FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 15
alexia_ada spune:
Bytzi al meu a facut testosteronul si proactina , + spermograma dr Matei si apoi eco testiculara . In urma acestora a rezultat azoo spermie.
dupa toate aseata a ajuns doc la concluzia ca trebuie facuta biopsia doar ca nu crede ca va gasi ceva acolo . Acum stau si ma intreb de ce oare nu ne-a zis de acest FSH sa il faca si analizele genetice?! am o mare dilema legat de asta .
sunt atat de bulversata incat nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred ....
yarrina spune:
Din cate stiu eu FSH-ul este foarte important pentru ca prin valoarea lui isi da seama daca exista sau nu spermatogeneza. Analizele genetice le faci doar daca vrei sa afli cauza care a dus la azoo si e posibil sa nu o descoperi. Noua ne-a zis ca daca vrem le putem face doar ca sa stim de ce...dar solutii de vindecare nu sunt.
alexia_ada spune:
Am inteles si eu acum ce este cu FSH-ul asta. O sa incerc sa mergem la un alt doc urolog sa vedem ce zice si ala...oare daca ma duc eu cu analizele lui, pot discuta cu doc ? sau trebuie sa fie si al meu neaparat prezent ? Am inteles ca analizele genetice se fac doar cand fsh-ul asta arata nasol. asa este ?
Multumesc Yarinna
Maya_I spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana23ct madibabi nu ziceai ca vrei sa faci FIV in franta? |
Aia eram eu... Nu e nimic sigur, e doar o idee, vom vedea cum decurg lucrurile. Sotul o sa plece peste cateva zile si apoi vom vedea... daca exista posibilitatea o vom face in Franta, daca nu o sa strangem bani sa megem in Ungaria. Ma tot gandesc si la varianta asta.
Fetelor, va urmaresc, va citesc... nu prea scriu ca nu am noutati. Acum astept sa plece sotul, sa vedem, sper sa-i mearga bine si sa puna mana sa stranga bani pt bebe... deocamdata stam pe bara, si o sa mai dureze cateva luni, probabil. Pana atunci o sa strang informatii, caci o sa aflu totul de la voi.

Optimista
Maya_I spune:
Yarrina, si cred ca trebuia sa-i zici tu dr-ului de candida daca el nu s-a uitat. Probabil ca si-a imaginat ca e totul bine cu secretia si s-a uitat direct pe hormonale.
Optimista
yarrina spune:
Alexia vi-l recomand pe dr Damian. Pe mine m-a impresionat la maxim. Cred ca ar fi bine sa mearga si el ca sa intelegeti amandoi f bine despre ce este vorba si ce cale aveti de urmat. Pe noi el ne-a convins sa apelam la un donator. Eram destul de retinuti.
bytzi spune:
alexia,nu-mi dau seama cum sa-ti faca biopsie fara anal genetice
eu cind m-am dus la dr Damian(urolog)ne-am dus cu hormonalele facute,intradevar ca FSH si testosteronul la interesat mai mult
eu zic sa nu te duci fara sotul tau la un urolog,nu cred ca ar discuta nimeni cu tine,orice dr ii va face si o eco testiculara + analizeaza trecutul sa vada care sint cauzele
eu m-am mai inveselit putin,o fata la sub FIV care a facut fiv cu dr Chicea si dr Ispasoiu mi-a dat curaj,a zis ca cei de la Polisano zic ca dr Ispasoiu e f bun in FIV si are f multe reusite
...asa ca poate voi merge tot pe mina lui,mi-a placut ca pune mult suflet in ceea ce face..sint un pic mai optimista![]()
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Bity
am invins. L-am convins sa mergem la un alt doc .As vrea sa citesc cate ceva de Dr Damian si sa ma interesez de preturi si toate. Acum sa sun sa vad cand ne putem programa . Cat costa o consultatie? ecografie are deja facuta ( chiar 2) de luna trecuta .
Mersi frumos fetelor ca m-ati lamurit !

yarrina spune:
I-am dat si eu mail sa-l intreb de candida mea frumoasa si mi-a raspuns.
Deja ma simt mai bine. 
bytzi spune:
yarrina
ai vazut,ce ti-am zis eu,ti-a dat tratament?
alexia,eco oricum cred ca ii va face si el
pe dr Damian il gasesti la Gynera ,avem tel pe prima pag,consultatia era 1mil anul trecut + eco 1 mil
asculta ,nu te du fara FSH-ul facut ,caci te va pune sa-l faci si trebuie sa te mai duci odata la el cu analiza,nu pierde timpul degeaba
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)