Timisoara Impreuna(149)Purtam in suflete un inger!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Multumesc, Geta!
La Intesa SanPaolo lucrez. In general cu masina vin si plec din Arad, sunt zile in care mai merg cu trenul/ microbuzul, cel mai des insa cu masina...
Cum rezist? Nu e chiar asa lung drumul, sufar mai mult pentru timpul pierdut decat de oboseala (nu eu conduc). Orele alea cat sunt pe drum... mi-ar placea sa le petrec acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Anoo citit, citit
Geta
s-a gasit stapan la catelusa Husky, mersi mult celor care au pus un strop de suflet si au incercat sa ajute
moniq, deci are structura buna biroul ai fost bestiala cu somnu tau cu tot
Dana sper ca ti-e mai bine acum, o fi fost presiune atmosferica, cine stie. si eu am crezut ca faci biza de micii fetelor. vezi ce se intampla daca strigi de multe ori 'lupul la stana' ...pup sa treaca toate cele rele

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

s-a gasit stapan la catelusa Husky, mersi mult celor care au pus un strop de suflet si au incercat sa ajute

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”

mariaa doamne ajuta ... de azi dimineata la toata lumea de incredere din jurul meu am oferit catelusa binenteles pe cei cu casa sa nu mai zic eu cat m-am straduit sa ma conving ca nu se poate sa o iau, andrei o sa planga azi cand o sa-i spun ca ai gasit stapan si ca nu o luam , ieri i-am promis ca ma gandesc

nah, asta e , bine ca i-ai gasit stapan si astfel m-am linistit si eu

in rest ... io-s rupta de oboseala, ma simt rau cu tensiunea si circulatia mea proasta, plus ca a fost nebunie pe capul meu aici la lucru ... n-am plecat inca

ce sa mai zic ... ana faina invitatie ... o sa vad ce poc sa fac in rezolvarea problemei ... prietenii stiu de ce
... mai e o chestie , insa .... are andrei teza la mate luni ... deci depinde si de flacau .... om trai si om vedea ... poate va ploua si pica tot planul

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Simo, biroul ca biroul, da` fotoliul (scaun e prea putin spus...) e de mare angajament.
Iti dai seama ca ma gandeam in primul rand la tine cand mi-am exprimat recunostinta legat de calitatea mobilierului.
Io oricum as putea dormi si din picioare in unele zile... cand am fotoliu si birou pe care sa pun tampla... nu mai spun.
Azi am reusit cumva sa nu dorm, totusi - au contribuit vreo 5 cafele la asta - acu` sunt turbo... ma invart in jurul cozii, cica muncesc cu amnegatie si entuziasm - oha .

fetele!

Mergi la inceput

moniq, tot secretul e in scaun pup cu spor fata buna
dana...te cred si de asta am vrut sa fiu balanta care inclina spre 'la rece'.
daca mai vezi mesajul si nu-i tarziu, spune-i ca a mers la cineva care avea o 'fratioara' la fel cu care se poate juca toata ziua! poate tine figura, sa nu se supere prea tare

auziti, dar de gogoasa infuriata nu mai zice nimeni nimic?! gata, 3 zile tinu' minunea?!

la raport ca scot io biciu din dotare ca vad ca pitbulii dorm pe ei sau schimba scutece

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

emag fata scumpa si frumoasa si tot binele din lume iti doresc ... sa nu mai zic cat am ras cu dormitul cu capul pe birou

dana bine ca a trecut raul , dar nu uita sa vezi care e cauza , la spiridusha si sa treaca urticaria si sa nu fie nimic grav

ana io pas la iarba verde , sambata facem curatenie la Emma si dam coroanele la o parte , maine se fac 40 de zile ...

mariaa pitbullu din mine doarme ca e prea ghiftuit

... io am bantuit prin oras si am scos niste poze modificate de coana V.I.P. ... acum sa vedem ce alegem pt pus pe ceramica ... si am mai fost de colo colo si iaca au trecut 6 ore si acum stau cu picioarele pe masa si va scriu si imediat ma urc in pat ... si maine merg la control sa vad ce face bebe ... nah , ne vedem mai tarziu de nu cade netul cu furtuna asta care ne sperie si nu mai vine , doar m-a gonit pe mine de la Emma
va

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa
auziti, dar de gogoasa infuriata nu mai zice nimeni nimic?! gata, 3 zile tinu' minunea?!

eu citindu-va din umbra, am vrut sa va intreb ieri de gogoasa infuriata ca m-as alatura si eu, dar...
la mine e musai sa ma razbelesc cu kilele ca nu se mai poate. una la mana ca 2 dr au zis: "e musai sa slabiti, macar 10kg" si plus de asta nu ma mai suport pe mine insami. asa ca de ieri m-am apucat de dieta si multumesc celui de sus, pana acum am reusit eroic.
off subject: am si eu 2 verisoare moldovence get-beget stabilite de ani buni in cimishoara . tare mandre mai sunteti voi cimishorencele, frumos port si grai aveti. si vorba aia: Tot Banatu-i Fruncea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Eu azi am calcat din nou stamb la gogoasa infuriata, dar eu imi permit.
Dar de maine inapoi la treaba. Si inapoi la miscare.

Mergi la inceput

delphi bun venit la noi si sa fie cum iti doresti tu cat de repede si nu zic doar de kile

aida culca pitbulu'
pup pe suflet. te asteptam cu vesti despre bebe maine iar pentru Kissu drag, toata lumina si iubirea catre licurici

trupa pazea: Ana face gogosi!!! Anooo arunca cu gogosile incoace!!! vrem dovada

boboru

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... aha , pitbullu a atipit putin , mai exact timp de o ora am tot motait cu un ochi si jumatate si nu mai pot de somn poate ca la noapte nu mai aud nebunatica latrand abia astept nu mai e mult si ma urc in iatac sa cum se cuvine ... si parca vad ca la 4 sunt in capul fundului

si io ficele ...

Aida ... 22+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput