Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
iepurila spune:
Nausica, si eu patesc acelasi fenomen cu Elena de o bucata de timp.
Seara o puneam in patut cu povesti si adormea singurica dupa ce se certa max jumate de ora cu ea stie cine. acum...neam. Si in timpul zilei la fel, cum dispar din raza ei vizuala e un urlet.
Chiar nu intelegeam ce se intampla. Dar acum ca mi-ati explicat (pup si pe tine si pe Babymom) inteleg.
Ca tot vorbiti de spalatul pe dinti, eu chiar am zis ca abia o astept pe Babymom la cotitura (stiind ca sotul e stomatolog). Deci am 2 intrebari:
1. cum facem igiena orala la micuti?
2. Care e parerea domnului Dr. dspre administrarea fluorului? Ce ne recomanda?
Cu cedatul nervos mi se intampla si mie cam des in ultima vreme. Probabil ca rutina asta ma omoara.
Sa va spun ca tati nostru e si astazi la lucru?????

Aaaaa si se pune ca nu am luat inca nici un leut din indemnizatie? Ever?
pup
bitza2008 spune:
Neatza Iepurica
1. Eu il perii usor cu periuta pe cei doi dinti micuti.
2. Despre fluor...pai sotul ce zice? Zicea Nocom ca daca incepi administrarea fluorului trebuie sa ii dai zilnic, e f greu. Eu am zis pas.
iepuras
Sunt 3 poze, dati inainte, daca vreti sa ne vedeti!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
AlexaM spune:
Neatza...dau eu 
Sa aveti pt toata ziua...stiu ca eu am nevoie...
Matei doarme de obicei pana pe la 9:30-10:30 dimineata...azi s-a trezit la 8 spunand foooarte vehement: daidaidaidai papapapapa...asa ca m-am conformat...evident nu tzitzi...papa....fructe...![]()
La multi ani sarbatoritilor si mai ales Adei...
Nausica, si Matei la fel...n-am gasit solutii decat sa il iau cu mine in pat, sau sa il adorm la san...
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
andy.p spune:
Buna dimineata...multumim de
...la noi trenula venit la 7,30 si de atunci ne jucam![]()

ADA
!!!
Iepurilanu e normal ca n-ai primit inca nici un leu,ai fost sa vezi de ce??
Bitza
ici multi.
Babymom vreau intalneala daaaa
Imi pare rau ca s-a lovit puiul
Kllemi terapia prin shopping functioneaza perfect![]()
Ramo
Sper ca esti K.
Babytza ce frumos sta DAvid in funduletz
Mihnea,Edi,David ,Ana
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Iepurilanu e normal ca n-ai primit inca nici un leu,ai fost sa vezi de ce?? laura, andy (07.04.2002) & alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
trebuie musai sa dau un telefon. dar eu am depus dosarul in aprilie (in sapt pastelui) si mi-au spus atunci ca in doua luni vad si banii. deci..

iepurila spune:
Babytza
soricelul e un scumpete cum sta el in fundulet.
Si ma bucur tare mult ca mami e bine cu tratamentul. Doamne ajuta in continuare 
Fetele care folositi detergentii de la Amway, imi puteti spune si mie aprox cat costa? Nu am folosit niciodata produse de la ei, nu cunosc nici un reprezentant, iar pe site imi spune sa iau legatura cu unul. Dar eu vreau inainte de a-mi face omul capul calendar sa stiu cat costa.
andy.p spune:
Iepu asa daaa..mai ai de asteptat
Bitza ce frumos iepuras am vazut
..Da ce face cu marul??![]()
Nausica am vrut sa-ti zic ca la noi chestia asta se intampla de muuult..eu am renuntat sa ma mai chinui sa o culc singura![]()
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
AlexaM spune:
Babymom...imi pare rau ca s-a lovit puiul...si Matei a cazut de pe un fotoliu acum vreo 2 saptamani si m-a durut sufletul de nu pot sa spun...nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu asta...
De periat ii perii si eu dintisorii doar cu peria. La fluor am zis pas.
Sa aveti o zi execelenta!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
bitza2008 spune:
Iepurica
multumim!
Andy.p
linge marul si scormoneste cu unghiile!
l-am dus acasa murdar ca un godacel!
Fetelor, sa ma laud...dimineata, cand il schimbam Lucas a zis PA si dadea asa din manuta
ii zic si eu Pa Lucas si a mai repetat o data...m-am udat toata!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)