FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetelor vreau sa va intreb ceva : al meu face dusuri fierbinti ....si de fiecare data cand a facut spermograma a fost un dus fiebinte facut ( fara aparece deloc, asa ii place lui ), este posibil sa fi omorat gigeii astfel, si de asta sa iasa 0 ?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Foarte posibil Alexia. Dusurile fierbinti...tigarile...stres-ul omoara gigeii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

sarumana mult Yarinna
am inteles ca spermatogeneza dureaza pana la 3 luni am sa incerc sa il conving sa numai faca dus cu apa fiebinte si sa incerce apoi sa refaca o spermograma sa vedem...oricum avem de asteptat 2 luna pana la biopsie asa ca ce am de pierdut ?! ce parere aveti fetelor? este ok ce as vrea sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

Maya_I bine ai vebit la noi si sper sa rezolvati pb cat mai repede. La mine sotul a acceptat in cele din urma donatorul dar inca nu e impacat cu ideea, a aflat de jumatate de am de pb si tot il vad ca este abatut si nu poate discuta nici cu mine despre pb. Din punctul asta de vedere nu stiu ce sfat sa iti dau, lasa doar timpul sa treaca sa vindece putin rana si sa se obisnuiasca cu ideea.

Mergi la inceput

alexia_ada eu nu cred sa ii omoare cat sa ajunga la 0. Pb asta ne-am pus-o si noi anul trecut deoarece sotul meu a facut prima spermograma a 2 a zi dupa ziua mea si bause destul atunci. Plus cafelele zilnice, destul de tari, Dr endocrinolog ne-a explicat ca acesti factori pot omora din gigei, dar nu pana la 0, sau poate sa ii faca mai imobili, mai prosti calitativ, dar de la asta pana la 0 e cale lunga. POate totusi sa incerce si o spermograma dupa ce o sapt de ex se spala cu apa mai rece , spre normal si vedeti rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

yarrina multa bafta si drum bun pt joi la Sibiu si abia astept sa vad ce ti-a spus dl dr Ispasoiu. Si eu am programare la el pe 15 iunie in vederea unui IAD. Abia astept sa vad ce stimulare ti-a recomandat
Bafta multa si sa dea DD ca aceasta prima incercare sa fie o reusita. Avem si noi nevoie de vesti bune, ca prea au venit doar cele rele.
Cip multa, multa bafta si tie in luna iunie. Tot cu d-na dr Mutuliga mergi?
Pupici pt toate fetelr

Mergi la inceput

Fetelor sunt tare fericita. Azi mi-am facut programare pe 1 iulie la Clinica Kaali Intezet din Szeged, la dr Zadori.Sper sa fie bine de aceasta data. Am vazut si preturile, sunt mai accesibile decat la noi.

Mergi la inceput

Multumesc Gabriela. Si eu sunt curioasa sa vad daca ma lasa pe ciclu normal sau imi da stimulare. Va povestesc impresii cand ma intorc.
Tu de ce tocmai pe 15 iunie te duci? Atunci ai gasit liber?

Mergi la inceput

Super Diana! Eu am zis ca incerc acum la Ispasoiu...daca nu reuseste pe 30 iulie ma duc la Dracea...si daca nici la Dracea nu reuseste plec din tara. Eu sunt perfect sanatoasa si nu ar trebui sa fie probleme. Sper sa se prinda repede.

Mergi la inceput

yarrina eu te sfatuiesc daca Doamne fereste nu merge la Ispasoiu sa mergi direct afara. Mie deja imi pare rau de faptul ca nu am mers direct afara, dar nu am stiut. De 2 zile am tot stat sa ma documentez. Preturile sunt super ok fata de romania si am inteles ca serviciile nu se compara. Tu faci cum vrei, poate nu esti asa grabita ca si mine. Mie personal nu imi place sa bat pasul pe loc. La Dracea am programare dupa o luna jumate fata de ungaria, iar de preturi ce sa mai vb, mai mult decat dublu, cel putin la FIV.

Mergi la inceput