FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna Maya iti zis si eu un bun venit in gasca noastra, desi mi-as fi dorit sa fim cat mai putine cu aceasta problema.
Ai sa vezi ca dupa ce va mai trece o perioada de timp, va veni el cu ideea de a incerca un IAD. Mai cu seama ca noi nu avem decat doua optiuni, IAD sau adoptie. Asa ca mai lasa-l putin pt ca este un diagnostic foarte greu de digerat mai ales pt ei.
Si eu te sfatuiesc sa mergi pe Ginera sau Sibiu si in niciun caz pe Giulesti pt ca acolo totul este pe banda rulanta. Desi este mai scump barem interesul dr este deosebit fata de Giuli.Acum voi ve-ti hotara ce clinica alegeti, dar decat sa aruncati cu bani mai putini la Giuli, mai bine o incercare reusita in altaparte.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Fetelor, multumesc foarte mult de sfaturi. Da, cred ca asa va fi, ca pana la urma o sa accepte, dar s-ar putea sa mai dureze. Am sa va rog sa-mi recomandati si mie un cabinet unde sa face analize, eu pe cele de dinainte de inseminare, pentru ca la momentul respectiv sa am deja idee. as prefera sa le fac pe toate laolalta, sa nu umblu prin mai multe locuri. Si daca ar fi posibil tot acolo sa-si faca si sotul analizele hormonale pt stabiliea FSH-ului, parca. Uneori ma gandesc ca poate, poate s-ar rezolva situatia lui, desi la spermograma i-au iesit 0 spermatozoizi. Desi mi-e tare frica in acelasi timp sa nu ne facem speranta desarte, sa credem ca va fi bine si sa esuam iar. Experienta altor cupluri a dovedit ca nu exista decat prea putine sanse, sau deloc. Si intre timp sa mai pierdem timp si energie fizica si sufleteasca.

Mergi la inceput

cine a facut IA la Gynera ar putea sa-mi spuna si mie la cat au dus cheltuielile pt o procedura? Mai refer la toate cheltuielile. Inteleg ca deinde de cazul fiecareia, de tipul de stimulare, dar ma rog, asa, in mare...

Optimista

Mergi la inceput

Sa ma scuzati ca va bombardez cu intrebari, in general nu sunt o cicalitoare, dar sunt tare nerabdatoare si mai ales vreau sa stiu totul despre acest subiect.

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

maya,bine ai venit printre noi
la Gynera o procedura de inseminare costa 1170 ron fara stimulare
dr Dracea ca stimulare da doar ovamit,depinde daca e nevoie si de asta
inseminare la Gynera a facut dma,care a si reusit din prima

la prima intilnire oriunde ar fi te duci cu sotul tau ,cu o spermograma facuta si daca s-ar putea sa aveti si analizele hormonale ...sau macar FSH sa-si dea seama dr daca se produce spermatogeneza sau nu ...si atunci ti se va explica exact cum sta situatia,daca va trebui sa apelati la donator sau poate e vre-o obstructie a canalelor deferente si atunci veti putea face o biopsie +ICSI
cel putin la Sibiu dr vorbesc asa frumos caci chiar nu se va simti sotul tau stinjenit ca este intr-o astfel de situatie....

inainte de a merge la un dr ,ar fi bine sa repetati inca o spermograma (caci am citit la celalalt sub ca nu ati respectat cele 3-4 zile de abstinenta) si profilul hormonal FSH,LH,TESTOSTERONUL,PROLACTINA...
mult succes!

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata iubitele mele!Am cafea pentru lumea.
Maya bine ai venit in gasca noastra!E greu pentru un barbat sa descopere ca nu poate copii. Noi cand am primit verdictul asta...dupa ce am iesit din cabinet...n-am vorbit 2 ore in drum spre casa. Nici nu aveam curaj sa-l intreb daca se gandeste la vreo una din cele 2 posibilitati, adoptie sau donator, sau prefera sa se impace cu ideea ca nu va copii niciodata si se va bucura de alte realizari. Apoi el singur a venit cu initiativa....hai sa ne interesam de IAD, macar jumatate din materialul genetic sa fie al tau. Am avut noroc ca si dr Damian ne-a povestit despre problema asta cu mult calm...optimism...Ceea ce ne-a sfatuit pe noi si cred ca si eu as sfatui pe oricine este sa nu discutati cu nimeni despre asta...nici familie nici prieteni....ci doar voi 2 si doar voi 2 sa stiti de metoda prin care ai ramas insarcinata. E mai bine parerea mea.
Si uite acum joi noi mergem la Sibiu la prima intalnire cu doctorul care ne va face inseminarea...avem aproape toate analizele gata si speram ca luna iunie va fi cu noroc pentru noi.
Pup la toate fetele!
Cand or sa fie de acord fetele sa ne arate poze cu fetitele lor eu ma inscriu pe lista!

Mergi la inceput

Neatza
Fetelor, multumesc mult pt primire si sfaturi. Deja parca incep sa cred ca nu e dracul chiar atat de negru.
Bytzi, am citit povestea ta si sa stii ca te admir f mult, am vazut cum incurajezi fetele in ciuda faptului ca treci printr-un moment greu.
Yarrina, am vazut ca si tu esti noua pe-aici. Dar vad ca nu pierzi timpul. Si eu as face la fel, numai ca sunt conditionata de reactia sotului. Iti doresc succes si sa iasa din prima.

Optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

Neata fetele,[cafea
Urmeaza cineva cu Dr Tutunasu si Matei petru FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

diana
nu stiu sa-mi activez pm-ul....iti dau daca vrei id-ul meu de mes:
hudak_ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

hello
Maya bine ai venit si aici sa sti ca multe lucruri le-am aflat si e de la fete si ce iti recomand eu sa le iei pe toate incet si sa le analizezi !
Cipciripmersi frumos de raspuns legt de IAD pe CM natural fara stimulare. Dar de ce zici tu ca este tarziu sa ovulezi in ziua 16? eu deobicei in ziua 14 ovulez si lungimea cm este de 28 de zile
va pup pe toate

Mergi la inceput