu pot sa merg decat cu cazare.Te primesc dr.cu analizele facute in Romania?

Mergi la inceput

Madibabi sunt la prima inseminare. M-am hotarat sa fac 2 inseminari, una la Sibiu si una la Bucuresti. Daca nu reusesc vreau si eu sa ma duc in Ungaria la FIV. Toate cu donator pentru ca sotul are azoospermie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinasi spune:

PT MAYA:

La MedNewLife nu este nevoie sa vii cu sotul.

Mergi la inceput

madibabi am inteles ca primesc analizele din romania, ideea e ca macar la prima intalnire sa iei un translator ca sa traduca si analizele. AM inteles ca un translator ar costa undeva la 20 euro intalnirea.

Mergi la inceput

madibabi pe sectiunea FIV in Ungaria am vazut ca au postat si cateva locuri unde te-ai putea caza. Eu daca nu am fost interesata nu m-am uitat prea mult. Vezi cat costa sau poti vb si cu translatorul, poate te ajuta ea sa iti gasesti o cazare cat de cat mai buna la pret.

Mergi la inceput