Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

'Neata!

Doamne,cat ati putut sa scrieti!Si ce activitati intense la primele ore ale diminetii...Camy,sa ne spui cum e tortul
Miramar, felicitari pt bb baietel!
Miany, si eu am fost ieri in butoi,dar azi sunt bine,nesperat de bine chiar;m-am odihnit bine azi noapte si poate de aceea.Hai,iesi si tu de-acolo!
Bine-ai venit,Madalina!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Jay,da si eu sunt ca tine.Am mancat cam tot ce enumeri tu pe-acolo,fiindca sunt pofticioasa;insa de fumat nu mai fumez de cand am vazut cele 2 liniute.
Simina, terminasi zugravelile?
Krelia, inseamna ca si eu-s taranca,ca-mi place tot in Ro,la Mamaia si sunt f suparata ca anul asta nu mergem acolo.Am luat bilete in Bulgaria,ca sa mergem cu fam sotului,ca ,na,n-am facut niciun concediu cu ei.Dar la anul,cu bb mic...Mamaia scrie pe noi
Mi-ati facut o pofta cu mamaligile voastre Poate bag si eu azi
Fug ca vrea copilu sa-l dau in leagan
Sa aveti o zi faina!

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Stie cineva dar sigur sigur dak avem voie la mare...si dak nu de ce nu..?

bya 10+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

'neata fetele!

O zi minunata va doresc!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui byabeatrice

Stie cineva dar sigur sigur dak avem voie la mare...si dak nu de ce nu..?

bya 10+
BEBE STRUMF

...eu am vb cu medicul meu...avem voie dar dimineata stam la plaja pana in ora 11:00 si dupamasa dupa ora 16:00 ca apa ne e buna, dar soarele nu..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

tortul a iesit super, am mancat 2 felii (nemancata de mine )l-am sunat si pe Cristi sa-i zic ce bunataturi am facut...dar daca mananc in ritmul asta, mine seara baiatul nu o sa mai aibe ce sa pape.

Azi o sa fac si eu reteta de mamaliga cu tot ce ai scris tu acolo Krelia ...dar mai tz...ca acum pic din picioare...o sa ma mai pun sa dorm putin...si num ai mai tz o sa merg la cimitir.

Un we placut!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, fetili!!!
Am avut de munca enooorm, am dormit ca tancul, iar acum...na, cum sa ma apuc de munca fara drogul DC :))

Fetelor, nu sunteti singurele care au calcat pe langa cu mancarea...eu am pacatuit ultima oara cu meniu kfc cu sos de usturoi...nu mai puteam, am trecut pe langa si a trebuit sa pap
AA, si apropos de mamaliga ...la noi la munca e nebunie, se comanda frecvent pt pranz mamaliga cu branza, smantana si 2 okiuri, evident...moi :( Va dati seamana ca sunt cap de lista!

Acum tocmai am devorat niste urda frecata cu marar, patrunjel si putina sare....cu ceapa proaspata...bine ca sunt singurica azi...put infiorator de la ceapa aia :))

Camy, cu socrela.... heheee, boala grea asta, avem si noi!! Norocul meu ca o vad de max 5 ori pe an. Sa ii dea DD sanatate si sa o tina...departe de noi! Noroc ca soata seamana cu socrelu :)
Suntem alaturi de tine, mamica curajoasa! Ridicam si noi un pentru Darius!

Mihamora, sa iti traiasca copilitul!

Krelia, bine ai revenit! Sanatate multa fetelor tale! Si eu stiu cum e cu batranii pe care ii iubim...

Ionelamaria, si io mi-s cu insolatia la ordinea zile, vreau sa zic ca gata, nu mai merge jucaria, de cand a dat soarele sunt ca babutele, cu palaria de soare dupa mine, fac instant insolatie. Daca in trecut luam antinevrelgic cu pumnul, acum...greu! Mai bine ne ferim!

La multi ani Zuza zizi si Dimomo cu intarziere! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebei sanatosi!

Eheee, eu sunt nebuuuna dupa marea noastra, cel mai mult imi place costinestiul, dar si plaja dintre venus si saturn! Dar anul asta e de sacrificiu pentru bebita cel iubit, fara mare!

Fetele, mie medicul de familie mi-a zis ca daca mi se intareste burtica sa iau nospa! Sa nu stau asa! Inca nu am patit-o!

Scuzati ca m-am intins asa, dar am recuperat ziua de ieri :))

Va puuup! Aveti grija de voi!

11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

camy_pusFelicitari pt tort...si dak ai sa-l mananci pe tot..o s ainteleaga sotul ..ca doar tu esti cea in pofte si nu el..

bya 10+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

frate, da ce v-ati facut de cap aseara... si azi-dimineata (camy)
de mult nu s-a mai scris cu o asa viteza. a fost luna plina sau ce?
eu n-am mai stat la calc aseara, am avut alte activitati, nici in w-e asta n-o sa stau prea mult.
eu de obicei stau calare pe forum in timpul programului de lucru
va doresc w-e placut!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Vaaaai MIRAMAR ce stres am in mine!!!!
Eu am mancat si maioneze si mititei si de lactate nu mai vorbim.Iaurturi cu fructe,lapte cica pasteurizat asa scria pe cutie..
Si corcoduse nespalate...asa rupte din copac in drum spre piata..defapt sotul e de vina ca el rupea corcodusele si-mi dadea si mie cate una de
Abia astept sa merg sa-mi fac si eu analizle ca tare nelinistita stau.
Si dry testul la recomandat dr ta fiindca a vazut ceva la eco sau pur si simplu sa fi mai sigura?
Din ce am citit de dry testul asta pe net am inteles ca nu e asa de sigur si ca doar amiocenteza are siguranta de 97% in rest probabilitati.Nu stiu ce sa mai zic...
Fina mea a nascut acum 3 ani si nu a facut decat analize de sange si eco.Dublu test sau alte deastea medicul nu i-a dat zicand ca nu e cazul pt ca la eco e foarte bine totul.Si eu tot la acelasi dr sunt Nael de la cfr 2.De marti intr-o saptamana merg la el... abia astept.
Vape toate si week-end placut
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

buna fetelor
Foarte harnice ati fost .
Camy vreau si eu tort.!!
Am reusit sa nu fac febra noaptea trecuta si mi-a trecut si durerea de cap.Nu stiu dar cred ca eu fac insolatie si daca ma gandesc la soare.
vad ca faceti planuri de concediu. eu la mare in ultimii ani am facut o reactie alergica foarte urata de la soare de la apa si desi la 10 m-a retras de pe plaja cel mai tarziu , iar inapoi ajung dupa 6 tot fac insolatie. nu ma bronzez dar fac arsuri. ma chinui cu ele , trec , iar pielea e alba la sfarsit de parca nu as fi vazut soarele. In consecinta muntele e paradisul meu. si nu mai spun ca temperatura maxima tolerata de mine e undeva pe la 27 grade vai de sufletul meu la vara si cu burtica

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput