FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

rodicuta32 multumesc frumos. Nu pierd timpul pt ca si asa mi se pare ca trebuie sa stau mult pana reusesc ceva. Imi este foarte greu, azi o o vecina de pe scara cu care ma inteleg f bine a nascut, nasa mea care e usa un usa e luna 8, la sf lunii iunie naste si ea. Rezist tare greu cand vad ca toata lumea in jurul meu reuseste fara pb si eu ma zbat ca pestele pe uscat. Iti dai seama cum o sa fie cand o sa nasca nasa, aproape ca si cand as avea un bebe mic in casa, o sa fie groaznic sa invart cutitul in rana zilnic cand o s-o vad cu mucutul ei. Iti dai seama ca ma bucur pt ea, dar mi-e tare greu sa trec peste momente de genul asta cand stiu cat ma chinui si cat imi doresc. Eu momentan ma complac in a fi mamica de hamsteri, noroc ca imi fata hamsterita o data pe luna si imi umple casa de pui . Chiar radeam cu sotul meu si ii ziceam ca pana facem noi un bebe face hamsterita 100 pui
Asta e viata, o sa reusim si noi pana la urma, trebuie sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Diana:unde ti ai facut programare?Cat costa un FIV APROXIM 50 MIL?Tb sa ai analizele facute?Ai idee cat costa si tratamentul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Diana:cat costa cazarea?Sau te internezi la clinica ?Ai translator sau se vb lb engleza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

madibabi
iti raspund eu...
dr vb foarte bine limba engleza si limba germana....
cazare daca vrei gasesti...uita-te la fiv ungaria...este o doamna,se numeste gyongy...are un apartament...acolo te poti caza...traducatoare gasesti acolo peste tot...
uita-te la fiv ungaria,acolo ai sa vezi si preturile si tot
fiv ungaria 55

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Diana super ca ai reusit cu programarea mai este putin! timpul va trece repejor, eu abia astept sa vii cu vesti bune
Yarrina acum nu stiu, am zis sa incercam cu apa mai rece dusul si sa vedem ce se intampla...sa mai rareasca si tigarile si toate tampeniile ce le bagam in noi .
va pe toate dulce de tot !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, noi de ceva timp am schimbat stilul de viata.Din pacate, la noi nu a avut rezultate, poate doar dpdv al sanatatii.Dar asupra gigeilor, nu.Am eliminat dusurile f fierbinti, tigarile, bautura doar acazional si atunci numai vin de casa etc.Depinde poate de fiecare organism.Eu va doresc mult succes!!!Ce ati facut cu biopsia?

Mergi la inceput

Andra multumesc frumos ca mi-ai zis de experienta voastra . Imi pare rau ca nu a dat rezultat .
Acum incercam , ca nu avem ce pierde.
Biopsia a ramas sa o facem in iulie la inceput ca atunci are si al meu concediu. dar eu nu m-am lamurit cine este mai competent sa faca operatia, urologul sau ginecologul? si tare mult as vrea imi povesteasca si mie , cine a facut biopsie, cum se desfasoara ea , pas cu pas, cat dureaza operatia, cate zile de internare, daca merge pacientul la reanimare apoi ...am cautat pe net dar nu am gasit mare lucru .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Alexia, noi inca nu am facut biopsie sau punctie.Dar stiu din ce au pove fetele ca nu e ceva f dureros.Pisix ne-a spus mai multe.Citeste in urma la azoo.Sau intreab-o pe Miki, ea e enciclopedia noastra.

Mergi la inceput

Am intes ca este cu anestezie generala. Am sa caut sa vad la Pisix ce a scris, iar daca nu gasesc o intreb pe Miki . Mersi frumos de sugestie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

madibabi eu am vb cu o translatoare si mi-a facut ea programarea, nu vb nici ungureste si nici engleza. Referitor la cazare, noi o sa stam in tara, avem o casa langa arad si de acolo pana la clinica sunt 133 km asa ca nu m-am interesat de cazare.

Mergi la inceput