Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 7
geta_florina spune:
va salut din nou ....
vazut pozele ... toate... tare frumoase...
Maria am admirat si pozele tale cu biciclisti, tare mi-au placut... mai, da' ce bine arati, io chiar nu stiu de ce zici ca mai trebuie sa slabesti ....
Liana tot am vrut sa-ti spun, dar am uitat, deh, m-a lasat neuronu' , ca am vazut poza printesei tale si e superba !!! sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea la maxim! mii de tie si frumoasei ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
andanii spune:
offf pe pag 2 ?????
buna dimineata .... e soare .... as sta la plajaaaaa ....
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
silvana75 spune:
'neata si de la mine
cafa mai aveti? eu is libera si azi, de maine la sapa
va doresc o saptamana frumoasa
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
Bey...ce se mai aude cu intalneala de iarba verde?Mergem au ba?!Hai cu parerilii....cine vrea,cine mai pohteste...ia spuneti!
Doriseasco...lansezi pe tzava cataroiul si te dai cotita?Hai cu organizaciul....ce faci?
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
silvana75 spune:
io vreau, si pohtesc dar nu poci
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
silvana75 spune:
pe bune? sau ti-e rau de ce pun la cale fetele astea??
lumeeeeee azi am gasit fasole verde ioiiiii fac maine si manc pana pocnesc (emoticon cu unu care se scarpina pe burta)
Silvana si Paul
Poze cu noi
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Mi-e raaaauuuu ..... Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
Ce ai patit????!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
geta_florina spune:
'neata buna ...
Ce-ati patit? unde ati disparut toate? ia poftiti la o cafea
Dana ma sperii, ce s-a intamplat?
va , sa aveti o zi buna ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
anda spune:
morning geto ca vad ca doar noi facem patrula pe-aici
helaaau e ora 9
ceaceti?
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.