Mamici prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Pe aici copii dorm, daca vor ei, cu acordul parintilor, in camera de zi, pe paturici, chiar pe podea. M-am uitat deja pe la 3 gradinite si chiar imi place. In aceasi camera doi copii dormeau, pe burtica, unul plangea si vreo 4 se jucau. Pana pe la 18 luni nu au program fix de somn sau mancat, fiecare dupa nevoile lui.

Liana multi oltencutei cu bujori in obrajori si parintilor
Julia cati dintisori are baietelul?
Moniland sa-ti traiasca fetitele si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti
Internet Daria e o adevarata printesa, pregatitiva la multi petitori

www.flickr.com/photos/35135644@N08/?savedsettings=3253387726#photo3253387726" target="_blank">David, copilul nostru mult iubit

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Bianca, tot 2 dintisori avem, ce i-au iesit de o luna unu dupa altul in 3 zile, de atunci nimic. Si eu ma siteam tare obosita, ameteam, tremuram, am facut analize si nu mi-a iesit nici o lipsa, era de la alaptare, acum e mult mai bine de cand cu diversificare nu suge numai 3 mese si ma simt si eu mult mai bine. Incearca sa te odihnesti si ziua daca poti.
Ella, Zsombor are 7 luni, de 2 saptamani toata ziua "canta" : ta-ta-ta, cateodata zice clar tata cand vede pe sotul. Ma-ma-ma se aude numai cand plange. Mai zice: da-da, ga-ga, ide, te, dar numai cand are el chef.
Moniland, eu incet iti doresc nastere usoara, fetite sanatoase si mancacioase, cred ca in orice clipa poti sa nasti deja, ai ajuns la frumoasa varsta de sarcina cu gemeni!
Pusii, Delfi, si noi avem probleme cu dormitul, parca ii doare cand ar trebui sa adoarma. De o saptamana se trezeste noaptea pe la 3 se pune in funduleti si dai sa urle 1-2 ore, nu-l pot linisti nici in brate nici cu san, tot se plimba in patut cu ochii inchisi si plange necontrolat. Ziua nu adoarme numai afara in carucior, in zilele ploioase e scandal mare in camera cand incerc sa-l culc
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eu nici pe departe nu pot sa zic ca au avut probleme cu somnul, daca nu dormeau asa cum dorm eram la nebuni. Adica dorm la ore fixe, aceleasi ore fiecare si dupa giugiuleala le pun in patuturi, fiecare in la ei si ies din camera!

bianca ele au deja 18 luni, programul lor coincide cu cel al gradinitei... problema e ca nu sunt eu acolo candse culca si ca ceilalti copilasi rad, plang si asta le contamineaza!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Zsombor felicitari ptr dintisori.
Julia sper sa fie asa cum zici tu. La mine mai e o problema, uit sa mananc. Ma iau cu copilul, cu treaba prin casa si uit! Noroc ca micul dejun e sfant la mine, nu ies din casa fara sa fi mancat bine.
Pussi ce a mai trecut timpul, fetitele au deja 18 luni!

David e o scumpete, sta in fundulet si mai nou, e fascinat de degetelele de la picioare pe care vrea sa le duca in acelasi timp la gurita. In fiecare sapt scoate sunete noi, acum e la faza racnitului.

Avem fotografii noi va invitam sa le admirati

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

" Azi la orele 14:00 au venit pe lume minunile noastre ANA MARIA de 2800 gr si 50 cm si MATEI STEFAN de 2600 gr si 48 cm .Piticii sunt bine si mami la fel." sms ELENADA

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

" Azi la orele 14:00 au venit pe lume minunile noastre ANA MARIA de 2800 gr si 50 cm si MATEI STEFAN de 2600 gr si 48 cm .Piticii sunt bine si mami la fel." sms ELENADA

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

felicitari si aici mamico!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Felicitari mami Elena!
Bine ati venit pe lume AnaMaria si Matei Stefan!

Moni tu urmezi!Mai ai doar cateva zile si-ti vei vedea visul implinit la patrat !Abia astept sa citesc vestea buuuuna!

Noi am lipsit motivat, am fost in concediu, suntem bine, mofturoase la mancare si razgaiate ca dupa vacanta, incet incet reintram in normal, daca vreti sa ne vedeti avem cateva poze la semnatura!

Pupam toate mamicile si fivuletii!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Felicitari mami Elena!Astept poze cu minunile tale si impresiile de proaspata mamica!Refacere rapida ca sa te poti bucura de puiutii tai!

Moni,tin pumnii starnsi pe 22,miercuri.Multe ganduri bune de la noi si sa nu ne uiti de poze,te rog mult,...cand o sa ai timp binenteles.
LIANAAAAA,unde esti???Mai zi-ne si noua doua vorbe de papusa ta,hai nu fi scumpa la.....scris.Da un semn de viata!!!!Mi-e dor rau sa vad ca scrii

Mergi la inceput

Felicitari Elena bun venit copilasilor sa fiti cu totii sanatosi si fericiti pana la fooaartee adanci batraneti
Mada sa-ti traiasca rasfatatele, ce multe foto aveti!
Delia hai ca te ajut si io, ca sa nu ragusesti prea tare
L I A N A

Noapte buna, sa visati cu ingerasi

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

bine ati venit pe lume Ana Maria si Matei Stefan
felicitari mamico sanatate multa si copii cuminti

Mergi la inceput