Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor, asa este, vreau sa stau acasa....dar nu in pat
eu vreau concediu asa ca sa ma plimb...nu sa stau in pat...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Camy, nu zice nimeni sa stai la pat, vorbeste intai cu medicul tau, poate durerea aia o fi normala intr-o oarecare masura tinand cont ca doar e o taietura, si nici macar nu e un an de la operatie..Si al meu care a fost operat de apendicita acu 2 ani , tot se mai vaita uneori ca il jeneaza.. Si pana una alta..mai bagi niscai concedii..ca si asa sefii aia ai tai nu merita sa te stresezi pt ei!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 15+
poze

Mergi la inceput

o sa-l sun maine pe dr...

...eu ma plictisesc ingrozitor de rau...Cris a plecat dar cred ca ajunge numai pe la ora 23:00 acasa..i-am zis ca a fost ultima iesire fara mine.. nu suport sa stau fara el.. ...si chestia asta nu-mi place, mi-ar fi placut sa fiu mai independenta

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

CAMY Trebuie sa intrebi dr dar poate se mai intinde burtica ca doar creste bebe nu? Si acolo sunt cusaturi care poate in unele locuri au fost mai stranse si acum se mai intind.Nu stiu dar dau si eu cu presupusul...Eu am avut o sarcina extrauterina si am fost operata de urgnta...arata si este ca o cezariana si pe mine ma intepa rau intr-n loc in staga,asa ca am intrebat-o pe dr care m-a operat si mi-a zis ca e normal ca nu toata cusatura e lafel.Plus ca sunt si muschii cusuti.Mie imi era frica sa nu fi uitat un instrument in burta mea
DIENUTZE dar ce mult ai sat azi la munca..eu am scapat la 3 si tot ma vaitam.Odihna placuta
fetele

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Camy apropo de sot...nu esti singura. Nici eu nu pot sta fata el. Aseara a avut un drum scurt in oras , a plecat pe la 12 noaptea si pana la 2 cand s-a intors nu am inchis un ochi. Cum a intrat pe usa am adormit bustean
Laura imi pare rau de reactia parintilor tai. Sigur cand isi vor vedea nepotul...le trece. Apropo de munca, tu zici ca rezist eu pana la 7 luni ? Nuuu in nici un caz. Toate colegele mele pleaca si raman singura. Nu stiu ce naiba au...e ceva in aer. Isi dau demisia pe capete
Cred ca mai stau o luna si ma bag pe medicale
Krelia ce ai manacat pe la gratar ?
Vroiam sa va mai intreb daca aveti burtici Cele care sunteti apropiate de mine ca sarcina...eu devin paranoia Nu prea am burta...

11

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Floricik nici eu nu am burtica.... deloc dar apare ea

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ne-am intors
gratarelul a fost super bun...si, pentru ca am fost cuminti, am primit si o sticla de 2l de socata facuta in casa

simonette, nu sunt patimasa...dar, cand auzi tot felul de chestii in jurul tau...mai ales ca am avut si caz in familie, cumnata, careia nu i s-au facut mai mult de 3 eco in toata sarcina....poate daca ii facea una aproape de termen si vedea ca () copilul nu e intors, mai era timp de cezariana...nu il forta sa-i rupa claviculele .....

elenic, asta nu inteleg.....mai au sa spuna si ca testele au demonstrat ca multe eco nu ajuta la nimic...
cum naiba sa nu ajute, cand mie utrogestanul ala mi-a retras ditamai hematomul, care daca ramanea imi acoperea toata sarcina si...la revedere?
pai d'aia tot tineretul lor e descreierat si sta cu berea-n nas de dimineata, orbecaind pe strazi ....

cristinica, te cred...ca nu e usor sa pleci de acasa duminica, fie ea si 1 data la 4 saptamani...tot duminica e.....si parca e mai frumoasa acasa ....
ref. la vitamine, uite, eu am luat acid folic dinainte sa raman insarcianta, cu vreo 3 luni..apoi am continuat imediat ce am aflat, cu centrum materna si din s12 iau maltofer fol (fier + alt complex de vitamine)

laura, nici eu nu m-am uitat la rezultate...s-a uitat al meu, ca nu-i era somn ..si mi-a povestit....e clar ca vor mai trece multe editii pana sa mai reusim o performanta ca locul 3 si locul 4....
of, ce necaz cu parintii tai....pe cuvant ca nu inteleg reactia.....ce ar fi vrut sa faci? sa nu te mariti...sa nu faci copil?? ce explicatie au ei pentru comportamentul asta?
cand vorba aia...astea 2 evenimente sunt printre cele mai frumoase din viata unei femei.....mai ales mama ar trebui sa fie alaturi de fata ei....n-am sa uit expresia fetei lu' mama cand m-a vazut imbracata mireasa si sarutul pe frunte al lui tata...asa ceva ar trebui sa ofere toti parintii...mai ales cei de fete....
si cand vor vedea mogaldeata aia de 50 cm...cum sa nu-ti bucure sufletul asa ceva??
of....tare rau imi pare....insa sunt convinsa ca se vor schimba..odata cu trairea celor 2 evenimente...nu mai fii trista...

simina, eu am bagat o inghetata cu caramel si alune cu crantz ..si acum astept o portocala

camy, si eu aveam stari de voma de la vitamine, chiar se alsa cu "imbratisari" cateodata, dupa ce le luam....insa, vad ca acum s-au mai atenuat....cu toate ca nici acum nu le suport gustul....centrum ala nu-mi place ca e prea mare si il simt cand il inghit, iar maltoferu' ala are un gust de faringosept...de mi se intorc toate cele pe dos....
nush ce sa zic.....sfatuieste-te cu medicul...daca e ok sa-ti fie inca rau si sa vomiti...mai ales ca bebe misca....si cu problema cealalta...la fel..cred ca dr. e cel mai in masura.....eu una, habar n-am

floricik, am papat cartofei prajiti cu mujdei, un pic de pieptuc de pui, un carnacior si un mic (ca de data asta nu am rezistat..acu'..n-o fi foc) si cu salata de rosii cu ceapa si ardei......bun rau!
sa stii ca nici la mine nu se vede burta..decat suncile ....da' las ca are ea timp sa creasca

m-ati facut curioasa cu pretul la cirese...o sa ma uit si eu prin piata, sa vad......daca nu, trebuie sa fac intr-un fel sa merg mai des la tara in iunie...pai, nu-i pacat de aia 2 ciresi din curte??

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

..ma doare si capul acum...ce naiba am??????
offffff
...si Pustache nu mai vine...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Pustache vine vine Camy da tu nu te panica... durerea de cap o fi de la presiunea prea mare a sangelui... a inceput sa creasca in cantitate.... sau poate e cazul sa iei un no-spa

11+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA TUTUROR SI O SAPTAMANA USOARA!!!

11+

Mergi la inceput