Mamici prin FIV (8)
Raspunsuri - Pagina 19
adaca spune:
SALUTARE !!!!!!!!!!!! NOI SUNTEM 

SPER CA NU NE-ATI UITAT 

KLU FELICITARI ! SA-TI TRAIASCA COMORILE ! SI SA FIE SANATOASE ! 

Noi suntem bine, sanatosi. Acum ne pregatim de marile evenimente, implinirea a 4 anisori si grupa mijlocie la gradinita ![]()
![]()
![]()
Rares este si el mare, vorbeste: "Mama hai bucatie, papa." " Veau patura (prajitura)." "Dai pum (parfum)". "Ochii, gula, natul, ditii, uechea si besc (te iubesc). Ce fac gemenii, el imediat imita, nu vrea sa scape vreo prostie![]()
![]()
E tare bataus, cand prinde mometul ii bate pe Darius si Caius cu paleta de tantari. Si sa-i vedeti pe gemeni cum vin si imi spun ca ii bat ala mic ![]()

Avem si
din vacanta!!!!!!!!!!!
dariaioanaxx spune:
bine v am gasit !
va saluta de bun gasit o mamica luptatoare ca si voi !
FIV 1 - martie 2007,inceput Szeged,dr. Zadori, oprit, FIV 2- iunie 2008-Medlife, dr. Alina Bolintineanu, nereusit, FIV 3- decembrie 2008, Giulesti, dr. Laura Dracea, reusit, 2 blastocisti, ziua a 12 a- Beta HCG-223,8, ramas o printzesita -
, nascuta pe 11.aug.2009, la 38, 1 sapt. prin cezariana la Giuli, cu dr. Ion Ionut Adrian, 3000 g, 53 cm, Apgar 10
tuturor
rami 73 spune:
KLU, DariaIoana, aveti niste bubuline minunate, adevarate printese !
Sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii ! 
Adaca, ai trei flacai pe cinste, si ce mari sunt !!
Elena,
Mamicile mai cu experienta, cand incep bebeii sa spuna primele silabe, ca vad ca dom'soara mea e cam lenesa la asta, scoate tot felul de sunete, chiuituri, baraituri
, dar silabe nu. Noi avem 6 luni jumate, sper sa-si dea drumul, mai ales ca eu vorbesc non stop cu ea, cred ca am innebunit copilul deja.
Si am observat ca "vorbeste" doar cand tac eu, altfel sta si se uita in gura mea de zici ca cine stie ce-a vazut...![]()
Pupici tuturor !
nusy spune:
Bianca: felicitari pentru primul dintisor!!!
Elenada: ma bucur ca piticii sunt bine si tu te descurci foarte bine cu ei!!
Dariaioanaxx: bine ai venit printre mamicile FIV!!
Ramy: te
dulce,pe tine si pe Ilinca.Am vazut pozele voastre,superba camera Ilincai..si pozele de la Tulcea super!
Noi suntem bine, poimaine implinim 3 luni si cred ca am scapat si de colici.Ziua nu prea doarme, ma chinui s-o adorm in brate,plimbata(caci asa s-a obisnuit)si cum o pun jos,cum se trezeste..dar de aseara am schimbat foaia..dupa ce adoarme o infas si vad ca deja a facut 3 ronduri de somn(inclusiv cel de azi-noapte) ca lumea de tot...doarme neintoarsa.De-acum asa fac...Ma bucur ca a inceput si sa manance la san din nou bine ,caci a avut o perioada buna cand refuza(si din cauza colicilor).
Am facut si vaccinul de 2 luni,in urma cu 2 saptamani,nu a facut temperatura,doar i s-a umflat,in profunzime,la locul injectiei...acum vad ca s-a diminuat.Poimaine mergem la cantarit,masurat...oricum,cu greutatea nu exceleaza(cum vad la alti copii),dar e in limitele normalului.
Aici avem poze noi: http://community.webshots.com/album/574532048IEPGIs
Chiar asa,ZisaCami,Mirela,Andrada,Flori,Liana30....ce mai faceti fetelor???Ce mai fac bebelusii???
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
delfi spune:
salutare fetelor, pe unde umblati caabia am gasit subiectul pe la pag 3. ma apuc sa citesc sa vad ce mai faceti, noi tot agitati cu ultimii canini care trebuie sa iasa si care nu ne lasa sa dormim de 2 saptamani. am inceput sa vorbim.... Alex mai mult Cristi mai putin dar el oricum il copiaza pe fratele lui asa ca mai intai face alex ceva si dupa cristi
va pupam ssi sper sa intram mai des
rami 73 spune:
Nusy, e dulcica foc Ingrid, vad ca are si ochisori albastri !!
Si a mea a avut, dar i s-au schimbat pe la 6 luni, acum sunt verzui-caprui. Asta e, sanatosi sa fie. Vad ca isi tine bine capul pe burtica bubulina ta, felicitari ! Cu greutatea nu-ti face probleme, fetita arata super bine, nu trebuie sa fie grasa, ci sanatoasa.
Pupici !
PS : O sa mai trag o tura de 2-3 saptamani la Tulcea prin octombrie, de data asta poate ne vedem. ![]()
nusy spune:
Rami:
multumim!Eu speram sa-i ramana albastri,caci nu sunt spalaciti,sunt bleu clar...dar daca zici ca si Ilincai i s-au schimbat,inseamna ca are toate sansele Ingrid sa-i schimbe si ea... Va asteptam la Tulcea si sper sa ne vedem de aceasta data...
rami 73 spune:
Ai nostri nu erau bleu clar, intr-adevar, era un albastru mai inchis, ar fi fost frumos, dar...asta e, nu conteaza.![]()
Apropo de adormit bubulina, si a mea tot plimbata in brate adoarme
, nu stiu de ce s-a invatat asa, ca nu i-am dat eu ideea...
Totusi, cand e mai obosita adoarme singurica in patut, dupa ce se joaca putin. Iar seara cand o culc iarasi adoarme fara probleme. E ca gainile, cum s-a intunecat afara, cum i se face somn.![]()
Pup!
ayda_m spune:
Buna mamici!
V-am tot citit dar nu am apucat sa va scriu...sunt si eu mamica fericita a unei fetite de 2 luni. Dupa aproape 4 ani de incercari(5 inseminari si 2 Fiv-uri esuate) am reusit cu FIV nr 3(cu dr Dracea) si am o minunatie de fetita nascuta pe 09.07.2009 la 39,1 sapt, 3600 gr si 52 cm, Apgar 9,cezariana, Sp Elias cu dr Rotaru.
Ieri am avut si noi vaccinul de 2 luni, ne-a cantarit dr si avem 5550 gr si 59 cm, suntem in grafic.Temperatura nu am facut dar s-a umflat putin ...trecem si peste asta
. Ne-am luptat si ne mai luptam cu colicii...asteptam sa trecem de 3 luni, poate mai scapam de ei![]()
V-am admirat pozele cu bebeii, sunt superbi

Va pupam si vom scrie mai des, acum ca am prins curaj
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3728333259//" target="_blank">bebe Andreea
madalina28 spune:
Si noi pe aici...![]()
Din pacate nu suntem prea bine ne luptam cu o enteoviroza destul de agresiva, am ajuns sa facem si perfuzi
dar important e ca suntem pe drumul cel bun.
Bun venit noilor mamici si puilor printre fivuleti!Sa ne scrieti mai des da?
Va pupacesc pe toate ma duc sa gatesc pt bubulina mancarica de regim.
Madalina& Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...