Mamici prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

ANDICU,LA MULTI ANI baiatului tau,sa te bucuri de el toata viata si sa fie norocul cu el tot timpul!Si sa vina si o surioara/fratior!!!

Eu sunt in mare lipsa de timp,..dar abia apuc sa pot viziona pozicile minunilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara mamici mi-am luat mancarica langa mine sa va citesc caci imi era dor sa vad ce mai faceti.Am citit ce ati mai scris voi pe aici,recunosc ca este cam slaba miscarea pe aici.Eu sunt inca in spital caci operatia soacrei mele se vindeca tare greu fiind diabetica.Partea proasta este ca intarziem vad cu chimo si nu stim unde vom ajunge.Diagnosticul la biopsie a fost destul de naspa din 7 ganglioni scosi 4 au metastaze,deci pana la urma era cancer.Ma simt teribil de obosita caci in fiecare noapte stau cu ea la spital,apuc sa dorm 2-3 ore maxim la picioarele ei.Sunt dezgustata de ce vad in spitalele noastre,ma asteptam la ceva mai multa ordine de la Spitalul Militar dar este teribil.Alceva ce sa mai zic m-am dus iarasi dupa 3 sapt. sa imi vad fata,nu ne-a recunoscut pe mine sau pe tati,daca se lovea cumva alerga plangand la mama si ii spunea mama,mama.Nu stiu daca ma credeti mi-a venit tare greu,partea prosta este ca nu stiu cand o pot lua langa mine.O vad mereu pe net dar asa mie dor sa o iau in brate,incerc sa ma impac cu gandul ca este fericita acolo,ingrijita,vremea nu este ca in Bucuresti....
Ea este bine,vioaie,o neastamparata si o rasfatata de prima clasa ca stiti si voi cum sunt bunici,o adora nu alceva.
Delia practic nu am de ales,nu o las deloc de placere acolo,oricum stiu ca este bine ingrijita.Ai un cuceritor deosebit tu in pozici,va pup cu drag.
Mada distractie placuta la mare.
Rami Felicitari pentru botez.
Nusy nu stiu daca am apucat sa te felicit pentru venirea pe lume a fetitei,sa va traiasca este o scumpete.
Adaca sunt superbe pozele.
Andicu ce mari v-ati facut,Filip este un scump,ce petrecere pe cinste ati tras,sa iti traiasca flacaul
Diana ma bucur ca ne-ai mai dat un semn de viata,imi dau seama ca iti este foarte greu dar poate ne mai zici uneori cate ceva despre voi.Ma bucur ca sunteti bine,poate ne pui si cateva pozici.
Pussi imi dau seama ca a fost greu cu 2 pitici la mare dar in pozici vad ca s-au distrat bine.Sa ne spui cum merge cu cresa.
Delfi vacanta placuta la mare.
Imi cer scuze pentru intarziere dar vreau sa urez si eu
La multi anipentru Daria,Denis,Mihnea,Filipsa cresteti mari puiuti scumpi si sa aveti viata plina de bucuri.
Pupici la toate mamicile si la fivuleti.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

SALUTARE !!!!!!!!!!!!!!!!

Va pe toti si toate, eu sunt tare ocupata. Gemenii sunt in vacanta si nu mai am atata timp liber, alerg si cu materialele pentru casa, gresie, faianta, podele laminate, etc si am ce alerga caci plec ba la Timisoara, Lugoj, Caransebes. Peste doua saptamani suntem nasi, botezam si sper ca apoi sa plec in concediu, dar inca nu m-am hotarat sa merg la mare sau la Felix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

la noi azi e prima zi la cresa, din momentul in care am intrat si au vazut copilasii si jucariile nu ma-au bagat in seama, si educatoarea mi-a zis dupa 20 de min. ca pot sa plec! N-au plans! la 13 merg sa le iau! Nu-mi gasesc locul acasa!

andicu sa fie intr-un ceas bun! Multa bafat si succes! Vei face treaba buna! Stiu eu asta!
aurica imi pare rau de momentele prin care treci, stiu ca-i greu de cooperat cu bunicii, dar poate ar trebui sa vina mama ta sa stea cu voi, eu vorbesc care nu reusesc s-o conving pe a mea, sau alta solutie(o femeie)! Trebuie sa-ti fie tare greu.
adaca spor la treaba!asteptam poze cu casa

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

gata ne-am intors... m-am dus mai devreme, Ana cand m-a vazut mi-a aratat cum ploua si Eni s-a lipit de mine toata, apoi le-am dat eu sa pape pranzul si am venit acasa. Nu au plans nu s-au crizat, le-am facut tai-tai la copilasi le-am dat pusi si am plecat. acum dorm si sunt rupte de oboseala.

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Va multumim la toate pt urari
Pussi ma bucur ca le place la gradi, in septembrie urmam si noi.
Adela
Andicu poate ne vedem si noi anul acesta, pe 26 venim la mare
La multi ani Denis si Mihnea
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

pussi ce ma bucur ca v-ati acomodat bine in prima zi .oricum esti o curajoasa ca le-ai dat asa mici as vrea si eu dar nu ne permitem la particular iar la stat ii primesc de la 3 ani. avem o bona noua, este o fata de 20 ani care nu face altceva decat se joaca cu ei , mai sta o bunica cu ea si ii supravegheaza. oricum mie imi mplace copii sunt super incantati de ea Alex chiar se uita la ea ca baietii mari, pe sub sprancene si noi radem de el zicem ca si-a facut gagica oricum din toate care au venit la interviu nu am gasit una de doi bani asa ca am preferat pe cineva care sa se coboare la mintea lor si pt moment asta ne trebuie
va sarut

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Azi a venit si tati cu noi la cresa, le-am pupat si le-am spus ca plecam si n-au avut treaba, si de dimineata cand am zis ca iar mergem la cresa nu mai aveau rabdare sa plecam, isi cautau papucii si stateau doar la usa!

delfi la program prelungit platesc 100 euro de copil. Tu cat dai la bona? eu de bona n-am fost niciodata prea incantata, adica as prefera sa platesc pe cineva sa-mi faca treaba prin casa si sa stau eu cu Tustele. Oricum am o tanti care vine joia si-mi face curat si calca cat poate, e adevarat ca anul trecut am chemato mai des, cu depresiile mele urate era singura cre-mi placea ce face.
internet bafta pe sept.

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Pussi in Bucuresti este teribil de cald si ii dau dreptate mamei ca nu il suporta,mai are si ea treburile ei acasa,a stat mai tot timpul dupa fundul meu.Oricum si aici eu stau la apartament iar acum este un dute vino mereu caci il am si pe socra-miu la mine.Cat despre femeie de ajutat cu fata nu am incredere asa deocamdata iar soacra-mea nu accepta alte persoane.Sincer a cam inceput sa ma scoata din sarite ca sunt si eu om si nu mai pot na,sper ca saptamana asta sa iasa din spital.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

eu ii dau 500 ron la bona si sincera sa fiu am luat-o si pt ca nu prea mai suport bunicile dar asta e .asa ca prefer sa stau sau eu cu bona si copii sau atunci cand stau bunicile eu plec de acasa. ma cam exaspereaza cu rasfatatul cu luatul toata ziua in brate dupa care se vaieta ca le dor picioarele, cu circul la masa "ca altfel nu mananca copii" si altele de genul asta, sotul e de partea lor adica le face toate voile picilor asa ca am preferat pt moment varianta sa nu mai stau eu cu ele . dupa masa macar stau eu cu puii si fac ce vreau. Sunt si eu intr-o perioada mai proasta din toate partile asa ca nu stiu daca am facut bine dar mai vedem.

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput