FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 13
bytzi spune:
bravo Raluca,iti tinem pumnii,sa ai noroc
te-ai intors in tara?parca asa stiam ca ai fost plecata,nu?
mult succes,te asteptam cu o reusita
diana,deci te-ai hotarit Ungaria?sa dea DD sa fie clinica ta norocoasa
yarrina,ce parere tii-a facut dr Ispasoiu?
sigur asa ti-a zis?gonal din z1?
eu stiu ca se face un eco in primele 3 zile de CM sa nu fi ramas vre-un chist folicular si stimularea se incepe din z3
HSG poti sa o faci la spital in oras la tine,eu asa le-am facut pe ultimile 2,succes
mai fetelor v-am zis ca mi-e dor de voi si nimeni la apel
se poate
....

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
simonete spune:
Eu sunt prezenta !
. Am fost plecata sambata si duminica .
V-am mai citit ,dar din pacate nu am nimic important de spus.
Dar si cand mi s-o intampla si mie minunea.......atunci sa vezi .....
Pana atunci astept vesti de la voi Raluca, Diana,Yarrina.
Bytzi, cand incepi ?
Cip, astept vesti !
Madibabi succes la injectat !
Va pup pe toate !!! 
Rodicuta, Eva 
bytzi spune:
simonete,eu sint in pauza pina la sf anului ....
sint tare trista ca nu mai pot face nimik,doar cite un FSH acolo..
poate 2010 va fi norocos pt mine,acum studiez clinici,dr...
hai iti tin pumnii tie,scrie-mi pe mail sau PM ce te-ai hotarit.. stii tu...vorba ta
"prietenii stiu de ce" astept sa-mi scrii
raluca a facut la MED NEW LIFE celelalte 2 inseminari,o avem pe listutza

yarrina spune:
E posibil sa ma insel Bytzi...am un grafic acasa si o sa ma uit pe el. Dr mi s-a parut un pic evaziv...Nu stiu e ca si medic dar eu am tras mult ca sa capat informatii. Adik discutia n-a decurs ca o poveste...despre procedura...costuri...implicatii...am tras eu de el sa ne zica si am avut noroc ca eram cat de cat informata despre proceduri ca altfel sigur n-as fi priceput nimic. Poate el ca si medic o fi ok dar ca sa explice ceea ce face nu prea.
Sotul meu n-a fost prea incantat dar am zis ca hai sa incercam o data la el si daca nu iese mergem la Dracea pe 30 iulie.
bytzi spune:
yarrina,chiar ma mir,noi am fost la Giulesti,Chisinau,Gynera si nicaieri nu am gasit intelegere si mai multa comunicare ca la Sibiu dr Ispasoiu,la prima consultatie era si prof Sthromer si am stat 40 min
apoi la tel cind il sun pina nu-mi explica tot nu inchide ,vorb si cite 20 min cind aveam mai multe probleme ,nu mai zic la mail-uri ii scriu dim si pe la 9-10 am raspunsul...
mie mi sa parut un dr deosebit ,la fel si sotului,am avut cu cine comunica,fata de la celelalte clinici
la o inseminare cind am stat o sapt in Sibiu ,ne spunea ce sa mai vizitam,ne intreba ce am mai vizitat...
acum ma gindesc daca fiv voi face tot cu el,nu ca n-as avea incredere dar la mine e un caz mai dificil ca nu rasp la stimulare si as avea nevoie de un dr cu mai multa "vechime",daca as fi rasp la stimulare sigur faceam cu el,dar totusi ma mai gindesc...
hai ca va fi bine ,ai sa vezi,gonalul sigur il faci din z3 seara

simonete spune:
Yarrina cand am citit mesajul tau , am dat repede inapoi sa vad daca ai fost la Ispasoiu. Poate a patit ceva in ziua respectiva , o fi avut vreo problema in spital si era mai ingandurat pt. ca din ce scrii tu , nu-l recunosc.
Mie mi s-a parut f. dragut si bland , iar sotul meu a fost incantat de el , ca i-a explicat totul foarte calm si rabdator.
Precis o fi avut si el o problema in ziua aia .
yarrina spune:
Bytzi noi nici n-am mai incercat in alta parte si e posibil ca altii sa ne trateze cu spatele. Eu merg prima data pe mana lui. Da-mi si mie mail-ul lui te rog ca am uitat sa-l iau. Mi-a zis sa-i trimit scanat rezultatul la hsg. Oricum cand va fi de facut inseminarea trebuie sa ne cautam si noi cazare pe acolo. Voi unde ati stat? Si de cand ati venit? Din Z9-10 cand se face ecografie?
yarrina spune:
Da fetelor e posibil sa fi avut o zi mai proasta. El asa era foarte calm doar ca astepta mereu intrebari...si noi vroiam sa fim incurajati...lamuriti...ca si asa e situatia destul de dificila cu IAD. Nu stiu ce sa zic...Am sa vad de acum in colo cum vom colabora. De stat am stat si noi o ora. I-am dus tot dosarul cu analizele care trebuiesc facute...cele publicate si pe forum si mi-a zis ca cine m-a pus sa fac atatea analize ca nu trebuiesc toate.
Eu speram sa aflu mai multe despre procedura in sine...despre donatori...
Oricum ma bucur ca va am pe voi aici si mai intreb. 
yarrina spune:
In plus mi-ar fi placut sa se uite cat de cat peste analizele mele. Aveam cele de la secretie cu candida si poate imi dadea vreun tratament...S-a uitat doar pe hormonale si atat..