Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristal1995 Va anunt cu mare bucurie ca ieri, 4 iunie ora 9:30 a venit pe lume Ilinca Maria, 51 cm si 3500 g Raloucoutza, te pupic, felicitari si sa va traiasca ![]() Fetelor, Kineta trebuia sa nasca la Filantropia? Ca mi-a zis Ralu ca a mai nascut o graviduta de gemeni prin FIV... Ma gandeam ca poate despre ea este vorba. Va pupic pe toate Aly-in cautare de mama-purtatoare |
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
| citat din mesajul lui kineta PE 1.06.2009 au venit pe lume cand au vrut ei ![]() ![]() 36+ REBECA NICOLE si DAVID NICOLAS |
32+
Laura Ioana
Irina Maria
mamici_fiv spune:
Felicitari Kineta,Raloucoutza,Ana_p
Bine ati venit pe lume Rebeca,David,Ilinca,Victor,Razvan
Va asteptam la mamici acum.
Delia21 spune:
FELICITARI proaspetelor mamici si asteptam pozele cu minunile lor!!Iar bebelusilor le uram Bun venit pe lume!,viata frumoasa si mult noroc!
MONILAND,a inceput numaratoarea inversa si la mataluta,...pana iti vezi printesele
.Cum te simti?Ai emotii sau esti relaxata?Aurelcris,oauuu....au avut tu rabdare sa stai fara puiuta ta o luna
.Of.Eu nu as putea,...nici nu imi propun.Sora mea cea mare a lasat-o pe fetita ei la noi cand micuta avea 3 ani,....si am vazut cat a suferit,...nu vreau sa te fac sa te simti vinovata,asa ca ma opresc aici.Ma bucur pentru vestile bune legate de bunica micutei tale !Noi avem pozici noi cu un cuceritor de 3 ani aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2377236170072337911jcUZSs , http://good-times.webshots.com/photo/2667850060072337911sENIOg si aici http://good-times.webshots.com/photo/2160472040072337911OfyYLw si aici la costum de bussiness
madalina28 spune:
Wowwww ce de proaspete mamici avem!
Felicitari mamici sa va traiasca minunile sa fie sanatosi!Bine ati venit pe lume puiuti sa aveti o viata presarata cu flori si raze de soare!
Asa tare ma emotionez cand vad ca se lungeste listuta cu mamici curajoase si puiuti lipiciosi!
Moni de abia astept sa treaca timpul mai repede sa primim vestile minunate si despre tine si printese!Cred ca emotiile cresc de la o zi la alta!

Delia ti-am admirat printisorul, tare iti seamana!Ce faci mai incerci, eu nu prea am timp sa citesc si pe la fiv doar pe la graidute mai arunc cate un ochi din cand in cand, asa ca sa ne ti si pe noi la curent cu ce mai faci!

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Moniland spune:
Pup si eu mamicile si puiutii lor.
V-am dat vesti despre proaspetele mamici de FIV, ca sa nu va plictisiti
.
Delia, sunt bine, caldura ma deranjeaza, dar doar pt faptul ca am inceput sa ma umflu. In rest sunt activa, poate prea activa. Emotii am doar sa le vad pe fetite. Chiar azi ii ziceam sotului ca nu mi-e frica deloc de cezariana. Cred ca pt faptul ca am 5 anestezii generale la activ, deci cam stiu cu ce se mananca. Dar emotii doar sa le vad ca sunt bine.
Mada, mai am o sapt de emotii ca sa zic asa. Dr. la prima vizitia de graviduta mi-a zis ca fiind sarcina gemelara trebuie sa ajung obligatoriu la 34 sapt ca de atunci riscurile sunt mult mai mici pt copii. La ultima vizita mi-a zis ca optim ar fi sa nasc la 37-38 sapt, dar el a obs ca gemeni vin pe la 35-36 sapt. Asa ca nu mai am mult. 
32+
Laura Ioana
Irina Maria
Delia21 spune:
Madalina,voi incerca din nou mai spre finele anului.Nu mai dau sfoara in tara decat cand am rezultat pozitiv.Noi nu renuntam .Incercam de 2-3 ori pe an,am 29 de ani,...si candva tot va aparea si minunea numarul 2.Si sa fie un bebe sanatos,e singura mea cerinta![]()
.
Moniland spune:
Suntei pregatite ca vin mamicile ![]()
| citat din mesajul lui Ioanatugs Nusy a ramas la Bucuresti pentru ca a nascut azi o fetita superba, de 3.100 gr. 50cm, scor Apgar9, prin cezariana. Daca nu avea programare ieri, nastea natural, pentru ca avea deja dilatatie. Felicitari Nusy, tauras drag si sa va traisca printesa! ![]() ![]() |
32+
Laura Ioana
Irina Maria
madalina28 spune:
Nusy felicitari!Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va umple inimile de bucurii!

Chiar Moni despre tine cine ne va da vestea cea mare?Eu inca mai am nr tau de tel, asta dc nu ti l-ai schimbat intre timp.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Moniland spune:
Madalina, Delia,
cu vestea despre mine nu v-a fi nico pb . Trimis sms-uri fetelor de pe forum. Am la 2-3 nr de tel si vor anunta ele.
33+
Laura Ioana
Irina Maria