Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetele, am ajuns acasica si eu, ce bine este! Eu ma simt iarasi f f obosita, of. Ma vait de acum, dar dupa ce vine bebe si o sa dorm cate un strop.... Macar atunci nu merg la munca un timp.

Sa aveti o saptamana frumoasa, frumoasa, astept numai vesti bune de la voi! Si sper sa va dau si eu o veste buna marti dupa eco :)
Va pup!

11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

FLORICIK mie mi se pare ca la mine se vede un pic burtica dar eu sunt foarte slaba.1.70 m si 50 kg aveam.Acum am 51 kg si 1 kg am impresia ca s-a pus numai pe burta,cu grasime
Asistenta spunea ca pana la 3 luni jumate nu trebuie sa luam nici un kg.Dar cred ca depinde de organism.Eu am fost o slabanoaga toata viata si acum sper sa mai raman cu vreo 5 kg dupa ce nasc ca de 52 kg nu am trecut.

Noapte buna la burtici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna seara,gravidute!

Ati umplut iar ceva pagini...greu tine omul pasu' cu voi.Am scapat si eu de musafirii din we,e liniste,dar parca si cu agitatie imi placea.
Krelia, eu am urmarit finala cap-coada si am ramas surprinsa cate tari nu ne-au votat.Pe de alta parte,mie mi-a placut melodia castigatoare,suna bine.
Eu primeam telefoane d-alea de zici tu ,la 7 dimi sau 10 seara,de la mama soacrei.Acum s-a mai potolit.Iti doresc sa scapi de genul ala de sfaturi,ca nu pica bine deloc,stiu cum e.
Hmmm,imparte si tu socata aia cu noi
Elenic, incearca sa stai linistita pana la control,ca nu mai e mult.Sigur e totul in regula.
Laura, imi pare rau ca parintii tai au reactionat asa...e normal sa fii suparata,chiar dc te asteptai,dar eu zic ca-si vor reveni intr-un final.Trebuie!
Floricik, eu am inceput sa am,desi cred ca mai mult sunt suncile mele;deja ma jeneaza pantalonii cand stau,trebuie sa-i deshid
Cristinica, si eu tot o slabanoaga;dupa prima sarcina am ramas cu 4,adica aveam 51,tot la 1,70 m,dar cred ca zburau si alea sigur,la ritmul ce-l am.Acum chiar sunt curioasa cum voi fi,ca am pus deja 3-4 kg.

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Uff fetele m-am mai linistit cu lipsa burtii
Lauradi si eu ma desfac la nasturi cand stau la birou Simt ca blugii nu prea ma mai incap. Deci sunt pe drumul cel bun
Cristinica pai tu esti de-a mea. Eu am 1.68 si 50 kg . Cand am ramas gravi aveam 51 kg( tineam cu dintii de kg ala) dar am mai slabit din cauza greturilor. Dar ceva burta de la mama natura tot aveam.

Va pup. Noapte buna.

11

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

camy, ti-a trecut durerea de cap? a venit Pustache?

dienutze, prietena mea imi spunea, mai in gluma mai in serios...sa profit acum de somn cat pot, ca dupa....mai rarutz...uite, ea acum, sta dupa una din fete sa o adoarma, ca face ture prin casa si nu are pic de somn...mai somn le e lor

lauradi, nu mai zic nimic de finala....asta e....cu soacra, sper sa ma fereasca de genul ala de sfaturi...

fetele, chiar..haideti la o socata inainte de culcare....ca am pus-o la rece cand am venit, cred ca e tocmai buna!

pe toate...pe maine! plec si eu la

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,
va poftesc la un ceiut sau o limo (socata n-am )
ati avut spor la vorbareala in week-endul asta... de-abia am reusit sa citesc din urma...
insa acum ca a inceput serviciul, am inceput si eu forumeala si sper sa ma tin tare si sa continuati cu scrisul, ca sa am ce citi

le-am spus si noi socrilor de bebe si s-au bucurat foarte tare. ne asteptam la reactia asta, oricum.

o sa revin cu un mesaj mai detaliat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neataa
Ramo gata??..la munca??
Krelia vezi ca-ti iei amenda de la mine daca mai detaliezi aici'sa ce ai mancat!!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

neatza fete
ieri n-ma mai intrat sa vad ce faceti pt ca mi-a fost f rau
cum am ajuns la munk am citit tot ce a-ti vb ieri...o gramada
sper ca azi sa-mi fie mai bine....desi acum imi e la fel rau

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrella_21 spune:

Buna dimineata fetele,

Eu vin cu o veste buna...am fost vineri seara la Dr. si mi-a zis ca totul e ok...a vazut mainile, picioarele, creierul...mi-a facut o poza chiar si cu o manuta...doamne ce clar i se vedeau degetelele, o splendoare....si in final mi zis ca se vede o urma de surubel dar ca nu se pronunta 100% decat peste 3 saptamani cand ma duc din nou la echo.

Sotul meu e asa fericit si eu atat de linistita cand stiu ca totul este ok...

Ionela vezi ca eu mi-am schimbat Dr. si este din Iasi...este de la Cuza dar vine si la noi la o clinica moderna recent deschisa...e super ok doctorita...tu la ce Dr. mergi???

Daca vrei iti spun cum o cheama pe asta.

Foarte fericita!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

ma bucur f mult pt tine myrella ca si tu si bebe sunteti super ok.asa sa va fir toata sarcina.Pe 26 am programare la eco...de abia astept sa vad puiutul mic.
ce de baietei pe aici....nimeni cu rochite?

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput