Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 9
pussi spune:
nu dati cu rosiii....
andicu, adaca scuze... la mare n-am avut incarcator, mi-am facut rost de incarcator, dar priza nu mergea decat cand stateam in camera... sincer, ne era destul de greu sa ne programam ceva ca Tustele au reactionat destul de diferit la mare... Pe Eni a agitat-o si pe Ana a relaxat-o... Asa ca eu eram cu Eni si tati cu Ana la somn! Oricum una peste alta ne-a placut la maxim si la anul tot acolo vom merge... asa ca o lasam pe anul viitor, mai crestem pana atunci!
adaca la Secu am ajuns sambata, duminica ne-am intors ca era friggggggg... si sus nu e semnal... aveam doar numarul lui Internet...
imi pare sincer tare rau, nu mi-am onorat promisiunile, dar daca se poate v-as ruga sa ma intelegeti: n-a fost chiar simplu cu 2 puiuti fara ajutoare.
FILIP LA MULTI ANI FERICITI! si aici ceva pt. mami
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=102983&whichpage=4
DARIA, LA MULTI ANI OCHISORI ALBASTRIIIIIIIIII!
poze si detali sapt. viitoare, deocamdata am 3 copilasi...fetita unor prieteni e la noi ca nu au cine s-o lase....
pupici
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
madalina28 spune:
Filip la multi ani pui mic!
Sa te faci mare sanatos voinic si frumos!Mami sa va bucurati de el si sa-i daruiti inca un fratior/fratioara!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
andicu spune:
Buna seara!
Pussi ,Julia si Madalina, multumim mult de urari! 
Nu-mi vine nici mie sa cred ca am baiat de 2 ani! si ma intreb cand a trecut timpul!!
Pussi, te-am iertat pe 1/2 ca m-ai facut iar sa plang cu linkul acela..
si te iert pe de-a-ntregul daca pui poze cu Tustele la mare! ![]()
Noi am avut nebunie ieri, cred c-au fost peste 30 de adulti si cam 20 de copii, o harmalaie de nedescris, dar ce e sigur, e ca s-au distrat tare si noi pe langa ei! ![]()
Filip a fost asa incantat de ce se intampla incat aproape ca n-a vrut sa se culce aseara, desi era rupt, iar azi-dimineata ( a ramas la tara ) cica s-a trezit la 5.30 si a vrut direct in curte, la jucarii! ![]()
Noi, parintii, ne-am facut de cap si mai si, caci dupa ce am ajuns acasa, ne-am schimbat si am plecat in club si ne-am distrat pana la 5.00am! deci Filip se trezise deja si vroia la joaca, cand noi abia ne duceam la culcare!
Azi am fost si la plaja dupa-amiaza, deci ne-am scos parleala cu distractia we asta! 
Poze de la petrecerea lui Filip ( ultimele nu se vad bine din motive de luat de la altcineva, ca noi am ramas fara spatiu la aparatul nostru..): http://picasaweb.google.ro/andicu0/Filip2ani27Iunie2009#]AICI[/url]
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
pussi spune:
andicu super distractie la voi!
Am pus pozele repede sa ma ierti de tot..... ca suntem tot 4 fete si sapt. asta![]()
http://community.webshots.com/user/pussi3
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
delfi spune:
Andicu la multi ani cu intirziere super pozele, se vede ca v-ati distrat pe cinste 
pussi ti-am vazut tustele la mare sper sa fie si ai mei atat de cuminti cum mi se pare ca aau fost fetele tale. Noi plecam pe 2 august . mi-e cam frica de caldura si mai ales de drum dar sper sa fie bine.
Mona mamica fericita de
Alexandru Luca si
Cristian Matei
andicu spune:
Salut.
Multumim de urari.
Delfi,
.
Pussi, scumpe rau Tustele tale!
inteleg ca au fost f ocupate cu nisipul...dar cu marea? pana la urma la ce hotel ati stat?
Madalina,astept un semn ! am retinut ca deja ati ajuns, nu? 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
pussi spune:
delfi fetele au fost tare cuminti! pe drum am avut probleme cu Ana, mi-a vomitat...si ne-am stricat putin planurile, am stationat la Pitesti o noapte... dar in rest a fost ok.
andicu si cu marea am fost ocupate. Eni initial s-a speriat de valuri, dar la finalul sejurului noi le duceam spre prosop si ele se intorceau spre apa. Cu hotelul: Hotel Comandor Mamaia : http://www.unita-turism.ro/ro/hotel/mamaia/comandor.html
am fost foarte multumita si placut impresionata. Curat, lenjerie scimbata la 2 zile, prosoape, halate zilnic, curatenie in camera zilnic. Camera am luat la etajul 7 ca sunt foarte mari camerele si mi-au incaput patuturile fara probleme, si au terase imense la camerele e la 7 unde mai faceam plaja eu cat dormeau Tustele. Retaurant: au scaunele de masa, micul dejun bufet suedez, foarte diversificat(inclusiv fructe). Desi micul dejul incepea la 7:30, eu mergeam la 7 sa incalzesc laptele, imi luam si cafeaua si eram servita cu placere. mancarea ok, ciorbe supe ff bune, si papanasii extraordinari. Doar de acolo au papat Tustele si n-au patit nimic. La piscina si loc de joaca nu le-am dus ca mi-a fost frica(apa rece) si am preferat topoganele e pe plaja. Plaja nu avea sezlonguri, dar oricum nu luam ca aveam alte activitati, foarte lata si putin po****ta, era si iunie.... dar m-a ajuta la supravegheat.
la noi s-au modificat unele lucruri si avem nevoie de pumnii vostri stransi pt. luni: Incepem cresa!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
si am uitat sa va zic: Ana e stangace
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
Of , scumpele de ele! succes luni
, sa se acomodeze repede!!! si tie, mami Pussi , sange rece si inima tare, ca imi inchipui c-o sa-ti fie greu sa le lasi la inceput!
Merci de pontul cu hotelul! chiar ma gandeam sa fac contract cu ei, stiam ca au renovat hotelul si vara trecuta am fost la o nunta la ei in restaurant si mi-a placut f mult! asteptam pareri concrete despre cazare de la cineva care a stat acolo, si uite cum s-a nimerit! ![]()
Apropos de asta, de luni functionam legal si oficial. Adica deschid sediul...ca sa nu fac reclama, cine vrea detalii , pe pm. E legat de turism . ![]()

Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)Asa cresc
Bazar pentru Mihaita