Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
'neata 

... ca e dana de dimineata ![]()
...cafeaua de dimineata
bea-o si ramai in viata... ![]()
hai va
... se vede ca am dormit ca lemnul ![]()
Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Aida, multam de cafa...![]()
Cat despre operatiunea gogoasa infuriata, eu raportez joi, cand ma voi cantari...
Ce pot spune insa...este ca am sarit calul, cu o doza de pepsi normal si aseara, cu un colt de paine foccacia, ca nu am putut rezista la miros...
Colegele mele la job, stiu ca tin cura, asa incat, una din ele, plina de umor, mi-a recomandat sex de 3/zi.
Cica ajuta...![]()
Apoi mi-a zis un banc, pe care vi-l servesc si eu de dimineata...
Sotia tine dieta...
Seara vine obosita de la munca, baga cheile in usa, descuie, se descalta si intra in apartament.
In sufragerie sotul, statea cu fundul pe calorifer...
Sotia il intreaba:
-Iubi, de ce stai cu fundul pe calorifer?
Sotul raspunde:
-Iti incalzesc cina iubito...![]()
![]()
![]()
No, sa aveti o zi excelenta!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Buna dimineata si de la mine...
Buna cafeluta Aidule...azi i-au si io cafea de aici,in portie tripla...![]()
Si am sa fiu si eu,cu gandul,alaturi de voi,de puiuta si de tine si samburel...Sa ne spui cat a mai crescut bebelica...!Si pofta mare la gogosi!
Io am halit aseara pana mi s-a facut scarba...![]()
Spor la treaba Doris...
Danuto...sper ca te simti mai bine!
Deya,bafta maxima si succesuri depline!Baga ciocolata si Supradyn...Io mestecam guma cand invatam...mi se parea ca retin mai usor daca fleoscai si fac baloane...nah,fiecare cu buba lui!![]()
Gagicelor,nu va mai iau cu randul....va pup
pe absolut toate si va doresc o zi formidabila!
Io plec,in aproximativ 3 ore,pe teren...ajung pana pe la Ruschita azi...sper sa nu ma intorc fleoscaita de tot,de la caldura...si mai am si treaba aia lunara printre picioare...si sunt under strass total...daca nu gasesc loc sa ma primenesc,fac moarte de orice...asa ca urati-mi succesuri maxime,sa ajung vie si nevatamata inapoi si sa nu ma vedeti la stirile de la 5
...Pupici maximi la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
emag spune:
`neata! Saru` mana pentru cafea, Aiada! 
Macar cu o cafea virtuala sa ma aleg - de aia adevarata mi-e frica sa beau... Am fost atat de draguta incat sa bag in mine aseara ca si cum n-as mai fi vazut mancare. Asa ca am facut de 6 toata noaptea si-am venit crispata pana la Arad, de teama sa nu patesc vreo minune prin masina, sa nu ma mai uite veci domnul cu care fac naveta... ![]()
Pana la urma, acu` ca ma vazui ajunsa la birou, poate prind curaj si beau una, adevarata - macar ca fug ca dementa pe holuri dupa ea (tot e mai bine decat varianta "boschet" pe marginea soselei).
Ce va povestesc eu la prima ora...![]()
Doris, saru` mana mult de tot!
Parul... l-am cam terminat, ar fi si cazul sa vin sa se ocupe cineva care stie ce face... De o vreme ma vopsesc singura (cred ca se si observa
)- fiind mereu in criza de timp nu prea reuseam sa prind vreun loc exact atunci cand as fi putut eu merge. Si sub 4 ore nu prea reuseam sa ies de acolo, asa ca...
M-am apucat sa ma vopsesc eu (altceva nu prea ii fac), nu spun de cate ori mi-am dat cu vopsea in ochi...
Pup fetele
geta_florina spune:
'neata buna ...
Aida fur eu repede o cana, pana nu apare Dana ![]()
ma bucur ca ai dormit bine ... sa ne dai vesti despre bebic 
azi si nu numai, cu gandul la Licuriciul scump ... 
Liana cum esti?
o sa fie bine ...
pe toate, revin ....
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"
poze
emag spune:
Ana, drum bun si bafta, tine-te tare! N-ar fi rau sa te vaz la TV, da nu la stirile alea de la 5. Daca e sa
pe cineva, da-i mascat, sa nu cumva sa se filmeze momentu` - desi sper sa nu fie cazul. 

Aida, am visat ca vorbeam despre samburel, io am zis ca-l "simt" baiat, tu ai raspuns ca tu stii sigur ca-i flacau.
Nu-s` cum e cu visele, poate-i tocmai invers. Te
si-l pup si pe samburel, astept si eu vesti.
Doris-Alina spune:
Ana, draga de tine...bey, sa nu cumva sa caftesti pe careva...drum bun si ai grija de tine...sa te intorci cu bine!
Aaaaa ti-am vazut gogosile si-am balit langa monitor...
Monica, cand esti hotarata, da un semnal...
Geta, ce-ti face flacaul?
Va tzuc 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
vickip spune:
Neatza',
Aida:
si sunt cu gandul al tine azi!
Deya: bafta la examene. Eu in faculta ma energizam si ma revitalizam cu limonada f. acra sau vit C efervescentra de 1g, sau mai ajuta si vitamax-ul (1 la 2 zile).
Monica: ai grija cu cafeaua seara....am patit-o si eu si a doua zi m-am simtit super naspa. Incearca azi sa nu mai bei cafea si sa bei limonade si vit C si eventual sa iei un vitamax.
Ana: drum bun!
Doris: sa stii ca o sa vin la tine sa faci ceva si cu parul meu. Numa' sa imi spui cand si unde te gasesc!
anda spune:
Monico, La Multi Ani! cu sanatate si toate visele-'mplinite....vin si io la spartul targului...dar acu am vazut.
Te pup cu drag
.
Gogoasa infuriata...care este...este....
nush ce sa mai scriu...am un blocaj pe subiectu asta...
Ano drum bun sa ai, si di ce nu, distractie ![]()
Restu' dulcilor va tzuc si va urez spor maxim azi. Io am de lucru de nu ma adun...
Emma este iubire in sufletul meu.
Feelings.
www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk.
Doris-Alina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda Gogoasa infuriata...care este...este.... Emma este iubire in sufletul meu. Feelings. www.piduk.blogspot.com" target="_blank">Piduk. |
Blocaj se numeste? super tareeee...
care era cu biciul? ca nu mai stiu?
POZE CU NOI