| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Catalina, multumesc draguta, . Si stii si ceva de preturi? IAD si FIV...Optimista |
Da Alexia, indiferent de metoda care se foloseste se fac aceleasi analize si in aceleasi zile ale CM-ului. Rezultatele reprezinta profilul tau hormonal.
yarriaa:unde ti-ai facut analizele?Cat timp a durt pana ti-a eliberat analizele?Eu le-am facut la Medicover si mi-au spus ca ,dureaza 10 zile.Cele hormonale din ziua 21,cat si ureaplasma,microplasma,cultur col.Sunt foarte curioasa cum mi-or iesi!Offf eu ma pregatesc pt.FIV.
buna fetelor
nu am mai intrat demult pe forum
vreau sa incurajez pe toate fetele si sa spun ca se poate sa ramai insarcinata si destul de usor
eu am facut a doua inseminare tot la giulesti ,fara stimulare.singura injectie care am facut-o a fost cea cu pregnyl si atat
iar acum sunt deja in sapt a 13 cu un bebe in burtica
asa ca nu descurajati
eu nu cred ca ar conta asa mult clinica unde se face inseminarea ci foarte mult organismul tau
asa ca nu pierdeti speranta.
Buna dimineata
Madi costa destul de mult toate analizele. Cele hormonale z2+z13+z21 aprox 300 de lei, cele gineco eco+consult+chlamidia+ureaplasma+microplasma+secretie au costat cam 220 lei iar cele la sange 480. Am falimentat. :))
Madi cam intr-o luna le ai gata pe toate. Sunt care dureaza cate 21 de zile...cum ar fi Listeria...cel putin asa a durat la mine.
Fetelor va rog sa-mi recomandati un loc unde pot sa fac o histerosalpinografie. multumesc