Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

myrella - felicitari. deci vii si tu cu ? o sa fie o odisee plina de baietei

elenic - te asteptam azi cu vesti bune.

laurairina - nu te supara asa sunt unii parinti, mai de moda veche. desi avand in vedere ca acus e nunta, n-ar trebui sa se supere asa tare. o sa le treaca si nepotul o sa ii cucereasca, ai sa vezi, insa mai lasa-le timp sa se obisnuiasca cu ideea.

nu mai stiu cine zicea de socri si sfaturile lor.
eu am noroc de niste socri foarte de treaba. nu m-au suparat niciodata, si nici eu pe ei.
si am noroc si de sot "gospodin"

cristinica - in leg. cu vitaminele, nici mie nu mi-au dat deocamdata. cica mai tarziu. deocamdata doar acid folic.

floricik - vad ca si tu ai 11 sapt. ca mine. deocamdata nu e cazul de burtica. cred ca de-abia din luna a 4-a incolo incepe sa se vada.
eu chiar nu vreau sa se vada prea repede. pentru ca pana acum tot am avut sunculita pe burta, iar acum am slabit mult si in sfarsit ma pot bucura de burtica supla, sa ma mai bucur macar o luna, ca tot e vara si cald...

Editez ca sa ma laud ca aseara am avut parte de o portie dubla de
culmea, eu care cu greu ma dadeam pe brazda pana acum, aseara chiar aveam chef nebun or fi hormonii de vina...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/850983/DOCTOR-EVZ-Va-suferi-copilul-meu-daca-am-fumat-in-timpul-sarcinii/

fumatoarele - nu sariti pe mine am gasit si eu pe aici link la acest articol si m-am gandit ca ar fi bine de citit.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Doamne fetelor ce mult am avut de citit (10 pagini din capitolul anterior si tot acest capitol). Prevad ca pana scriu se incepe un capitol nou. In wee-end-ul acesta au aflat toti din familie de sarcina. Ultimii ramasi erau tata si mama iubitului meu. Tata facuse o fata nasoala, m-a intrebat ce avem de gand si i-am raspuns ca o sa fac copilul si ca o sa ne casatorim, vad eu cand, asa ca nu a mai spus nimic. Oricum, cu nebuna de mine n-avea nici o sansa. Mama iubitului a intrebat daca a fost decizia amandurora (s-o fi gandit saraca ca i-am fortat baiatul sa facem copilul). Si o inteleg, data fiind diferenta de varsta dintre noi (eu sunt mai mare cu 9 ani decat iubitul meu) si faptul ca nu suntem casatoriti. Nu prea sunt pregatita pentru casatorie si mutatul definitiv la tara, asa ca o sa aman cununia civila cat mai mult.

Sambata am fost la o nunta, tot la tara, si ce m-am plictisit. Nu puteam sa dansez desi Doamne ce as mai fi topait o sarba hau o hora. Dar iubitul ma pazea si imi tot spunea ca avem un bebe de care sa am grija, ca de dansat o sa dansez cu alte ocazii. Asa ca l-am amenintat ca la nunta noastra, care va avea loc dupa nasterea micutului, nu o sa ma vada la masa decat atunci cand o sa mananc, restul voi fi doar pe ringul de dans.

Krelia eu stiu ca utrogestanul se ia doar in primul trimestru de sarcina. Tu il mai iei inca. Eu am terminat cu ele.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor,

am vb de dimineata cu medicul meu din Tg mures, mi-a zis ca nu e normal sa ma doara burtica de acum...asa ca sambata acum, pe 23 mai merg la eco...sper ca bebe sa fie bine......

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata ,fetelor!! ..vad ca a fost activitate intensa aici pe forum in w-e..
Myrella ,felicitari pt vestile bune!Sa fie bine pana la capat!
Floricik ,legat de burtica sa stii ca eu zic ca depinde de constitutie ..eu eram destul de slaba..si acu totata lumea imi zice ca se vede..si se vede..Am patit chiar o chestie tare acu in w-e ,m-am intalnit la tara la bunici cu o prietena si m-a intrebat "cat ai 4-5 luni?"..deci e clar..

miany
14+

Mergi la inceput

Camy nu iti mai face griji ..sigur va fi bine

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

am aparut si eu....avem deja de vineri 11 saptamani, 4 cm, i-am vazut manutele, piciorusele si talpile ....pe mine m-au impresionat talpile, asa de mic si deja i le-am vazut...manca-iar mama talpile lui...
mi-a facut eco, placenta este buna, totul este ok.....mi-a facut si control, mi-a zis ca ii f bine, col inchis si lung.....deci, fericire mare.....ii batea inimioara de zor....
sambata la nunta, m-am simtit f bine, eram mai ceva ca un radar dupa mancare, incontinuu am mancat si numa la mancare m-am gandit....
daaaaarrrrr, asta a fost pana ieri, ca de ieri iar varsaturi non stop, tot ce pap, inclusiv apa.....offf.....speram ca a trecut cat de cat perioada aia urata.......ma simt f rau azi si aici la servici imi vine sa ma bag sub birou

ma bucur ca voi sunteti bine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

11+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

myrella - felicitari. deci vii si tu cu ? o sa fie o odisee plina de baietei

elenic - te asteptam azi cu vesti bune.

laurairina - nu te supara asa sunt unii parinti, mai de moda veche. desi avand in vedere ca acus e nunta, n-ar trebui sa se supere asa tare. o sa le treaca si nepotul o sa ii cucereasca, ai sa vezi, insa mai lasa-le timp sa se obisnuiasca cu ideea.

nu mai stiu cine zicea de socri si sfaturile lor.
eu am noroc de niste socri foarte de treaba. nu m-au suparat niciodata, si nici eu pe ei.
si am noroc si de sot "gospodin"

cristinica - in leg. cu vitaminele, nici mie nu mi-au dat deocamdata. cica mai tarziu. deocamdata doar acid folic.

floricik - vad ca si tu ai 11 sapt. ca mine. deocamdata nu e cazul de burtica. cred ca de-abia din luna a 4-a incolo incepe sa se vada.
eu chiar nu vreau sa se vada prea repede. pentru ca pana acum tot am avut sunculita pe burta, iar acum am slabit mult si in sfarsit ma pot bucura de burtica supla, sa ma mai bucur macar o luna, ca tot e vara si cald...

Editez ca sa ma laud ca aseara am avut parte de o portie dubla de
culmea, eu care cu greu ma dadeam pe brazda pana acum, aseara chiar aveam chef nebun or fi hormonii de vina...

si eu,si eu, nu dubla , dar fff furtunoasa!!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Bv ,Adriana pt echo! e tare impresionant cand vezi "mogaldeata" aceea de om......iti doresc numai zile bune..poate vor trece greturile astea la un moment dat..!

miany
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Doamne fetelor ce mult am avut de citit (10 pagini din capitolul anterior si tot acest capitol). Prevad ca pana scriu se incepe un capitol nou. In wee-end-ul acesta au aflat toti din familie de sarcina. Ultimii ramasi erau tata si mama iubitului meu. Tata facuse o fata nasoala, m-a intrebat ce avem de gand si i-am raspuns ca o sa fac copilul si ca o sa ne casatorim, vad eu cand, asa ca nu a mai spus nimic. Oricum, cu nebuna de mine n-avea nici o sansa. Mama iubitului a intrebat daca a fost decizia amandurora (s-o fi gandit saraca ca i-am fortat baiatul sa facem copilul). Si o inteleg, data fiind diferenta de varsta dintre noi (eu sunt mai mare cu 9 ani decat iubitul meu) si faptul ca nu suntem casatoriti. Nu prea sunt pregatita pentru casatorie si mutatul definitiv la tara, asa ca o sa aman cununia civila cat mai mult.

Sambata am fost la o nunta, tot la tara, si ce m-am plictisit. Nu puteam sa dansez desi Doamne ce as mai fi topait o sarba hau o hora. Dar iubitul ma pazea si imi tot spunea ca avem un bebe de care sa am grija, ca de dansat o sa dansez cu alte ocazii. Asa ca l-am amenintat ca la nunta noastra, care va avea loc dupa nasterea micutului, nu o sa ma vada la masa decat atunci cand o sa mananc, restul voi fi doar pe ringul de dans.

Krelia eu stiu ca utrogestanul se ia doar in primul trimestru de sarcina. Tu il mai iei inca. Eu am terminat cu ele.

Viitoare mamica in culmea fericirii 8+ (10+)

Nici ue nu mai iau Utrogestan din sapt 12.Am inteles ca este sustinator de sarcina, iar dupa 12 sapt nu mai avem nevoie ca sarcina este fixata deja.Eu mai iau doar acid folic!!

14+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput