FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

cipcirip multumesc din suflet pt toate informatiile si sfaturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Fetelor, multumesc, deja ma simt mai bine... e bine sa te incurajeze cineva.

Alexia, sotului meu nu-i plac dusurile fierbinti, el face cu apa calaie si tot i-au iesit 0. Nu cred ca e asta singurul motiv, poate e o cumulare de factori.

Optimista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct

yarrina eu te sfatuiesc daca Doamne fereste nu merge la Ispasoiu sa mergi direct afara. Mie deja imi pare rau de faptul ca nu am mers direct afara, dar nu am stiut. De 2 zile am tot stat sa ma documentez. Preturile sunt super ok fata de romania si am inteles ca serviciile nu se compara. Tu faci cum vrei, poate nu esti asa grabita ca si mine. Mie personal nu imi place sa bat pasul pe loc. La Dracea am programare dupa o luna jumate fata de ungaria, iar de preturi ce sa mai vb, mai mult decat dublu, cel putin la FIV.

Diana, cat cosa FIV-ul unde faci tu?
Eu ma gandesc sa fac in Franta, sotul meu o sa mearga sa lucreze acolo si poate ma duc si eu la vara. deocamdata e doar o idee care mi-a incoltit de aseara. Mai ales daca spuneti ca sunt asa mari diferente de pret si de calitate... Voi ce m-ati sfatui?

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Bine v-am gasit fetelor!
Maya, bine ai venit! Iti urez sa nu faci vechime pe la noi!
Sfatul meu pt tine este sa lasi sa treaca putin timpul,sa-ti lasi sotul sa se obisnuiasca cu ideea.Bineinteles ca intretimp mai poti sa-i repeti spermograma.Si sotul meu a fost mai refractar la inceput si a fost un soc pt el,dar in timp s-a obisnuit cu ideea si... asta este...
Depinde f. mult si cat de mult va doriti un copil,depinde si de bani si de multi alti factori,dar deocamdata si eu zic sa ramana intre voi doi si impreuna sa luati hotararea cea mai buna.
Diana,draguto, tu chiar nu pierzi timpul deloc,te felicit ca poti fi atat de hotarata!
Cip- bine ai revenit, mi-a fost dor de tine!
Bytzi-iti multumesc pt. floricica!
Simonete

Mergi la inceput

Alexia-ada, Yarrina va zic si eu bun venit!
Yarrina mult succes joi ,mie cand am fost la Sibiu mi-au explicat toate variantele,dar eu le-am zis ca as opta sa merg pe ciclu natural si au fost de acord, daca FSH-ul tau e bun si n-ai alte probleme eu zic ca e ok si pe ciclu natural.
Inna, Iuca ce mai faceti mamicutelor?

Mergi la inceput

Eu n-am nouatati, s-ar putea ca iunie sa fie si luna mea,dar am zis ca nu-mi mai fac planuri, vom vedea ce va fi!
Va pe toate: bytzi, cipcirip, simonete, @dodo@,diana,gabri-ela,dma,inna, iuca,hudak_ali,evanescence,yarrina, maya,alexia-ada,montytaiana si scuze cele pe care v-am uitat!

Mergi la inceput

Rodi, unde pleci? Ca parca ti-ai lua la revedere.

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hormonalele mele sunt in regula. Tu ai facut acolo IAD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana23ct

Fetelor sunt tare fericita. Azi mi-am facut programare pe 1 iulie la Clinica Kaali Intezet din Szeged, la dr Zadori.Sper sa fie bine de aceasta data. Am vazut si preturile, sunt mai accesibile decat la noi.

Buna Diana23 . Am facut si eu 2 inseminari cu donator la Timisoara. Din pacate, fara rezultat. Si eu m-as indrepta spre clinica din Szeged. Ce preturi sunt, daca zici ca le-ai vazut? Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Maya_I la clinica asta unde mi-am facut programare costul unui FIV din cate am inteles este aproximativ 330.000 ft, in banii nostri cam 50.000 lei. O inseminare costa 12 mil. Preturile sunt mai mici. De ex la Gynera fiv-ul este 2400 euro, adica undeva la 110 mil cu aproximatie.

Mergi la inceput