FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 14
bytzi spune:
yarrina,trebuia sa-i zici de analize ,ca ti-a iesit candida
uite cum faci trimite mine dim un mail cu anal scanate si il intreaba sa-ti dea ceva trat,nu e bine sa faci inseminarea daca ai un microb prezent
si numai bine pina faci si HSG scapi si de candida
adresa fertilitate@polisano .ro
specifica la sub ca e pt dl dr Ispasoiu
cit despre donatori acum nu aveti ce vorbi ,inainte de inseminare iti vor da o lista cu detalii
vezi ca pe prima pag avem sait despre banca Cryos
ai sa vezi ca la inseminare iti vei schimba total parerea despre el
cazare gasesti chiat pe acolo vizavi de clinica la pensiuni
va trebui sa faci o eco in z8-9 si apoi depinde cum reactionezi la stimulare,poti face si naveta
,esti din Iasi?ei,atunci sintem prin apropiere![]()
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia_ada spune:
Buna seara dragele mele 
Madi iti doresc sa fie un mare succes luna asta ! Dr Matei cum a fost ? s-a purtat ok cu voi ? va tin pumni
Yarinna ... mai mai ce surprizecitesc eu pe aici . Ai demarat in tromba, sa zic asa, bravo !
Multa bafta sa aveti acolo si eu cred ca se va schimba comportamentul doc a doua intalnire . exact asa am patit noi cu urologul , apoi complet schimbat (la prima intalnire tocmai iesise din garda
)
Bitzy va rasari soarele si pe stada noastra 

Eu ma lupt cu al meu dragalas ca nu vrea sa ia naturiste sub nici o forma ca el vrea sa mearga mai intai la doc sa il intrebe de ele si apoi. Si cand am intrebat cand are de gand...mi-a spus dupa 15 iunie 

Va trimit cate un
dulce la toate fetele !
diana23ct spune:
buna fetelor,
madibabi iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa ai foliculi cat mai multi si cat mai mari.
yarrina pb legata de analize am intampinat-o si eu in mai multe locuri si mi s-a parut tare ciudata sa nu a sa studieze dosarul in ananunt. Am patit chestia asta si la Giulesti cu dr Dracea (asta a fost unul din lucrurile care nu mi-au dat incredere prea mare in ea) si l-am patit si ala Sibiu cu dr Mutuliga, care s-a uitat pe analize,dar destul de superficial. Din ce localitate esti? Eu cand am facut monitorizarile la Sibiu am preferat sa fac naveta. Eu sunt din buc si preferam sa dau 80 lei pe naveta decat sa dau 110-120 lei pe o noapte decazare, plus ca nu te cheama la 1-2 zile diferenta, tre sa treaca cateva zile intre monitorizari si decat sa scot 4 mil din buzunar mai bine faceam naveta. Mai exista varianta sa faci macar o parte din monitorizari la tine in oras, dar nu e f indicat deoarece dai banii si te trezesti ca nu sunt bine facute, sau nu ti-au masurat foliculii asa cum vroiau cei de la Siubiu.
diana23ct spune:
simonete tu ce faci, dc nu mai ai noutati? cand intri in hora? Si eu stau pe bara cateva luni si tare greu imi este, dar privesc partea plina a paharului, incerc sa ma bucur de timpul care mi-a ramas pana voi fi graviduta pt a face ceea ce apoi nu voi mai putea.
bytzi imi pare tare rau ca trebuie sa astepti asa de mult? Te-ai decis pana la urma pt FIV, nu? Studiaza si preturile. Intra pe subcapitolul FIV in UNgaria si pe prima pagina sunt trecute preturile de acolo, fa un calcul in lei, mie mi se par mai accesibile preturile, poate reusiti mai usor sa strangeti banutii. In buc e aproape dublu pretul numai la FIV, plus tratamentul care am inteles ca in tara se merge pe procedura lunga si in Ungaria pe cea scurta...Eu iti tin pumnii stransi si iti doresc sa reusesti sa iti indeplinesti visul.
dodo, cipcirip, gabri-ela, ce mai faceti? va asteptam cu o veste buna.
madibabi spune:
alxia:am fost sambata la dr.Matei a fost super ,am discutat mult cu noi mi-a recomandat tratamentul,dar am intrebat de compensate si mi-a spus ca tb sa-mi dea dr TUTUNARU scrisoare medicala cu care merg la medicul de familie,incerc si asa poate scutesc ceva banuti.
Si fac Fiv peste 2-3 luni.Pana atunci stang banutii pentru fiv si cumpar si tratamentul.
yarrina spune:
Buna dimineata
Dau cafeluta la toata lumea!
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari si lamuriri. 
M-am programat la Medsana pentru hsg, joi. Maine ma duc sa-mi fac un ecograf ca asa mi-au cerut sa am, plus alte analize la sange. Prefer sa fac la o clinica privata....nu mai vreau sa stau prin spital sa astept sa ma baga cineva in seama...ia adeverinta de salariat...toti colegii suspiciosi....si multe altele.
Alexia nu pot face naveta ca e distanta de 7 ore pana la Sibiu.
Am crezut ca mor pana ajung...trezit la 3...a fost ingrozitor. Cred ca o sa ma duc acolo din Z9 cand se face a doua ecografie si stau pana la inseminare.
Bytzi sa stii ca asa am sa fac. Scanez toate analizele si i le dau pe mail sa se uite atent sa vada daca iau ceva tratament...daca trebuie sa mai fac ceva in plus...
Sunt un pic dezarmata pentru ca sansele de succes sunt intre 20-25% cu stimulare.
In schimb mi-a zis ca daca as face prin FIV as avea 60% pentru ca sunt tanara si sanatoasa.
Acum sa vedem cum o sa stam cu banii...
bytzi spune:
diana,eu obligatoriu trebuie sa merg pe FIV asta numai daca voi raspunde la stimulare
nu stiu... nu ma prea incinta Ungaria,am impresia ca este aglomeratia de la Giulesti,nu stiu poate ma insel,mai stiam ca au ei banca de sperma cum e si la Giulesti...
variantele mele sint Polisano si Gynera,dar acum sa ajung pina acolo..sincera sa fiu mi s-a acrit sa ma tot mut de la o clinica la alta...
te astept pe tine sa vii cu vesti bune de acolo,cind ai prima consultatie?
de ce te-ai descurajat asa tare de Polisano?
stiu ca in Ungaria cu dr Zadori a facut si Thabita un fiv cu donator nereusit si zicea ca nu a fost chiar asa bine tratata cum a fost unde mai facuse ea in Turcia...
acum vei vedea cind vei ajunge acolo,asteptam sa ne scrii din expierenta care ai avut-o acolo..
yarrina,eu la prima IA am stat acolo,dar la a2a eram hotarita sa fac naveta,doar ca una am esuat-o si am facut doar un drum si cea de la paste mi-a gasit un fol de 25 in z9 si in z10 am facut inseminarea asa ca am stat doar o noapte ,si noi tot 7 ore faceam pe drum,succes la HSG
alexia ada,degeaba il duci la urolog sau oricare medic ,pt azoo nu iti va da nici un trat,o spun clar multi dr
eu cind am fost la Damian i-am zis ca i-am mai dat naturiste,si a inceput sa rida,a zis "si sotul tau le ea?"
"nu-l mai indopa cu nimic caci nu are rost" si se vedea clr ca in 3 luni de trat naturist scazuse FSH de la 39 la 20 si a zis ca e tot mare..apoi nu's ce sa intimplat ca inca in 3 luni de trat am ajuns iar la 35,
in situatia noastra cu FSH mare spermatogeneza nu are loc si nu-si au rost naturistele
la voi nu stiu care e problema (nu mai tin minte,daca ai scris),daca anal hormonale si genetice sint ok ,atunci puteti sa luati naturiste caci va veti mari sansele la biopsie(cazul lui Pisix)
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
yarrina spune:
Noi avem FSH-ul 32 si nu ne-a recomandat biopsie pentru ca-i mai mult ca sigur ca nu va gasi nimic acolo. In plus ne-a zis ca el nu ne-o recomanda, in cazul in care oricum nu sunt sanse ca sa gasim ceva, pentru ca sa nu afecteze pe viitor vreo functie care acum este normala.
Fetelor este asa urat la HSG? Eu am facut doar histeroscopie prin care mi s-a extirpat un polip...si m-a durut rau...HSG am inteles ca-i mai dureros. 
diana23ct spune:
bytzi am citit cateva chestii despre dr Mutuliga care m-au pus pe ganduri, apoi au mai fost unele lucruri care nu mi-au placut de la inceput, nu mi-a spus cate mil de spermatozoizi mi-a injectat la inseminare, nu imi numara niciodata nr de foliculi, de faza cu analizele nu o mai zic pt ca vad ca este generala. MI-a mai zis si cipcirip cate ceva de ea si uite tot asa mi-am schimbat impresia si mi-am pierdut increderea in ea. CU polisano nu am nimic, chiar nu a ce sa reprosez, numai ca dupa ce am fost la un medic, ma cunosc asistentele nu prea e ok sa ma mut la altul, si poate nici ei nu sunt deacord sa ia pacienta colegei ca sa nu iasa discutii intre ei.
Despre dr Zadori am citit destul de multe pe sectiunea fiv in ungaria si am vazut ca are destul de multe reusite.
La noi Hundak_ali a facut inseminare pe cm natural cu el si i-a prins din prima. MI-a zis ca e super ok medicul. Acum ce sa zic...fiecare are punctul lui de vedere prin care catalogheaza un medic sau o clinica. Sunt persoane care sunt f incantate de Dracea, eu nu mai am f multa siguranta si incredere in ea dupa cat de superficiala a fost la Giulesti. Parerile sunt impartite.