Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_72 spune:
Sarcina obtinuta prin FIV din prima incercare , cu Prof.Marinescu + Cocei .ET:08.12.2007 - DN:22.08.2008 , cezariana , bebe Tudor-Mihai , 51 cm si 3.350 gr, Apgar 10.
Despre Tudor .......sunt multe de zis....si stiti cu toate cum e ....cel mai minunat copil.
ca e al meu......
Are 10 luni acum si e minunea mea......un copil vesel si cuminte...
.
Cam atat ....deocamdata.....va pup si mai tinem legatura....
Ella , mami de minune Tudor 
andicu spune:
Helloo.
Stiu ca am lipsit mult din zona, dar n-am timp nici sa respir!
Sunt f ocupata cu noua firma , am mult de alergat, si in plus mai e si Filip mult mai mult cu mine de cand sunt fara servici..
Filip e bine, cred ca se pregatesc ultimele masele sa iasa, face febra nu mare si kk moale de cateva zile..of, sa scapam si de astea..! si se mai pregateste sa implineasca sambata 2 ani, drept pt care mami cu tati organizeaza la greu petrecerea de la tara.
Daca doriti sa vedeti poze recente cu noi, aici suntem !
Cu Pussilina chiar nu stiu ce s-a intamplat! nu am primit nici=un semn de la ea, telefonul pe care il am eu de vreo 2 ori am sunat si era inchis ( nu stiu daca mai e acelasi), asa ca, din pacate, nu ne-am vazut si imi pare tare rau!! 
Sper sa apuc sa scriu mai multe, poate maine, acum fug la nani ca sunt rupta!
tuturor, mamicilor mai vechi si mamicilor proaspete! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
madalina28 spune:
Uram si noi cu intarziere ce-i drept 3 pui frumosi
La multi ani Daria, Denis si Mihnea!Sa fiti sanatosi,fericiti,norocosi si sa va bucurati parintii!
Andicu ce baiat mare are mama, nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul, cand te pregateai tu sa nasti eu de abia ramasesem gravi si taaaaare te invidiam (in sensul bun) ca ai ajuns la termen.
Pussi gluma-i gluma, dar sper ca sunteti toate 3 bine sanatoase,va pupam cu drag si asteptam vesti despre voi!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
diana_d spune:
Dragi mamici,
mi s-a facut tare dor de voi, n-am mai intrat pe forum de mai bine de jumatate de an, poate pt ca sunt f f obosita, deh - tot singura fara tata la copil... In orice caz imi amintesc cu nostalgie de eforturile noastre de-a avea copii si de bucuria de a izbandi, de a deveni victorioase in lupta noastra pt viata.
Despre mine si Dany, suntem bine, sanatosi, frumosi :) si cuminti... (partial: Dany se cere si face kk la olita... de vreo luna, adica de la un an; insa am mari, mari probleme cu mancarea, si acum imi accepta aproape exclusiv doar lapte cu cereale de la biberon );
Aurel
In fine, mi-am dorit f mult sa va pup, pe voi mamici prin fiv, pt ca va admir si respect eforturile.
Diana
Liana30 spune:
La multi ani Daria, Denis si Mihnea!
va pupam pe toate
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Liana30 spune:
andicu la 12 e ora de masa a bubulinei si nu am cum sa intru
asa ca incep de pe acum..

Multi ani traiscaaaaa
Multi ani traiscaaaaa
La multi aniiiiiii´
Cine sa traiscaaaaa
Cine sa traiscaaaaa
La multi aniiiiiii´
Filip sa traiscaaa
Mami si tati sa-l iubeascaa
La multi aniiiiiiii

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
adaca spune:
DENIS si MIHNEA LA MULTI ANI ! cu inraziere.

LA MULTI ANI FILIP ! 

Andicu am vazut ce mari si frumosi sunteti. Dar va invidiem ca aveti marea langa voi

Pussi Da-ne un semn !!!

andicu spune:
LA multi ani, Daria , Denis si Mihnea!!! cu suce pt intarziere!

Multumim, Liana si Adela!
si va asteptam la mare!
Madalina, nu mai retin cand ai zis ca vii, dar da-mi un pm inainte sa-ti dau nr meu de telefon sa ne vedem!
Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani! acum 2 ani fix, la 10:50 , se nastea puiul nostru drag si mult-asteptat, Filip Gabriel! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita