*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 4
cameliam spune:
Ieri i-am dat pentru prima oara iaurt cu mar copt, la ora 18. Mamaaaaa ce i-a mai placuuuut! Mi-am facut si mie o portie, e chiar bun
La amiaz a inceput sa pape bine legumele, asa ca nu-i mai schimb masa de la 9 cu cea de la 17... deocamdata. Papa cam 100ml de orice ii dau acum. Dimineata 100ml piure fructe cu branzica vaci, la amiaz 100ml piure legume cu carnita pui, si aseara 100ml iaurt cu mar copt. Am un castronas micut in care stiu ca intra fix 100ml si papa unu' din ala de fiecare data. Cand incerc sa-i mai pun in castronas, nu mai vrea . Si dupa asta mai baga cam 60 ml lapte, plus/minus 20ml, depinde cum are chef.
A, si azi la 9 nu ne-am mai porcosit chiar asa tare . Am prins o schema, tre' sa-i var lingurita mai adanc in gurita si atunci inghite, nu mai scuipa inapoi. Mna, asa invatam...
In supica de legume pana la urma nu i-am mai pus nici nucsoara nici alte condimente/mirodenii. Pun doar morcov, cartof, o foaie de ceapa, patrunjel si telina si fierb 1/8 dintr-un piept de pui. Pun si un praf de sare. Iese chiar buna, ce ramane de ea mananc eu. Pe taica-sau nu cred c-as putea sa-l conving sa manance si el, ca-i pe principiul ca n-are nici un gust si prefera ciorba soacra-sii, dar pierderea e a lui .
Ma gandesc sa-i adaug si o frunza de spanac la supica. Voi ce legume mai puneti in supica? Ma gandeam si la brocolli/conopida da' am tot citit ca poate provoca gaza si dureri de burtica la bebici...
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
monicus spune:
Multumim frumos draga mamica.
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Monicus, Bebecris am votat! Isa,sanatate multa! Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
monicus spune:
Multumesc frumos.
citat din mesajul lui Mada bebecris si monica v-am votat si eu azi. Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 20 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Ne acordati si noua un vot?
Multumim anticipat!
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/21829/
anca_27 spune:
Monicus, votat.
Bebecriss, hai cu linkul.
Camelia, imi place cum o hranesti pe Alexandra. Cand incepem si noi o sa ma inspir din unele de la tine.
Alra, Lauramiron, ce fac bolnavioarele, Babyzapi?
Zibe e mai bine, aseara am facu o oala mare de ceai de musetel, am pus o tona de sare, am inmuiat un prosop mare si i l-am pus la cap, pe patut. Asa de profund a dormit draga de ea. Tot cu treziri la 2-3 ore, dar a dormit adanc, n-a mai suparat-o fonfaitul si harcaitul.
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lorellay spune:
hello...nu am scris de f mult timp..nu am putut...
am avut probleme cu diana si acum mai avem...
a inceput cu febra mare 39.5 abea i-o scadeam la un 37.5 38.asa a tinut-o 2 zile..am fost la vreo 3 dr...nici unul nu stia...au zis ca e ceva viral si ar fi trebut sa erupa..da nu erupea..asa ca SPITAL
internare..si de aici calvarul...plimbare prin spital pe la toti dr...a trecut-o pe antibiotic...ne-am inernat marti seara...si miercuri seara pliina de bubite...un idiot de dr a zis ca e alergie de la ce a mancat da ea manca doar mucilagiu de orez ca nu m-au lasat sa-i dau altceva.I-a facut o injectie pt alergie (hemisuccinat)..dar am refuzat antibioticul de noaptea si dimi la 6...a iesit un circ...si cand a vazut-o dr la care eram inernate pe la 9 a zis clar RUBEOLA!asa ca i-am zis ca plec acasa...abea ne-a lasat, mai ales ca nu i-am dat nimic...
dar in spital am aflat ca are talus valgus..am crezut ca mor...un dr a vrut sa mi-o puna pe loc in gips dar am refuzat...in iunie mergem la fizioterapie...Cine imi poate spune mai multe despre talus valgus?
asa si o dr mi-a zis ca daca nu sta in fund nesustinuta la 6 luni e retard!Asa e?Ai vostri stau in fund nesustinuti?
simt ca mor...
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
elilov3 spune:
VA PUP FETELOR SI VA IMBRATISEZ LA RANDUL MEU...MULTUMESC DE SUSTINERE
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea
"Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus
dandusa spune:
citat din mesajul lui lorellay asa si o dr mi-a zis ca daca nu sta in fund nesustinuta la 6 luni e retard!Asa e?Ai vostri stau in fund nesustinuti? simt ca mor... |
vai de voi,saracutele...prin ce ati trecut,of
Raducu are 6 luni juma si nu sta in fund.mai are sanse,oare?!si culmea...,nici nu da semne ca ar vrea.se impinge in genunchi ca si David de Olivia,exerseaza hatza-hatza,vb Otiliei...dar nu sta in fund!dr astia,parerea mea...nu sant sanatosi!calmeaza-te mamica scumpa.ia-o incet,fiecare cu ritmul lui
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
citat din mesajul lui elilov3 VA PUP FETELOR SI VA IMBRATISEZ LA RANDUL MEU...MULTUMESC DE SUSTINERE Eliza mami de ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea "Non omnia quae vera sunt recte dixeris - Orice adevar nu e bun de spus |
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Cameliam
ieri am pus grasanu' in scaunul de masa si am servit fructele.cat a durat masa,la tine m-am gandit!bai nene...,era plinnnnn de mancare el,scaunul,babetica,parul,manutele...incredibil!este pt prima data cand il pun in scaun de masa.pana acum il puneam in scoica,capsorul ii sta sprijinit si nu aveam nici urma de mancarica pe langa gurita.pe cand in scaun,batzaia din toate incheieturile,lovea masuta cu putere,incerca sa prinda lingurita...,doamne...am transpirat pana a terminat...deci,voi unde seriviti masa?
la capitorlul legume noi santem codasi,acum papa,morcov,radacina,cartof,dovlecel.am facut o pauza de supa,pt ca o refuzase la un mom dat.de azi am inceput iar...maine ii mai bag si telina.si asta stiu ca da gaze.mai poti incerca patrunjel,marar,spanac,stevie,loboda,salata...cate o frunza-doua,introduse treptat si fierte f putin.(mararul si patrunjelul,eu nu-l fierb deloc la mancare)
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
BraveGirl spune:
LORELLAY, STAI LINISTITA. Trebuie sa stea nesustinuti in fund pana la 8 luni. De abia atunci trebuie sa te ingrijorezi. Adica trebuie de fapt terapie de recuperare pt muschi, ca cam asta e problema pt care ei nu pot sta in fund.
Noi avem talus valgus. E cam tarzior sa incepeti acum terapia, asa ca eu zic sa mergeti repede la un ortoped. In nici un caz sa nu-i pui ghips. Noi avem orteze. Sunt de palstic si se incinge rau pe vremea asta, dar cu ghips zic ca ar fi groaznic. Noi le scoatem cd transpira, la baita, sau cd e nervoasa si nu le mai vrea. Mai vroiam sa zic ceva, dar neuronul a cedat ......a la multi copii talusul se remediaza de la sine cd incep sa mearga.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA