FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 16
alexia_ada spune:
am inteles bytzi
...si atunci daca se duce la med life sa ceara FSH analiza, ii face, si apoi cu rezultatul si tot ce mai avemm la dosar la el . Dureaza mult pana face o programare la dr Damian?
gabri-ela spune:
Fetelor eu nu am cu ce ma lauda. Eu am programare pe 15 iunie la Sibiu si abia astept.
yarrina tie cate zile ti-a dat sa faci stimulare cu gonal?
In ce zi ti-a recomandat sa vii la prima eco? Tie ti-a mai facut eco la control? Si eu am facut o histeroscopie operatorie pt un polip endocavitar si sper sa nu se fi refacut. Stai linistita ca HSG-ul este mult mai usor decat o histero operatorie.Bafta multa! Pt candida ce tratament ti-a dat de facut?
Fetelor va pup pe toate si va urez multa, multa bafta in tot ce faceti!
Pupici multi

yarrina spune:
Buna dimineata iubitele mele! Poftiti la cafea!
Alexia sunt de acord cu Bytzi...sa ai si analizele hormonale ca sa se uite pe ele ca altfel tre sa revii. Noi am asteptat vreo 2 saptamani pana ne-a programat. Consultatia costa 100 de lei. Noua ne-a facut si ecograf dar nu ne-a mai luat bani pe el.
Ti-l recomand cu caldura!
Pentru candida mi-a dat un ovul de gynoforte. L-am pus aseara. ![]()
yarrina spune:
Gabriela mie mi-a dat sa fac stimulare cu gonal din Z3 (ai avut dreptate Bytzi
) pana in Z9. In primele 3 zile ale menstruatiei trebuie sa faci un ecograf sa te asiguri ca n-au ramas chistulete de la CM-ul trecut. In Z9 faci alt ecograf si in caz ca nu raspunzi corespunzator la stimulare iti va mai da si altceva pe langa gonal ca sa ajute la formarea de cati mai multi foliculi grasani. ![]()
Aseara inainte sa adorm mi-a venit in cap o idee. Oare se poate sa pastrezi o parte din proba de la donator sau sa iei 2 de la acelasi donator si sa ti-o pastreze ei pana cand vei hotara sa mai faci un bebe? 
bytzi spune:
yarrina,hai ca esti comica...
stii cum e,,probabil la Banca Crios au donatorii lor care doneaza mai multe probe,caci cred ca la nimeni nu le-ar conveni sa le faca tot felul de teste pt o proba ,hai sa fim seriosi
eu am primit 3 liste pt 3 inseminari si tot timpul au fost aceeasi donatori si am mai vorb si cu alte fete de aici care aveau aceeasi lista
sa nu te astepti ca-ti da o lista imensa la 3 grupe de singe care mi-a dat-o mie erau 28 de donatori si la grupa 0 sa zicem ca mai sint max 10....si cred ca sigur vei gasi proba si pt bb 2![]()
eu de fiecare data mi-am ales alt donator,am zis ca poate e mai norocos![]()
si eu am luat ginofort crema pt candida
si recomandarea mea pt tine ,sa faci si eco din z9 tot la ei,caci eu am patit-o cu dr din oras la mine
si zici ca dr Damian nu ti-a mai luat bani pe eco ?
aaa pai i-ai facut cu ochiul
(sper sa nu te superi ,am facut si eu o gluma,ca doar e un dr dragutz,nu? mi-e mi-a placut de el ,f glumet si pe deasupra as pute spune un psiholog f bun
)
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Era mai mult decat dragut dr Damian!![]()

Foarte haios...bine dispus si da...f bun psiholog.
Nu bytzi a mea...stiu ca se gasesc probe mai multe de la acelasi donator dar eu ma gandeam la ideea ca daca as face cu acelasi donator ar semana copii intre ei. ![]()
Sunt un pic dusa pe campii azi, ha?![]()
montytaiana spune:
va pup fetele
sunt aici
un pic cam trista si fara mari planuri de viitor
va citesc cu interes
inca mai oscilez o ultima incercare de IAD la sibiu
sau sa nu ma mai amagesc si direct fiv
of ce grea e viatza
Yarrina mi-a placut ideea de cenu ...chiar nu ar mai fi nimik suspicios daca ar semana intratat, aceeasi mama acelas donator
bytzi
dma? unde umbli ? cum itie ?
inna30 spune:
bitzy

monty mult suces sa de-a d-zeu sa fie cu noroc, te fel;icit ca mai incerci o ultima inseminare , asa a fost si la mine, altima sansa ca nu mai erau sanse deloc si a fost cu noroc, poate asa va fi si pt tine..te pupic si iti doresc mult mult succes.
V apup pe toate, va citesc mereu si va dorec mult sucecs la toate fetele, vad ca sunt si fete noi, tinem pumnii.
bytzi spune:
monty
hai nu mai fi tristutza
asta e viata ,dar trebuie sa ne bucuram ca sintem sanatosi,asta am invatat-o de la o prietena care a trecut prin clipe grele in viata...
parerea mea este FIV ,nu vreau sa te superi,dar acum asa gindesc ,dar nu pot sa zic ca inainte sa fac ultima incercare gindeam la fel
uite eu tot am batut-o la cap pe dodo sa incerce si Sibiul caci poate are sanse(bine se vedeau si reusitele din ultima vreme) ,ea se gindea ca ar fi mai bine sa mai incerce un FIV ca are sanse mai multe si uite asa a mai facut o IA si daca ne gindim bine cu FIV ar fi avut sanse mult mult mai multe...
si pina la urma cit costa o inseminare la Sibiu cu tot cu stimulare(mai ales daca faci 2 gonale/zi) mai pui ceva si faci un FIV la Giulesti dar sansele sint mai mari...
bine ca si la Sibiu FIV e mai mult cu 20 mil fata de Giulesti
acum hotarirea este a voastra
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)