FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)
Raspunsuri - Pagina 12
yarrina spune:
Da Diana asa mi-a zis si mie Ispasoiu, sa fac luna asta hsg-ul si luna urmatoare sa fac Gonal din Z1.
bytzi spune:
mayara,felicitari din tot sufletul pt reusita
te aveam deja pe listutza cu o IAD nereusita la Giulesti
bravo,uite ca se poate si la Giulesti,tot cu Moisa ai facut?
imi permit sa te trec la gravidutze
sa ai o sarcina usoara si fara probleme
yarrina,ai fost pt prima consultatie la dr Ispasoiu?cit despre atentii intrebai tu odata ,eu nu am dat nimic si cred ca nici nu-ti ea chiar daca vrei sa-i dai,eu la inseminarea esuata am facut o eco fara sa fac inseminarea si nu mi-a luat nimic,chiar regreta ca am facut un drum degeaba pina acolo...si a mai facut si efortul sa-mi trimita ovitrelle pe cineva din oras la mine ,caruia ii multumesc

ce mai fac fetele mele dragi ,ati disparut cu toatele?
cirip
te astept sa zici startul![]()
urmeaza simonete, gabi,rodicutza
,care va astept cu vesti
iuca,inna,dma,dodo,monty,eva,ceva vesti ?mi-e tare dor de voi
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
diana23ct spune:
madibabi niste valori de referinta ne dai si noua sa putem sa interpretam analizele?
madibabi spune:
diana:valorile pentru :
-prolactina sunt : 1.9-25 ng/ml
eu am 23.9
-progesteron valorle de referinat sunt:0.95-21 ng/ml
eu am 3.81
-testosteron valorile sunt <81
eu am 47
alexia_ada spune:
Madi mie imi pare umpic cam aproape de limita superioara PROLACTINA, dar fiind in limita nu cred ca este o problema .
Cand ajungi la doc sa ti le interpreteze? 
madibabi spune:
alexia:am fost ieri la dr.Matei si mi-a spus ca sunt bune,facem FIV pe ciclu normal ceea ce nu am intele ce inseamna ,poate cine sa-mi spuna despre ce este vorba?
Incep sami cumpar in aceasta luna injectiile fac cu:
GONAL F 75 SAU PUREGON 75 SAU MENOPUR 75+75 ma interesez cat costa fiecare si dupa aceea le cumpar in total 30 fiole.Pe unul din aceste trei.
yarrina spune:
Buna dimineata
Da Bytzi am fost la primul consult. Mi-a zis sa fac luna aceasta hsg si la ciclul urmator sa incep cu injectii cu Gonal din Z1.
diana23ct spune:
Buna fetelor. azi a fost la eco si mi-a zis dr ca totul e ok, ca voarele mele nu sunt deloc micropolichistice cum mi-au tot bagat alti medici in cap si ca am facut o alegere f buna cand am decis sa merg in ungaria la fiv. Mi-a zis ca trebuie sa reusesc in Ungaria cu stimulare. Va pupic pe toate.

raluca30 spune:
Buna fetelor!
Va citesc de cate ori am timp...sper sa fie anul nostru norocos!Eu am inceput de azi stimularea pt a 3 a IAD...poate cea norocoasa...sper sa am folicul(i),sambata pe 30 ma duc la eco si ce o vrea Dzeu mai departe...fac tratament cu gonalf75...am emotii pt ca sotul meu e cam la limita rabdarii cu toate astea,nu-i place sa vorbim despre IAD sau bebe,cel putin pana nu vede un test pozitiv...uff...cat de lunga e asteptarea...
va pup si bafta la toate!