Mamici prin FIV (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salutam si noi lumea.MONILAND si ELENADAce mai fac scumpele voastre comori?Vreau pozici cat mai multe,pliiiz...si amanunte despre ce fac si ce faceti voi

Poze recente cu noi aici http://good-times.webshots.com/photo/2338885080072337911joOQyI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Lume! Lume! Avem si noi un dintisor!!
Dupa o duminica foarte agitata (duminica trecuta) luni s-a ivit dintisorul printisorului nostru! Si cred ca urmeaza foarte curand inca unul caci iar a fost astazi agitat.

Rami foarte frumoasa camera Ilincai, imi place ca e colorata, plina de viata si inspiratie!

Pupam toate mamicile si toti prichindeii si prichindelele

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)

Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Bianca, felicitari pentru primul dintisor! Noi avem 5 deja, saptamana trecuta ne-au iesit 3. Eu de ce nu pot vedea pozele lui David?
Rami, e frumoasa camaruta Ilincai, sper sa treaca galmuta de pe pleoapa.
Moniland, nu mai povestesti nimic despre fetite? Cred ca ai treaba nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Wowwwww ce liniste pe aici ne pierdusem pe undeva prin pag.3, ce faceti fetelor tot in vacanta?sau puii sunt atat de nazdravani incat nu va lasa sa scrieti?Si proaspetele mamici nu intra deloc la acest subiect sa ne prezinte minunile lor.

Va pupacesc pe toate plus fivuletii din dotare!

Madalina& Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Julia 3 dintisori intr-o sapt! ai reusit sa dormi in perioada asta? sau doar la primul sunt mai mofturosii copilasii? Imi pare rau ca nu poti vedea pozele lui David, eu pot sa le vad. Poate mai incearca si altineva si daca tot nu reusiti schimb metoda.

Chiar asa asteptam noile mamici cu pozici si detalii despre minunile lor.

Noi ne facem bagajul, plecam in Ro la noapte, cu masina. Tati nea-a anuntat acum 2 zile ca va dormi pe canapea, in camera de zi, ca sa nu-l auda pe David. Zis si facut! doar ca la 3am a revenit in patul conjugal si dupa cum arata canapeaua cred ca a dormit mai rau ca in dormitor cu David trezindu-se de 2 ori pe noapte

la toata lumea

www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)

Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca diversificarea merge foarte bine. David papa tot ce-i dai. Ii pregatesc aprox 125-150 g de mancarica si uneori vrea mai mult. De ieri primeste 2 mese gatite, la 12 si la 5. Ptr drum am cumparat cateva borcanele de HIPP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna ziua

Am reusit si noi sa ne dezmeticim putin. Piticii au o luna jumatate si cate 4300gr fiecare la masuratoarea de vinerea trecuta si 56 de cm. Au luat bine in greutate de la nastere. Ana a avut 2800gr si Matei 2600gr la nastere. Sunr doi pitici tare buni si cumintei. Plangem cand ne e foame si cand ne mai doare burtica dar se linistesc repede. Noaptea dorm bine se trezesc de la 10 seara abia la 4-5 dimineata. Ziua dorm dar nu tot timpul. Ana e mai somnoroasa si mai alintata. Matei zici ca functioneaza cu baterii Duracell. Doarme putin iar seara adoarme greu. Mananca foarte bine amandoi si asta ma bucura mult.

La semnatura am poze cu piticii.

Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Elena sunt scumpi rau de tot gandaceii tai !! Dar al treilea brotacel din poze cine e ? Ma bucur oricum ca sunt cumintei bebeii, se gandesc la mamica lor. Te pup !

Nusy, tu ce ne mai zici de iubitica ta ?

Zisa Cami, n-ai mai intrat demult pe aici, mai spune-ne si noua ce mai faceti, in special vrem vesti despre voinicelul tau.
La fel, Andrada, Mirela, Flori, voi nu mai spuneti nimic ?

Noi raportam inca 2 dintisori, respectiv cei doi incisivi superiori. Am fost doar o zi mai suparatele, dar nici macar nu stiu daca din cauza asta.
Pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Rami al treilea bebe e fetita prietenei mele si e cu 5 zile mai micuta decat piticii mei. Ai o adevarata domnisoara. Am admirat pozele . E tare scumpa si ce mare s-a facut. Parca mai ieri puneam mana p[e burtica ta ca sa imi poarte noroc si uite ca mi-a purtat. Pupici.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

mamicile luptatoare si ingerasii lor !!!
Intrun final v-am gasit...bine v-am gasit...regasit pe multe dintre voi !!!
Dupa 10 ani de sperante, tratamente si esecuri...pe 4 august la ora 22:30, prin cezariana la Spitalul Filantropia cu dr. Pana Stelian s-a nascut iubirica mea Maria-Theodora, 3000 gr, 50 cm, apgar 9, al doilea FIV la Szeged in Ungaria si ET-ul a avut loc pe 23.11.2007.

Este o fetita cuminte si dulcica mananca numai lapte de la mami si a crescut intr-o luna ca-n povesti...a luat 1200 gr in greutate si 7 cm in lungime.

aici este buburuza mea : http://community.webshots.com/user/KLU1973

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput