Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
aurica tunci iti doresc multa putere si rabdare draga mami!
delfi corect, si eu la capitolul rasfat de la bunici....nu am ce spune...oricat insist, nu am cu cine: au scris cu carioca pe masina lor si nimeni nu le-a zis nimic. Daca nu papa ce este buni imeiat le face clatite, paine cu ou, gris cu lapte....nu avem ce face si bunicii sunt ai nostri si trebuie tratati cu maxima diplomatie.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
Moniland spune:
Oooo, am ratat sarbatoritii
. Dar tot le doresc sa fie sanatosi, plin de viata si cat mai putine pb la parinti.
Despre mine.... de azi le-am dat liber la fetitele mele sa hotarasca cand vor sa vina pe lume. Deja sunt o mama buna
. Am implinit 37 sapt si intram in 38. ![]()
37+
Laura Ioana
Irina Maria
pussi spune:
ce-i cu linistea asta?
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
Bianca B spune:

Am hranit puisorul si l-am lasat in patul nostru langa taica-su ca sa fiu sigura ca am cel putin 30 min liniste. Mi-am zis ca daca nu imi fac timp dimineata ptr forum nici ca mai reusesc sa va citesc.
Au trecut vre-o 7 sapt de la ultima mea actualizare si mi s-a parut o vesnicie. Am reusit sa citesc totul din urma, doar la acest subiect.
Am fost foarte ocupati, deh! ne-am improprietarit si noi prin tari straine. Toata procedura a durat 9 sapt, stiam ca ia timp dar am obosit. Ma simt obosita, tremur uneori, ametesc si parca nu vad clar, luni fac o programare, sper sa fie doar anemie.
Se pare ca am ratat multe petreceri!
La multi ani
cu intarziere tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor
Pussi esti o mare norocoasa cu cresa, sincer inca nu am auzit de copii care sa nu planga macar in prima zi. Ce cuvinte noi au mai invatat fetitele?
AnaP, Raloucoutza, Kineta, Nusy felicitari parintilor pentru nasterea copilasilor, sa fiti cu totii sanatosi si voiosi
Rami felicitari ptr increstinarea printesei
Julia felicitari voinicului ptr dintisori
Delia Rudy e o scumpete pe trambulina
Aurel_cris ai grija si de tine 
Si tuturor mamicilor rabdare si iar rabdare cu bunicii ! ! !
Noi am "batut regula in cui" ca nu e voie in brate si tine, cel putin cat suntem noi acasa ![]()
www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
pussi spune:
bianca sa va stapaniti sanatosi proprietatea si sa va bucurati de ea!
moni te astept aici!
pt. mamicile cu copilasi mai mari si nu numai... 
Eni nu vrea sa doarma la gradi. Sta fara probleme pana in momentul in care intra in dormitor, joi a dormit linistita prima data si vineri a inceput sa urle, ieri nu a vrut nici sa intre in dormitor, cu mine ar fi intrat dar era deja tarziu, azi merg sa le iau la pranz. Nu stiu cum sa procedez, de luni vreau sa mai incerc sa le las si la nani, sa stau eu cu ele pana adorm? mi-e jena de ceilalti copilasi ca nu dorm ca Eni plange... sau s-o la balta acum cu somnul, sa ma bucur ca stau fara probleme in timpul zilei si in sept. sa insist pe partea cu somnul? Astept idei....
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
pussi spune:
cum nu scrie nimeni sa va povestesc cum decurge conversatia la noi:
eu : unde este buni?
Ana: piu-piu(la pui, buni are pui mici de gaina)
Eni: bubu(la bunicu)
amandoua spun adevarul, dar fiecare asa cum percepe, in felul ei!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
ella_72 spune:
Salutare si de la noi........
Suntem bine , crestem, inca nu zicem mama sau tata..
bebicii vostrii cand au zis ? Noi avem aproape 11 luni......
In fine...o sa zica el....
Si inca ceva....vrem si noi retete de papica bun,,,nu stiu ce sa mai inventez....inca mancam pasat la blender. Poate ne dati idei ...
Multumim !
Ella , mami de minune Tudor 
delfi spune:
pussi nu stiu ce sa zic dar am inteles ca daca le iei acum la pranz acasa greu se vor mai acomoda sa stea pana dupa masa mai tarziu. depinde si de educatoare cum o fac sa doarma , eu nu pot sa dau sfaturi ca la somn suntem corigenti
ai mei nu dorm in aceeasi camera, cand vine ora de culcat Cristi se pune la noi in pat se invarteste de cateva ori si adoarme, dar trebiue sa stai linga el, Alex pleaca la ei in camera si adoarme mai mult in brate dupa care il pun in patul lui. Din cauza asta si la mare am cautat un apartament ca sa aiba fiecare camera lui. Tot pt ca nu adorm singuri nu pot sta singura cu ei. la mancare ma descurc cu doi dar la somn....