*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (51)*
Raspunsuri - Pagina 5
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Trebuie sa stea nesustinuti in fund pana la 8 luni. |
nu si in belgia nu e o problema pana mai tarziu de atat. laura a stat la 9 luni si nici macar nu s-a pus problema de "griji" sau "terapii"
mai da "doctorii" astia de pun diagnostice de retard asa usor umbla liberi sau trebuiesc cautati mult? acu' ca sa fiu malitioasa as zice ca de retard este vorba, dar nu la copil. pai pana la 6 luni nu au muschii ok si nu ai voie sa ii tii in fund ca isi taseaza oasele. apoi la 6 luni fix daca nu stau in fund sunt retardati. pai cand dumnezeu au timp sa exerseze? se scoala peste noapte cu muschii formati?
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
alra spune:
eli, am vazut si eu filmul. te pup
voiam sa iti spun ca mi se pare foarte frumos ca in timpul scurt in care Pavel a fost cu voi v-ati bucurat de el si el de voi. cel putin asa se vede in poze: un copil vesel si niste parinti iubitori
alra spune:
nicole nu e bine. a tusit mult azi noapte. are niste muci vascosi care nu ies din nas si de care nu poate scapa prin tuse. ii facem aerosoli in continuare, maine ma duc eventual iarasi la doctor.
laura e super ok, credem ca dr a pus doar plasture sa ne ia ochii si nu i-a facut nimica
isaelena spune:
Buna fetelor! nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi....am mai crescut si noi si acum putem sa citim mai mult...incercam si noi sa va mai citim...am mai urmarit ce s-a discutat dar nu am apucat sa raspundem.
isaelena spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alra
nu si in belgia nu e o problema pana mai tarziu de atat. laura a stat la 9 luni si nici macar nu s-a pus problema de "griji" sau "terapii" mai da "doctorii" astia de pun diagnostice de retard asa usor umbla liberi sau trebuiesc cautati mult? acu' ca sa fiu malitioasa as zice ca de retard este vorba, dar nu la copil. pai pana la 6 luni nu au muschii ok si nu ai voie sa ii tii in fund ca isi taseaza oasele. apoi la 6 luni fix daca nu stau in fund sunt retardati. pai cand dumnezeu au timp sa exerseze? se scoala peste noapte cu muschii formati? ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
si noi am fost al gr alexandrescu la ortopedie pentru picioruse...si ne-a zis sa nu o pun sa stea in fundulet, daca se ridica singura ok...ca i-am zis ca ea tot incearca sa se ridice,si se enerveaza ca nu reuseste. mi-a zis sa mai vin la control al 7 lunitze...si am intrebat cand ar trebui sa se ridice singura, si mi-a zis ca nu exista varsta standard, si daca ea se va ridica singura sa o las sa stea cat poate ea, nici sa nu o fortez sa stea dar nici sa nu o pun al orizontala fortat.
isaelena spune:
citat din mesajul lui lorellay hello...nu am scris de f mult timp..nu am putut... am avut probleme cu diana si acum mai avem... a inceput cu febra mare 39.5 abea i-o scadeam la un 37.5 38.asa a tinut-o 2 zile..am fost la vreo 3 dr...nici unul nu stia...au zis ca e ceva viral si ar fi trebut sa erupa..da nu erupea..asa ca SPITAL internare..si de aici calvarul...plimbare prin spital pe la toti dr...a trecut-o pe antibiotic...ne-am inernat marti seara...si miercuri seara pliina de bubite...un idiot de dr a zis ca e alergie de la ce a mancat da ea manca doar mucilagiu de orez ca nu m-au lasat sa-i dau altceva.I-a facut o injectie pt alergie (hemisuccinat)..dar am refuzat antibioticul de noaptea si dimi la 6...a iesit un circ...si cand a vazut-o dr la care eram inernate pe la 9 a zis clar RUBEOLA!asa ca i-am zis ca plec acasa...abea ne-a lasat, mai ales ca nu i-am dat nimic... dar in spital am aflat ca are talus valgus..am crezut ca mor...un dr a vrut sa mi-o puna pe loc in gips dar am refuzat...in iunie mergem la fizioterapie...Cine imi poate spune mai multe despre talus valgus? asa si o dr mi-a zis ca daca nu sta in fund nesustinuta la 6 luni e retard!Asa e?Ai vostri stau in fund nesustinuti? simt ca mor... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
fetita colegei meiel de servici este diagnosticata cu talus...si ii face masaj in talpa, am inteles de la ea ca se poate rezolva cand incepe sa mearga..cat despre stat in fund, noi amvem 5 lunitze si mergem periodic la ortopedie,si mi-a zis ca nu exista varsta standard pentru ridicat in fund, ca depinde de copil si ca se poate ridica si mai tarziu dacca e mai puturosca...eu zic sa mai intrebi 2 doctori..eu cand am o problema cer 3 opinii....
isaelena spune:
citat din mesajul lui lorellay hello...nu am scris de f mult timp..nu am putut... am avut probleme cu diana si acum mai avem... a inceput cu febra mare 39.5 abea i-o scadeam la un 37.5 38.asa a tinut-o 2 zile..am fost la vreo 3 dr...nici unul nu stia...au zis ca e ceva viral si ar fi trebut sa erupa..da nu erupea..asa ca SPITAL internare..si de aici calvarul...plimbare prin spital pe la toti dr...a trecut-o pe antibiotic...ne-am inernat marti seara...si miercuri seara pliina de bubite...un idiot de dr a zis ca e alergie de la ce a mancat da ea manca doar mucilagiu de orez ca nu m-au lasat sa-i dau altceva.I-a facut o injectie pt alergie (hemisuccinat)..dar am refuzat antibioticul de noaptea si dimi la 6...a iesit un circ...si cand a vazut-o dr la care eram inernate pe la 9 a zis clar RUBEOLA!asa ca i-am zis ca plec acasa...abea ne-a lasat, mai ales ca nu i-am dat nimic... dar in spital am aflat ca are talus valgus..am crezut ca mor...un dr a vrut sa mi-o puna pe loc in gips dar am refuzat...in iunie mergem la fizioterapie...Cine imi poate spune mai multe despre talus valgus? asa si o dr mi-a zis ca daca nu sta in fund nesustinuta la 6 luni e retard!Asa e?Ai vostri stau in fund nesustinuti? simt ca mor... Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
cameliam spune:
Monicus - va sustin cu cate un vot pe zi, da' uit sa zic... lasa ca vezi tu acolo ca tot creste numarul . Bebecriss daca pui link, fac click.
Anca_27 - ma bucur tare ca-ti suna bine meniul fetei, in principiu merg pe chestii facute in casa, exclusiv. Am io asa un pitic...ce sa-i fac, e acolo si nu vrea sa plece . Pasul urmator e sa-i adaug si niste cereale (orez fiert) la iaurtul cu mar copt.
Sanatate la pitica!
lorrelay - Alexandra e cu o zi mai mare decat Diana, deci putem zice ca-s deodata. Nu sta in fund nesprijinita, pica sau in fata sau in lateral direct in cap, nu stiu cum sa explic... ideea e ca nu sta. Si vorba Alrei, cum naiba sa stea daca pana la 6 luni ni se tot zice sa nu-i punem in fund ca le strica la spate si dupa aia la 6 luni sa stea asa... peste noapte? Foarte, foarte absurd, intr-adevar. Dr. care ti-a zis chestia asta probabil e din categoria celor care recomanda sa se puna copilul de la 3 luni jumate intre perne ca sa invete sa stea, nu cred ca trebuie s-o bagi in seama. Auzi acolo, retard! Asta-i ca dr. care mi-a zis mie ca fata e distrofica pentru ca avea cu 300g mai putin decat schema ei. Acu' are 300g mai mult decat schema ei si te pomeni ca daca ma duc la ea imi zice ca-i obeza. Unii dr. ar trebui sa se lase de meserie, zau de nu.
Sanatate multa multa fetei si putere tie, sa scapati de probleme!
dandusa - hehe... daca o pun in balansoar/scoica se murdareste doar ea de tre' s-o schimb de hainute ca-i intra mancare si sub bavetica oricat ma stradui. Azi am avut si eu (ca sa vezi, gand la gand) ideea nastrusnica s-o pun la amiaz in scaunelul de masa, sa se invete si acolo... mno...trebuie sa spal asa: hainele fetei, fata de masa, mocheta, blugii si tricoul meu, parul meu si evident, copilul ca-i pireu si-n urechi. Peretele a scapat ca prin minune . Era la un moment dat un banc ce circula pe mail cum sa te pregatesti sa devii parinte si una din sugestii era sa iei un bostan, sa-i faci o gaura in mijloc, asa ca o gurita, sa-l agati cu o sfoara de ceva si sa-i dai drumul in balans, dupa care cu o lingurita sa incerci sa bagi mancare in "gurita" facuta. Cam asa-i, da... trebuia sa exersez, acu' poate eram mai priceputa
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cherieactiv spune:
buna ...so..asa cum cantam ieri pe aici...lore..este vorba de ceva viral...o boala usoara ...febra 2-3 zile...cand trece febra apar bubitele semn ca a trecut tot...se face intre 6-12 luni in general...se trateaza cu paracetamol...bubitele stau acolo intre 6-24 h...fara antibiotic minuni de astea , nu e nevoie...observ ca pediatrii in ro nu prea stiu de treaba asta...nu e vb de rubeola ...si doar au facut deja vacc pt bolile astea so..
aviz mamicutelor ,sa nu se sperie tare ..si tie oceanborn...pusi...vazui ca si tu otilico trecusi mami prin asta,pfff...ne-am usurat..acuma asteptam alta..neeeext...
Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!
cherieactiv spune:
helou mai alra....am inteles ca ai avut probl cu laura...of...si aia mica e mucoasa...uuuuuuuf....pup fetele si le doresc insanatosire super mega grabnica si tie o "litra" de redbull...pusi...aaa...m-am mai linistit si io cand am citit ca nu e probl daca nu stau in c..r pana mai tarziu...asta micu sta de la 3 luni in brate asezat in fund (asta e,ce sa-i faac??)...singur o sta cand o vrea si o putea...
olivia...vazut filmulet...mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....e teribiiil...bebeii stiu sa faca asta la 6 lunite?nu pot sa cred...e frumos foc, l-as musca de curulet...si de o glezna grasa si pufoasa...
meeyy..help!al meu copilas nu papa inca ...numai tatza ...si cateva picaturi de apa date cu lingurita...din bibe nu ia nimica...io disper!!nu vrea nici macar laptele meu muls si pus in bibe...
am vazut ca ai vostri papa bine, mancarica serioasa...ar fi cazul sa incep si io dive??mai e una pe aici care nu a inceput inca???
Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!