Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Aida, draga mea, multumesc mult pentu urari, la fel si tie si la toata lumea - sanatate multa si numai bine.

Maine sunt 40 de zile... iarta-ma, am numarat de cel putin 10 ori si mi-a iesit ca azi. Simo, te-am mai dezinformat si pe tine cu numaratoarea mea... Iertati-ma...
Sunt cu tot sufletul la puiul mic si drag, la tine si la mama ta, care mi s-a lipit de suflet - are atata bunatate in ochi cum n-am vazut la multi oameni in viata mea, e asa cum imi imaginez eu bunicile din povesti.
tare si iarta-ma, din nou, daca te-am intristat cumva.

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ma urc in iatac sa cum se cuvine ...

ingerii sa-ti mangaie somnul si sa visezi www.youtube.com/watch?v=Lynpiv7pofM" target="_blank">frumos

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simona....pai dovezile sunt prin amalgam.....au iesit gustoase...bune rau si fara nici un apropos la gogoasa voastra,parole d'honore!Pur si simplu am dat de reteta si ma gandeam ca as manca ceva dulce,care sa-mi aminteasca de bunica mea de la Constanta.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

emag La multi ani sa fii iubita si fericita!!!
aiduleee ai gasit?io inca nu pot sa fac nimik.,nici bine nu prea imi e..sper sa nu te superi..pupp
va pup pe toatee

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aidule...sufleteste sunt si eu alaturi de tine...sa ai somn bun si odihnitor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai Liana draga , am comandat sambata cand am fost pana la Szeged , am iesit mult mai scump si am comandat ceva care era deja gata ca daca dadeam comanda cum vroiam era gata in 3 luni si ceva ... asa ca am luat ce era mai 'frumos' pe acolo si o sa comandam niste vaze la Budapesta cu catzel si pisicel ... acum ii baiul cu poza care o punem ... ca nu stim ce sa alegem ... asa ca draga mea te rog sa nu te stresezi din cauza asta si ai grija sa te refaci repede si speram ca printesa e bine.
Te am toate cu mult drag si te asteptam sa ne mai spui despre voi De ce nu esti prea bine?

ano cum maine merg in 'studenti' la control , o sa caut si 'gogoasa 'nfuriata' daca tot nu dai sa degustam

va pup pe toa(n)te

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Monica La multi ani!Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii
Eu sunt in priza numa in exameneparca sunt robot am apucat doar sa citesc in diagonala.Am nevoie de vreo pastila sa imi dea energie.....sau un energizant

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

vai deya stiu bine ce spui si daca stau sa ma gandesc , ma apuca asa o nostalgie asa cu dor de ani de studentie si sesiune
... hai te pup , asa e de fiecare data dar o sa treaca si la fel si anii ...

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

gogoasa infuriata ..... ooo da .... merge .... sper
luni aveam date intr-o saptamana 500 gr .... iar intr-o luna am date 2 kg .... incet da sigur
cine mai raporteaza de rezultate ????? asteptam

aidule te pup pe suflet crede-ma nu trece zi sa nu ma gandesc la puisor si saptamana fara sa o vizitez draga mea astep vesti despre bebe maine

deya .... ooo sesiunile ... doamne ce amintiri frumoase

vai de mine si de mine ... profa le-a amanat teza de vineri pentru marti ... deci andrei va avea luni teza la mate si marti teza la romana ... interesant asa una dupa alta nu? probabil ca io zic pas de iarba verde , vrand nevrand ... va dati seama ca nu pot veni fara cioara ..... el sa invete si io sa ma plimb

restul fetelor pupici miiiii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna, la lume buna...

Am avut o zi super incarcata, si la munca, dar si asa, la modul general...am rezolvat niste chestiuni existentiale, adica sunt pe drumul cel bun...

Dana, am citit ca ti-a fost rau, sincer credeam ca-i baza, dar azi atat de rau mi-a fost si mie...ametita, o plosteala de toata regula, o lene crunta, palpitatii, nervi, etc...o fi de la vreme...

Ana, mama...ca bine ai mai scris...
Multamim tie...pentru invitatiune...faina locatia...
Asa cum bine ai zis, ce atatea pregateli? si organizari?
Ca nu ne iese decat imbarligamente...
Asa, stim unde va gasim, care si cine pofteste, care mai doreste, iaca cum graieste...na ca fac si rime...

Sambata dimi am o mireasa...obligatie, programata demult, dar dupa ce o rezolv...om vedea...oricum merci de invitatie...
Bey, sper ca ma cunosti...ca-s zurlie...

Aida, maine voi fi cu gandul la Emma, si voi aprinde o lumanare.

Monica, mai vreau sa vii la intalneli...mi-esti tare draga...
Aaaaaa, imi place parul tau, asa ca iti lansez si tie si lui Vicki invitatie la hairstilista...cand aveti chef sau nevoie...oricand!

Maria, ma bucur ca i-ai gasit stapan la catelusha...ce femeie fara suflet, no coment...

Liana, io nu mai stiu daca ti-am scris, cat e de frumoasa printesita...o dulce!
Zi repede cum sta treaba cu tine...

Si fur de la Aida, salutul asta...

va pe toa(n)te

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput