Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nausica, eu cred ca e vorba de anxietatea de separatie in mod cert. Si eu am constat la Dragos in ulima vreme modificari ale stilului de somn. Inainte si eu il puneam in patul lui si adormea fara probleme, dar acum nu mai doarme deloc in patutul lui care a ajuns un simplu obiect de decor in camera si reusesc sa-l culc doar daca ma intind langa el in patul mare sau, in ultimele nopti, daca il pun in wrap si-l iau la plimbare.

In plus daca nu ma simte langa el se trezeste dupa 30 - max. 40 min. de somn, si in timpul zilei si noaptea. Eu cred ca e un comportament absolut normal, care tine de dezvoltarea lor neuro-psihica si cred ca daca au nevoie de prezenta noastra ca sa se simta in siguranta trebuie sa fim acolo pt. ei. Cred ca cel mai bine e sa stai langa Ania, mentinand contactul fizic cu ea, pana cand intra in somn profund. Sa nu-ti fie teama ca o inventi "prea dependenta" de tine, asa cum ma ameninta pe mine multi cunoscuti. Copiii se nasc dependenti, iar independenta si-o castiga treptat pe masura ce cresc.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani ADA !!!!!!!!! Sa fi iubita si fericita toata viata !!!! Sa te bucuri de copiii tai minunati !!!!!!!!!! Sa ai o zi minunata alaturi de familie si de cei dragi !!!!!!!!!!!!

PS : sa nu ne uiti cu gogosile

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Babymom analizele mamei au iesit mult mai bine la ultima runda Continuam cu chimio pana la vara si apoi dupa noi analize, daca ficatul va functiona cat mai aproape de normal , vom incepe un tratament nou care a dat rezultate bune pe proba luata in timpul operatiei. Ne rugam la Dumnezeu sa fie bine si sa putem incepe acel tratament. Pana atunci , nu iti pot spune decat ca mama arata foarte bine, se vede ca tratamentul da rezultate si este mult mai vioaie
Multumesc mult de intrebare

Poze

Mergi la inceput

La multe lunite Mihnea de corina , Edi de giuliana , David de tzitziri , David de pisik4ever , Ana de piersicutza !!!!!!!!!!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Babytza, sa dea Domnul sa fie bine!

Sotul meu inca n-a sosit acasa. Cred ca ma duc la culcare, nu mai stau sa-l astept.

Noapte buna tuturor!

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

nici sotul meu n-a ajuns inca acasa, e la o zi de nastere despre care spunea ca n-avea niciun chef. Avand in vedere ca eu m-am trezit si nu era inca aici, i-am sugerat sa doarma unde-o sti. Ma bate un gand de razbunare sadica, deja m-am vopsit, pantofi cu toc am - de-as incapea cu burtoiul in vreo rochita ce bine-ar fi

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Ada la multi, multi ani impliniti!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

voiam sa va mai intreb daca ma primiti si pe mine in clubul contorsionistelor. Am ajuns in asemenea hal incat ma doare coloana cand stau pe spate.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Dau eu si
ADA Sa fii fericita si iubita!
boboceilor de 17, inclusiv nepotica mea de 10 luni!
Babymomimi pare rau ca s-a lovit puiutul, dar, totusi, mare realizare urcatul scarilor!! Asteptam filmuletul!Cat despre sot,lasa-l mai usor!Eu ce sa mai zic, al meu va pleca pentru o luna.
Klemi eu, dupa o cadere psihica, sunt inca in terapie de shopping, terase, gratare...iti recomand, chiar ajuta!
300 contorsionista si tu...Welcome to the club!Esti si in clubul "patutul copilului-doar decor"?sau is singura?
Babytza Sta foarte sigur pe el David Felicitari!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neatza!!!
Moldova e pe baricade!!! Bitza
Poftiti deci la cafea, laptic, pepsea, inka, ceai...avem de tate!!!

ADA La multi ani cu sanatate. Multe bucurii si impliniri de la puiutii tai. Petrecere frumoasa.

La multe lunite boboceilor sarbatoriti azi:

Mihnea de corina , Edi de giuliana , David de tzitziri , David de pisik4ever , Ana de piersicutza

Mergi la inceput