Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 5
krelia spune:
bya, stai linistita, ca si eu am mai bagat o portie de somn...dupa ce am scris azi-dim...pai...al meu sforaia de zor si eu, orbecaiam p'aci...normal ca ma lua si pe mine somnu'
cu marea, eu cred ca apissa nu are de ce sa ne strice..o balaceala mica..iar apoi, daca ne bagam sub umbreluta..eventual numai piciorussele sa le lasam la soare....nu cred ca ne strica. Si bineinteles, nu stat la soare ca o sunca...taman la orele "potrivite"
lauradi...eu as vrea sa tragem o fuga, macar 5 zile, anul asta....
succes in concediul de anul asta si...doamne ajuta cu socrii
neata, elenicu'..wee placut si tie! (nah, ca ti-am raspuns )
camy, si mie mi-a promis consortu' azi ca face MBS ....se duc naibii toate mancarurile mele din frigider.....iau drumu' ghenei ...da' la supissa tot nu renunt...ca tare buna a iesit
(ne dai si noua cate o lingurita de tort? )
dienutze, da' di she ti sacrifici, bre? n-auzi ca apa face bine?...soarele insa nu...baga costinesti, mamica...ca o sa vezi tu la vara intre betoanele din Buc. ce-o sa mai balesti dupi iel
bine te-am gasit!
Ramo, wee placut si sa te intorci cu bateriile incarcate pt sapt. viitoare
ionela, imi pare rau ca nu-ti prieste marea...dar, lasa, ca si muntele are atractiile lui...aer curat....plimbari....merge
krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
elenic spune:
Fetelor, luni dimineata merg la control si nu mai apuc sa va scriu pana atunci. Va rog sa-mi tineti pumnii, am emotii f mari!
8+
simina_kin spune:
Neata la pranz si de la mine!!!
Cami da tu n-ai dormit deloc aseara????wow...eu n-as putea..pe la 3 max se inchid ochii singuri!!
Elenic bafta luni, sa vii cu vesti bune
Neatakrelia...sunt si pe aici!!!
Ramonikoo..o sa ne lipsesti pana luni
Presimt ca maine o sa bantui pe aici singura...
13+
Mariana
Mazarica
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauradi 'Neata! Doamne,cat ati putut sa scrieti!Si ce activitati intense la primele ore ale diminetii...Camy,sa ne spui cum e tortul Miramar, felicitari pt bb baietel! Miany, si eu am fost ieri in butoi,dar azi sunt bine,nesperat de bine chiar;m-am odihnit bine azi noapte si poate de aceea.Hai,iesi si tu de-acolo! Bine-ai venit,Madalina!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! Jay,da si eu sunt ca tine.Am mancat cam tot ce enumeri tu pe-acolo,fiindca sunt pofticioasa;insa de fumat nu mai fumez de cand am vazut cele 2 liniute. Simina, terminasi zugravelile? Krelia, inseamna ca si eu-s taranca,ca-mi place tot in Ro,la Mamaia si sunt f suparata ca anul asta nu mergem acolo.Am luat bilete in Bulgaria,ca sa mergem cu fam sotului,ca ,na,n-am facut niciun concediu cu ei.Dar la anul,cu bb mic...Mamaia scrie pe noi Mi-ati facut o pofta cu mamaligile voastre Poate bag si eu azi Fug ca vrea copilu sa-l dau in leagan Sa aveti o zi faina! Laura, (10+) a lui Radu Mihai |
Nu am terminat de tot, o parte.....da ma multumesc ca nu mai am praf in casa.
Astept sa-mi vina mobila luni ...pana atunci mama face in casa (eu ma cam invart degeaba, sunt doar cu gatitul, spalatul si calcatul...ca am spalat toneee...)..iar dupa ce-mi vine mobila , calc perdelele si GATA. De vreo 7 ani numai eu calc perdelele, mama nu vrea..si sunt imense si de matase..sau ce-o fi..ca nu le pot lasa necalcate..
13+
Mariana
Mazarica
Ramonika spune:
fetele care se plangeau ca nu le baga lumea in seama, vreau sa va zic ca ni se intampla la toate la un moment dat.
cred ca cea mai constiincioasa la raspuns pt. fiecare in parte e krelia.
oricum, daca nu vi se raspunde, este pentru ca ori nu stim ce sa raspundem, ori nu avem timp, sau cum e cazul meu acum, am citit vreo 10-12 pagini din urma (si din cap. precedent) si nici nu mai tin minte fiecare ce intreba.
oricum, am observat ca daca raspunzi tu pentru ceilalti, si ceilalti o sa raspunda pt. tine. adica tre sa si mai dai, ca sa primesti.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Ramonika spune:
simina - si voi o sa-mi lipsiti
insa stau de luni pana vineri de la 8 la 5 cu ochii in ecran, incat in w-e vreau sa mai shomez si sa ma bucur de somn, de natura, de familie, pisici etc. acum imi fac exercitiile de gimnastica, apoi un dusuletz, cred ca mai trag o tura de si mai pe seara ies in oras. maine la tara... abia astept sa ma joc cu catelul...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
cristinica09 spune:
ELENIC bafta la control !!
totul o sa fie bine..ai sa ne spui dupa ce te intorci.
Fetelor am o pofta de mamaliguta de nu mai pot.Nici nu am citit reteta si imi ploua in gura.Ma duc s-o caut.Pacat ca sunt la munca pana la orele 21 si nu pot sa-mi fac.Si tortul ala..parca-l vad si simt gustul .... mmmmmmm
Pupici
9+
simina_kin spune:
EEEhhh ce-as mai vrea sa am si eu "tara", sa mai fie cum era cand eram copil...da nu mai este. Tataia a murit acum 2 ani (la 80) iar de atunci mamaia sta la noi , ca a facut soc , si are Aizerman (pierderi de memorie) nu mai poate fi lasata singura, si sincer, pe mine ma omoara cu nervii...am albit la radacini....nu mai suport..da asta este nu avem ce face , iar de trait (desi are 81 ani) ne-a zis doc ca o sa mai traiasca destul , ca-i sanatoasa tun , numai mintea nu o mai are.Tara mea nu mai este cum era, e totul plin de balarii, casa..vai de ea..
13+
Mariana
Mazarica
krelia spune:
neata la pranz si tie, simina
nashpa cu perdelele...si eu am niste imensitati si tare le cam ocolesc...eu am si draperii, din alea grele al naibii...luate la metru din obor ...tre sa-mi fac odata curaj sa le bag si p'astea la masina
Ramo....eh, uite pt asta ...16 pupuri de la mine (ca suntem in 16, nu de alta )...desi, recunosc ca n-ama vut rabdare sa citesc din urma chiar tot ce s-a ntamplat in saptamana pe care am lipsit-o...
si eu am week-enduri in care vreau sa vegetez alaturi de familie....de natura...acu' insa iar mi-s singura, ca al meu e plecat sa se intalneasca cu nush cine...barbat, in orice caz ...si mi-a promis ca mergem in plimbari cand se intoarce...desi e cam inorat afara....dar, macar acolo, 1 ora, prin parc
krelia 14+
krelia spune:
fata....iarta-ma ca intreb, da' nu se zice Alzheimer?
si acum, revenind serios.....imi para rau pt bunicul tau...acum stiu si eu cum e ....sper ca buni a mea sa ramana intreaga la minte....
cat despre casa voastra de la tara...de ce nu incercati sa-i dati viata?...din ce zici, intleg ca inca o aveti, dar e oarecum parasita, neingrijita, nu?
e pacat sa nu investiti putin in ea, ca o casa la tara e tare binevenita...zau ca parca esti alt om cand respiri aeru; ala curat...
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin EEEhhh ce-as mai vrea sa am si eu "tara", sa mai fie cum era cand eram copil...da nu mai este. Tataia a murit acum 2 ani (la 80) iar de atunci mamaia sta la noi , ca a facut soc , si are Aizerman (pierderi de memorie) nu mai poate fi lasata singura, si sincer, pe mine ma omoara cu nervii...am albit la radacini....nu mai suport..da asta este nu avem ce face , iar de trait (desi are 81 ani) ne-a zis doc ca o sa mai traiasca destul , ca-i sanatoasa tun , numai mintea nu o mai are.Tara mea nu mai este cum era, e totul plin de balarii, casa..vai de ea.. 13+ Mariana Mazarica |
krelia 14+