Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Multumesc mult de tot pentru urari, numai bine si multa sanatate si voua, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica,scuze si de la mine,nu am fost atenta,iti zic acum LA MULTI ANI!,sa ai multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!

May gagici,ca tot s-a discutat de iesit la iarba verde si vaz ca nu se inghesuie nimeni la propuneri si dat cu parerea,va zic aici ca voi merge sambata asta ,iarasi, la iarba verde,la Cheveres de data asta,undeva unde este si loc de joaca pentru copii...pe mal de apa...cu familia.Asa ca cine vrea si este dornica de iesire cu familia in explorare,e binevenita!Noi plecam,in general,intre 10-11 dimineata.Ne luam cate ceva de ale gurii si de obicei apa.Fiecare isi aduce ce doreste si ce vrea....Deci,lasand partea administrativa la o parte....sambata vom face iesire in natura....care doriti sa veniti,sunteti binevenite!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Anooo, prezent pe lista.
mai ales la cheveres la padure. la pozat caprioare...tare fain.

Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Daca va intereseaza va fi un targ cu produse pt copii la mall:

"In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia Scoala Mamei Junior organizeaza impreuna cu Iulius Mall Timisoara - BRANDS in CHILD CARE, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor."
"Evenimentul se va desfasura intre orele 10.00 – 22.00, spatiul expozitional si de joaca fiind structurat pe grupe de varsta si domenii de activitate."
BRANDS in CHILD CARE
Timisoara - editia a II-a
Data de desfasurare: 29-31 mai 2009

si astea sunt cateva din firmele participante:
Nestle- lapte praf, cereale,etc
Mustela- cosmetice, suplimente nutritive
HIPP- lapte praf, cereale, cosmetice
Biovente- cosmetice organice, produse pentru alaptat
Kidsroom- scaune auto, jucarii
Fastrackids- club educational
Funny Kids Club- gradinita
Cord Blood Center- recoltare celule stem
Generali
ING
Children Care-gradinita
Scooby-gradinita
Tara Copilariei- gradinita
Kids Club- club
Ravision- editura
Premaman- hainute, mobila
Bebe design- mobila copii
Biomarkt-produse bio- cosmetice, igiena, lapte praf
Mareea- turism
Vest Sound Group- organizare botezuri,sonorizare
Maldini- gradinita
Bella- scutece, creme, servetele umede, puericultura mica
P&G- pampers
Klorane- cosmetice
Ana Culcer
Mladin Kineto- kinetoterapie, recuperare copii
rangali- cosmetice organice
salvati copii- ong
berlin-chemie- flavamed, espumisan
thea-farmila- lapte praf, cereale, cosmetice
genesium- maternitate privata
gimini- gradinita

PS: sper sa nu fie interpretata ca reclama, daca da, rog moderatorii sa stearga mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare!

Monica, ma alatur si eu trupei de uituce, cu scuzele de rigoar#350; la mlti ani, sa fi iubita si fericita!

Ana, sorry, am vazut prea tarziu ca m+ai apelat pe ms

Mey, mi+a fost rau la propriu, dar tare rau, nu stiu ce sa fi fost. M+a durut capul foarte rau, ma dureau toate, si spatele si talpile si ... tot. In plus parca nu puteam sa inspir suficient si aveam asa, un fel de senzatie de lesin ... naspa rau, m+am speriat.

Continui seria de . Lori a facut urticarie - sper urticarie sa fie, nu altele - de s-a umplut saraca pe tot corpul. Nu-mi dau seama de la ce sa fie ... seara mergem la dr. Ilie, poate-i dam de cap.

La lucru unele incurcaturi, eternul stress mocnit.

Boxam in continuare, mai rau sa nu fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Ana, Dana,, saru` mana mult de tot pentru urari.
Ana, multumesc si pentru invitatie, negociez cu colegu` de existenta - poate reusesc sa-l pacalesc - de obicei e greu de convins... Io acu` as pleca...

In Arad vine furtuna... tuna si s-a innorat.
Ieri am dormit cu capul pe birou vreo juma` de ora, ma alearga un gand sa repet si azi isprava.
In cazul in care vreun coleg sau si mai misto - sef, imi citeste aceasta "spovedanie"... ii salut pe aceasta cale si imi exprim aprecierea fata de mobilierul de buna calitate - nici n-am simtit ca sunt cu capul pe birou si nu acas`, pe perna. Tin sa subliniez ca am si visat, nu a fost doar o atipeala mica...

fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

andule, da' magari or fi pe acolo?! ca mi-a placut ala tare mult
ano, you rock

dau oala de pranz de poate iesiti de la umbra

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

si noi am veni la iarba verde, dar tre sa vedem cum reusim sa ne organizam ca sambata tre sa mergem la o nunta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Cu intarziere si cu scuzele de rigoare si din partea mea LA MULTI ANI! MONICA, sa fii sanatoasa si iubita!
deci tu lucrezi in Arad? la ce banca? stii, eu si sotul suntem din arad. cum rezisti la naveta, mergi cu trenul sau cu masina? te-am bombardat cu intrebari ...

Ana multam de propunere, noi inca nu suntem hotarati daca mergem sau nu weekendul asta la arad. mai vedem, mai discutam ...
Maria mie tare mi-ar place un husky, din pacate la bloc ... nu se poate, iar mama la arad are deja in dotare un lup zabauc.
Dana nasoala stare, ai grija de tine, poate ar trebui sa te odihnesti mai mult. sanatate pt Lori
Vicki merci de informatii.

va las, eu plec acasa
pe toate

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana...io am crezut ca si Silvana,ca e o glumita,dar ui' ca tie chiar iti era rau...imi pare rau pentru tine!Poate a fost de la fiere sau dupa cum descri tu,poate fi si o lipsa de calciu...nu stiu,imi dau si eu cu parerea.Sa ai sanatate!Si Lori la fel...

emaguto...somnic bun sa ai!Ce-as mai face si eu asa...numa' ca aici nu se poate...nici macar liniste nu este...

Simona...te pomeni ca ai citit leapsa...hihihihihihihi...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput