Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 17
madalina28 spune:
Vin si eu cu o veste buna
MedaMaya presupun ca aproape toate fetele o stiu si cunosc povestea ei are o minune de fetita Sofia Maria nascuta pe 29.07, am citit la un alt subiect!
Meda sa-ti traiasca minunea sa fie sanatoasa si sa va bucure intreaga viata!

Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cati_magureanu spune:
Va mai amintiti de noi? va pup dulce pe toate inclusiv pe noile mamici!
N-am mai intrat de f.f.f mult timp pe aici. Nu mai am habar de noutati despre voi...Abia mai am timp sa mai bag un ochi la celalt subiect...
Daaar...tot acolo, am citit azi despre o veste extraordinar de frumoasa, multumita Doculetului nostru si Madalinei care vad ca a postat si ea aici, despre Meda, draga de ea, ca are o fetita! Am suferit enorm in legatura cu povestea trista a Medei de pe vremea cand eram cu burtici iar acum mi-au dat lacrimile la aflarea acestei minunate vesti! Felicitari Meda si, daca ne mai citesti, intra si pe la noi sa ne-o prezinti pe minunata ta comoara!
Am citit in fuga ultimele pagini dar trebuie sa ma duc mult in urma sa vad ce ati mai facut!
Noi ne pregatim pentru FIV nr. 2 anul viitor, tot in Romania. Am vb. deja cu Cezara si mi-a zis ce si cum sa fac. Ar fi fost ideal sa-l fac anul asta din multe puncte de vedere dar, cel mai mult datorita faptului ca am stat 3 luni in tara...Insa, realmente, din cazua oboselii excesive nu m-am simtit in stare...
In rest, cum am spus, am fost in tara in perioada aprilie-iunie, unde a fost si frumos dar si nasol...frumos ca mi-am vazut familia, ca mi s-a nascut nepotelul drag, ca mi-am revazut preitenii si nasol ca am avut enorm de multe lucruri de rezolvat, alergatura multa, copil...
Am fost vreo 10 zile si in Spania unde a fost minunat. Am vizitat Andalusia si ne-am delectat cu atmosfera Semanei Santa si cu minunatiile Spaniei...
Matei tocmai a implinit 19 luni, sta bine la capitolul vorbit, ca ne innebuneste de cap, repeta aproape orice dupa noi, intelege aproape tot, s-a mai cumintit de cand ne-am intors (in romania se facuse obraznic rau)...evolueaza bine si este un scumpic si jumatate!
Daca va face placere ne puteti vedea in pozele de la semnatura...
Va imbratisam cu mare drag!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Bianca B spune:
Raportam: la fix 6 luni fara 3 zile ne-am cantarit si avem 8,800 Kg
Weekend frumos 
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
rami 73 spune:
Madalina, ce vesti bune ne-ai dat referitoare la Meda !!! Ce mult ma bucur pentru ea, sa-i traiasca fetita !!! ![]()
Bianca, bravo pentru voinicelul tau ! 
Ginger00 spune:
Ca sa nu ne uitati, va trimit poze pe mailul comun.Sa-mi spuneti daca am crescut
.Sunt atat de mandra de ei ca nu-mi mai incap in "pene"
Ma bucur enorm de mult pentru toate fetele de pe FIV care au devenit mamici.Am vazut ca Meda a devenit mamica ,ii trimit un pupic ei si minunii ca merita dupa cat a suferit.Moniland, felicitari pentru printese 
Tuturor va doresc sanatate ,fericire si putere ca sa ne crestem comorile.Eu mai am o saptamana de concediu si dupa nu cred ca voi mai avea timp sa intru .

cati_magureanu spune:
Mada, da-mi si mie pe PM, please, parola de la contul comun ca sa-i vad si eu pe flacaii lui Ginger!
Merci!
Pup fetele!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Julia75 spune:
Rami, Madalina, Bianca, multumesc de raspuns. In sfarsit un incisiv de sus a spart gingia, sper sa nu mai avem nopti asa nelinistite.
Medamaya, felicitari! ne bucuram pentru fiecare bebic mult asteptat.
Bianca B spune:
Seara buna pitici si mamici
Ieri am sarbatorit caci David a implinit 6 luni! Anul trecut pe vremea asta stateam cu frica-n san! Inca ma mai minunez!
Astazi statea cu sotul si il admiram si zice" o fi facut el la eprubeta dar e mai frumos si mai avansat ca altii" Deh, tare mandru mai e tati de feciorul sau
daca nu-l laudam noi atunci cine altcineva!
Inca nu se vede nici un dintisor, tare s-a mai chinuit ieri mititelul.
Sapt trecuta am inceput diversificarea si pana in prezent preferatul e piureul de morcov.
sa visati cu ingerasi 
www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=one_set72157621450809982" target="_blank">Asa cresc eu mare, mare. David (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
delfi spune:
ce ma bucur pentru Meda
eram gravide in acelasi timp si povestea ei m-a dat peste cap rau de tot dar uite ca se poate sa vina si bucuriile in viata ei. Bravo 
rami 73 spune:
Fetelor, voiam sa va cer o parere; Ilinca mea are de vreo 2 luni o galmuta cam cat un bob de grau la pleoapa dreapta; nu se vede, se simte doar prin palpare. Am fost cu ea la Budimex la oftalmologie si mi s-a zis ca e o glanda sebacee infundada. Mi-au dat un unguent si au zis ca daca nu trece cu el in 2-3 saptamani, singura solutie va fi scoaterea pe cale chirurgicala. Medicul mi-a zis sa nu-mi fac griji ca interventia e banala, in jumatate de ora plecam acasa, insa ideea e ca trebuie anestezie generala, chiar daca pentru o scurta durata. Asta ma retine, mi se pare cam micuta la 6 luni. Pe de alta parte nici asa nu vreau s-o las, ma gandesc ca se poate mari chestia aia.
Ati mai auzit de asa ceva ? Eu am tot citit de glande lacrimale infundate, dar la noi e altceva.
Pupici !
PS : Am pus poze in albumel cu camaruta Ilincai, unde doarme ea cumintica pana la 8 dimineata.
I-am amenajat-o de cand s-a nascut, dar doarme in ea doar de la 4 luni.