Mamici prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

AnaP, Kineta, Raloucuta, Nusy, FELICITARI DIN TOATA INIMA ! Sa va traiasca minunile, iar voi sa va refaceti rapid si sa aveti mult laptic. Raloucuta, si pe fetita mea o cheama tot ILINCA-MARIA !!!

Fetelor, sambata am avut si noi botezul, a fost tare emotionant, iar pitica aproape ca radea cand a facut baita A rezistat si la petrecere pana seara, evident la aer pe terasa. Un pentru AndradaP care a venit sa ne vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

doamne fetelor ce de maamici noi. Ce vesti bune
Sa va traiasca puii si sa fiti sanatosi

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Moniland, ne-ai asaltat cu vesti bune, felicitari mamicilor: Ralucutza, Kineta, AnaP, Nusy, Sa va traiasca bebeii!
Noi azi implinim 6 luni, saptamana trecuta ne-au iesit 2 dintisori, incisivii de jos.
pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI! SA VA TRAIASCA COMORILE SAI SA FIE SANATOASE(SI) SI NOROCOASA(SI)
pentru mamici si pitici.
PUSSI abia astept sa va intalnesc. Sa ne aduci si noua poze de la mare si cu Filip a lui Andicu, dar si scoici poate o vedeti si pe Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele " mamici prin FIV", dupa indelungi asteptari si emotii,iata ca reusesc si eu sa intru in randul vostru,sa ne reintalnim...Sunt extrem de fericita ca ni s-a indeplinit si noua cel mai mare si frumos vis,incepand din 09 iunie o avem pe INGRID CRISTIANA, minunea noastra mica,frumoasa si tare cuminte.

Deja ne-am obisnuit una cu alta,am inceput sa invatam nevoile,programul,e totul ok!
Am sa pun si poze,imediat cum le descarc.

Moni: iti multumesc ca ai dat vestea fetelor!

Rami: felicitari pentru crestinarea Ilincai, sa creasca mare,sanatoasa,desteapta si frumoasa! Poate cand veniti la Tulcea ne intalnim! Vorbim la telefon!

Va multumesc tuturor pentru frumoasele urari!

toate mamicile si puiutii lor!!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

FELICITARI proaspetelor mamici!!!!
un pupic special pt nusy si printzesa ei..felicitariiii din tot sufletul!!!

va pupam pe toate..
noi ne laudam cu colicii

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LIANA,astept pozici noi cu tine si cu dolofana ta.Zi-ne mai multe despre voi.....nu te zgarci la vorba.Eu am un filmulet cu saritorul meu la trambulina,serios,nu e gluma aici http://www.youtube.com/watch?v=zRm_WYrgGZY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

nussy bine ai venit

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Nusy bine ai venit mami!Sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa!Cand ai timp asteptam poze cu micutza Ingrid!

Rami sa va fie de bine increstinarea! fetele cu ochi frumosi!

Delia nu pot zice decat wowwwww ce atlet ai tu acolo si ce bine inoata cu capul la fund!M-am minunat si de ceilalti copii cum stau ei la rand cat de civilizati pot fi, in Ro sunt unul in spatele celuilalt claie peste gramada, se imping nici nu pot sari cum trebuie!

Liana micuta sa treceti cat de repede se poate peste perioada cu colici!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,multumesc mult pentru primire si urari,am pus poze cu printesa noastra.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput