Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (123)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Unde ati fugit???
Cred ca fetele din Bucuresti is la muzeu

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd felicitari pentru dintzocul 2 !!!!!!!!!!!!!!!

Babymom pentru al doilea dintzoc !!!!!!!!!!!

Bitza te inteleg perfect, s-ar putea sa plece si al meu tot asa , pe o perioada lunga Cam toata vara va fi pe litoral daca ne iese afacerea. Ma bucur sa iasa , dar ne vom vedea doar in We . O tura mergem noi la el, o tura vine el la noi Cel mai greu va fi cu scoala Valentinei. Trebuie dusa la 7.30 dimineata si e exact ora la care papa piciul.....trebuie neaparat sa gasesc o solutie
Daca nu te descurci, poate te muti la noi si ne ajutam una pe alta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Wellcome Babymom

La multe lunite si de la noi pentru
Gruia de Nerantula ,
Edwin de Denisa ,
Amalia de Sabinel ,
Sasha de Ratonelu ,
Vesna de Octavia

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Roxi ce mutritza de suparici are Mikul

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

HEY HEY HEY
LA MULTE MULTE LUNITZE BOBOCEILOR SARBATORITI AZI DAR IN SPECIAL IUBITZELULUI EDWIN

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Roxana periuta am luat-o de la farmacia Sensi blu. Se numeste Silver care baby. Scrie pe ea ca e de la 6 la 24 luni. Maine daca imi aduc aminte sa pun baterii la aparat ii fac o poza sa o vezi

Piciul meu nu prea mai papa seara La 16-17 avem masa de fructe. Apoi dupa o ora jumatate papa un iaurtel sau 2, depinde. Si seara nu mai vrea nimik. Uneori isi bea lapticul (120ml) , alteori nu. Ce ma fac eu cu el....si-a scos aproape de tot lapticul. Abea daca ajungem la 250 ml pe zi.... Si ma ingrijorez ca nici dimineata nu mai papa cereale. Macar asa mai avea 150 ml laptic in combinatia cu cereale...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza poate te trezesti cu noi la usa/poarta Nu te ingrijora, revine soricelul la ganduri mai bune in privinta laptelui.
Lucas nu prea bea apa, dar tzitzi e innebunit.
Eu am un set de 3 periute Primii Pasi -prima a fost doar pt masajul gingiilor-suntem la a doua, tre sa ma uit sa vad cand trecem la a treia. Ii place tare spalatul pe dinti. Babytza folosesti si pasta de dinti?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara si de la noi

AVEM BANI, AVEM BANI!!!!!!

Nu, nu am castigat la loto, dar mi-au intrat banutii cu 85% restanti din ianuarie - mai. Tanti aia de la posta ramasese uimita.. ma tot intreba. Da ce aveti de luat? Eu zic o indemnizatie si 2 alocatii (copil mic si copil mare) si aia...... se tot uita pe foaie, se uita la mine.... si cand am vazut ca e in dubiu daca o fi vre-o greseala mi-am dat seama ca mi-a venit recalcularea si i-am zis: Doamna, daca acolo scrie mai mult inseamna ca atata trebuie sa-mi dati, nu? Si cu greu, asa paraca ii dadea de la ea, mi i-a dat. Se uitau si mosii din spatele meu la mine dece eiau eu de la posta caruta de bani..hi hi hi!!!!!

felicic pup iepurasul dulce !!

CD chiar ca era trist Mikul......fetele astea cum rup ele inimioare...hmmm

Ai mai gasit ceva in Prenatal, caci eu mai fost ieri si nu mai era nici 20% din ce am gasit alaltaieri....

babymom bine ai revenit. Nu cred ca exista macar o mamica care sa nu-ti fi simtit lipsa!!! Uite de la noi macar cateva asa de casa noua.... PUPICI pt barbatei!

Noapte buna

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Babytza folosesti si pasta de dinti?

Aaa... nuuu inca Nici cu periuta nu prea se joaca. O sa incep eu sa o folosesc cu el dimineata, ca atunci avem ritual de igiena si incepem sa folosim si periuta, asa in joaca, sa se obisnuiasca cu ea si apoi mai vedem cum sunt dintzocii si cu ce pasta de dinti ii vom curata

Poze

Mergi la inceput

Stam in fundulet

Poze

Mergi la inceput