FIV sau inseminare cu donatoare/donator(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Da Diana asa mi-a zis si mie Ispasoiu, sa fac luna asta hsg-ul si luna urmatoare sa fac Gonal din Z1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

mayara,felicitari din tot sufletul pt reusita
te aveam deja pe listutza cu o IAD nereusita la Giulesti
bravo,uite ca se poate si la Giulesti,tot cu Moisa ai facut?
imi permit sa te trec la gravidutzesa ai o sarcina usoara si fara probleme

yarrina,ai fost pt prima consultatie la dr Ispasoiu?cit despre atentii intrebai tu odata ,eu nu am dat nimic si cred ca nici nu-ti ea chiar daca vrei sa-i dai,eu la inseminarea esuata am facut o eco fara sa fac inseminarea si nu mi-a luat nimic,chiar regreta ca am facut un drum degeaba pina acolo...si a mai facut si efortul sa-mi trimita ovitrelle pe cineva din oras la mine ,caruia ii multumesc

ce mai fac fetele mele dragi ,ati disparut cu toatele?
cirip te astept sa zici startul
urmeaza simonete, gabi,rodicutza,care va astept cu vesti
iuca,inna,dma,dodo,monty,eva,ceva vesti ?mi-e tare dor de voi

doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

madibabi niste valori de referinta ne dai si noua sa putem sa interpretam analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

diana:valorile pentru :
-prolactina sunt : 1.9-25 ng/ml
eu am 23.9

-progesteron valorle de referinat sunt:0.95-21 ng/ml
eu am 3.81

-testosteron valorile sunt <81
eu am 47

Mergi la inceput

madibabi analizele ti-au iesit bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Madi mie imi pare umpic cam aproape de limita superioara PROLACTINA, dar fiind in limita nu cred ca este o problema .
Cand ajungi la doc sa ti le interpreteze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madibabi spune:

alexia:am fost ieri la dr.Matei si mi-a spus ca sunt bune,facem FIV pe ciclu normal ceea ce nu am intele ce inseamna ,poate cine sa-mi spuna despre ce este vorba?
Incep sami cumpar in aceasta luna injectiile fac cu:
GONAL F 75 SAU PUREGON 75 SAU MENOPUR 75+75 ma interesez cat costa fiecare si dupa aceea le cumpar in total 30 fiole.Pe unul din aceste trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Buna dimineata
Da Bytzi am fost la primul consult. Mi-a zis sa fac luna aceasta hsg si la ciclul urmator sa incep cu injectii cu Gonal din Z1.

Mergi la inceput

Buna fetelor. azi a fost la eco si mi-a zis dr ca totul e ok, ca voarele mele nu sunt deloc micropolichistice cum mi-au tot bagat alti medici in cap si ca am facut o alegere f buna cand am decis sa merg in ungaria la fiv. Mi-a zis ca trebuie sa reusesc in Ungaria cu stimulare. Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna fetelor!
Va citesc de cate ori am timp...sper sa fie anul nostru norocos!Eu am inceput de azi stimularea pt a 3 a IAD...poate cea norocoasa...sper sa am folicul(i),sambata pe 30 ma duc la eco si ce o vrea Dzeu mai departe...fac tratament cu gonalf75...am emotii pt ca sotul meu e cam la limita rabdarii cu toate astea,nu-i place sa vorbim despre IAD sau bebe,cel putin pana nu vede un test pozitiv...uff...cat de lunga e asteptarea...
va pup si bafta la toate!

Mergi la inceput