Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Neata....chiar,care-i baiul pe aici?Ceva probleme Gogule?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
'neata si io ... am dormit groaznic ... kissy a latrat toata noaptea si cred ca o sa o leg la noapte ca nu se mai poate. La 5 eram deja cu nervii in flacari ... si acum am niste ochi de zici ca m-am betivit toata noaptea
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza gagix...
Iarasi cald...si azi...si e numai mai...
Cafea, pentru cine mai doreste...
Vicky, te-am adaugat in lista pe mesenger, astept sa-mi dai accept, sa vorbim...www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
sunt si io pe aci da's rupta de oboseala ma dispera nasul care curge non stop (de la alergie ... mama ei) am mult de lucru .... ce sa va mai spun .... ca nu am toate tiglele pe casa ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
emag spune:
fierbinte,
, lumina si dragoste trimit astazi puiutului Emma, cu tot sufletul.
Aida, te ,
.
Saru` mana pentru cafea.
Dau si eu si www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-07-06/thumb300_108-tort-fin-de-sampanie.jpg" target="_blank">tort, am imbatranit ieri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
emag ... miiii de scuze , nu am citit in fatza si nu am stiut ca a fost ziua ta ieri ..... LA MULTI ANI !!!!! fata frumoasa , sa traiesti fericita si sanatoasa pana la adanci batraneti
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
La multi ani, Monica!
O viata frumoasa, multa sanatate si impliniri!www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
da' chiar asa, ce ati patit?! s-a gatat cerneala dintr-o data?!
andanii, ce-i cu tiglele tale? unde au plecat?
geta, alea care ma opresc sa iau si io un costum de baie, alea ma incurca
viki, oricand la nevoie
deya , Ana
ce mare s-a facut Alex!!!
moniq, inca odata La multi ani! si tot ce-i mai bun pe lumea asta iti doresc alaturi de cei dragi tie!
aida
altfel, poate aflati de cineva care sta la casa si care-si doreste un husky.
ca dupa ce n-am mai raspuns la telefon in wk, ieri am dat de 'stapana' catelusei cumva si mi-a comunicat senin ca nu i-o mai trebuie...n-am ce comentarii sa mai fac in plus despre asta...am epuizat apelativele de rigoare despre astfel de specimene.
catelusa e la cineva din zona de la noi acum, insa inchisa intr-o cusca de plasa.
poate intrebati de colegi, cunostinte ca sigur se gaseste cineva cu suflet mare care s-o vrea si s-o ingrijeasca cum trebuie.
sa aveti o zi faina si sa iesiti din astenia intarziata
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor