Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma intreba cineva cum simt miscarile lui bebe...este ca si cum ai avea un fluturas in mana si l-ai simti cum da din aripioare..
...azi l-am simtit iar..dragalasul mamii.

...si acum fetilii...eu ma duc sa ma intind putin...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza burtix!
sunt plina de dracusori...am aflat rezultatele de la eurovision si pe langa faptul ca a castigat norvegia, a carei melodie nu mi se pare cu nimic spectaculoasa....pe langa faptul ca iar s-a votat pe considerente geografice....noua, "dragii" de bulgari nu ne-au dat nici un punct....slovacia, iugoslavia, grecii..si nu mai stiu cien..nici ei....
sa mai contribuim noi la cresterea pibului lor..cu turismu' lor si cu furturile de masini...ce nu m-am dus eu la nisipurile ....da' de-acu' incolo nici ca o voi face...mama lor de castraveti...cum mah, nici macar 1 pct? numai turcaletii...ne-au dat si ei 5 pct...

gata, sa ma calmez....ca la pranz plecam la gratarel

simina, nasol ca sunteti cu tara asa de departe...cine stie..poate poate..cu timpul
stelutele alea nu ti le-au pus moderatorii, ci un boot al forumului care inlocuieste cele patru litere, din orice cuvant....cu stelute....iar daca scrii femeie in forma aia mai "veche" (mu...)..iti zice sa iei o pauza ....o prostie, dupa parerea mea...dar, ma rog...

apropos de soti, fetele..si al meu e gospodin ...da cu aspiratoru' (zice ca eu nu am forta sa imping ), da cu mopu' pe gresie, spala vasele si cand am fost eu racita a spalat si rufele, sub atenta indrumare a mea ...ah, si duce si gunoiul ..si cateodata il mai prinde zelul si freaca si baile....praful si papa raman in sarcina mea.

ionela, nu mai fi supi....ca noi suntem aici, cu tine ...vrei sa trimitem echipa de soti gospodini, pe capul tau?

cristinica, eu abia astept sa pap la pranz gratarel de pui cu cartofei prajiti si cu mujdei..cunosc deja meniul, ca mergem la prietena mea, desi, trebuia sa mergem la un alt gratar...dar am zis pas
(asta pt ca ai zs tu de mujdei )

laura, nu te descuraja cu mbs-ul ...mai incearca, imposibil sa nu-ti iasa....daca respecti cantitatea..1 parte malai, 3 parti apa
...si eu ma bucur ca am revenit

apropos de clatite...eh, uite, mie astea nu-mi ies si pace!......am pus de toate, respectat intocmai cantitatile..si nimic....se rup inainte de a apuca sa le intorc ..am zis ca o sa iau o tiaie din aia subtire si o sa-l pun pe al meu la treaba, poate el are mai mult noroc

dankutza, felicitari pentru eco! si, nu te plange de greturi...ca nu se stie niciodata ..desi, de peferat ar fi sa nu, crede-ma

LauraB, am observat, si la alte fete din strainatate, ca nu prea fac asa eco dese.....si nici asa de devreme ca pe aici...eu de ex, am facut prima eco la 4s...

danangie, ceaiuri de lamaie (lamaie stoarsa si pusa in apa fiarta) si indulcite cu miere...la greu, cat de multe poti pe zi (eu beam si 6 la un mom. dat)..si cat de fierbinti poti, in asa fel incat sa iti repare gatutzul si sa nu risti sa faci amigdalita.....
iar daca incepe sa-ti curga nasul, Nazomer sau Humex (apa marina)

lauradi, esti o fericita ...la mine, pana de curand (adica pana sa afle de gravidenie), soacra-mea, una-doua tzar telefonu'..si o apuca numai pe la ora din astea..."matinale"...10 seara...nu dormeam...da' ma enerveaza sa te scoale cineva la ora aia, ca sa faci conversatie de genul "si, ce ati mai facut, pe unde ati mai fost, cu cine v-ati mai plimbat"..cand stie prea bine ca in afara de serviciu, casa si prieteni, dr si aia la sf. de saptamana...nu facem nimic iesit din comun..
acum sper numai sa nu inceapa cu sfaturi de mama care a crescut 3 copii si care se pricepe cel mai bine
sper sa se dea mai pe brazda si sa fie si ea o soacra model

floricik, bine ai revenit...ia baga repede citt din urma, poate faci si tu niste mbs..sau niste clatite...gogosi..sau tort

ionela, se prea poate.....si eu am patit-o....acum vreo luna..muream de pofta dupa mancare de mazare..si am mancat-o cu asa pofta...incat, dupa ce m-am ridicat de la masa..m-am dus si am imbratisat toaleta

cristinica, simonette....hai mah fetelor, ce naiba...duminica, la munci??
asa munciti voi de obicei, sau s-a intamplat doar azi?
of, fir-ar ea de munca sa fie...

camy....asa e si la noi, zapuseala, cald..adie putin vantul....dar nu cred ca face fata...

bai fetelor, eu cred ca mai am putin si mor ....toata casa mea miroase a prajeala scarboasa de la vecini...friptura combinata cu clatite...stau cu geamu' deschis si nici o sfaraiala....nu mai pot nici sa respir...si imi vine un rau..of....al naibii bloc cu aerisire in curtea interioara...si cu cine l-a proiectat sa am eu baia fix in bucataria vecinilor

FRAAAAATEEEE...CAT AM SCRIIIISSSS......

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Danangie insanatosire grabnica!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

krelia tare ar fi nevoie sa ma ajute cineva la curatenie pe aici, dar parca toata "echipa de soti gospodini" stiu si eu? adica in general ma descurc cu unul.... mai ales ca iau pauze dese, dar cu o echipa intreaga????
la partea cu rau de la o mancare de care iti e pofta.... mie imi pare ciudat pentru ca eu nu am avut stari de voma pana acum, asa o usoara sensibilitate la mirosuri.... ceva stari de disconfort... au fost... Dar cu mirosurile am o problema de cand ma stiu. in general sunt in familie un fel de aparat de depistat daca mancarea e de mancat sau nu, si depistez un miros ciudat cu mai mult de o zi inainte ca mancarea respesctiva sa-si schimbe oarecum gustul ( in consecinta mancarea de azi se mai mananca si maine... dar sigur nu mai tarziu)

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna fetelor! Nu aveam in program sa intru pe net astazi, dar uite-ma...si ingrijorata. Ieri m-a cam durut burta, mai ales daca stateam in picioare, si astazi am o scurgere maronie, nu abundenta insa. Stiu ca maine merg la control, sa astept etc, dar nu pot sa ma abtin sa nu-mi fac griji, asa ca apelez la voi, sa-mi spuneti din experienta voastra, ati patit asa ceva?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Camy eu am patit-o cu pastaile sapt trecuta. Am trecut prin piata si amvazut pastai noi si deja visam o portie mare cu usturoi si cand m-am uitat la pret 20 de lei kg... Mi-a disparut brusc pofta.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

elenic poate nu e ceva grav si ai putea astepta pana maine, dar daca tu esti speriata mai bine mergi la spital sa stai linistita... "paza buna primejdia rea trece" de ce sa stai stresata si numai stresul ala sa faca rau cand mai bine mergi si stii ca esti bine. eu asa as face. sigur vor scrie fetele care au trecut prin asta cu sfaturi mai la obiect. dar eu as merge la spital.

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elenic, daca e maronie...e bine...asa imi spusese si mie dr mea, cand am avut pb cu o scurgere...sange in toata regula, insa...prin saptamana a 7a. Eu aveam un hematom care trebuia sa se resoarba si pentru care mi-a dat tratament cu utrogestan. Tu ai/iei asa ceva?
eu zic sa stai cumintica in pat si sa nu faci nici un efort pana maine, la control.

ionela, ti-e fricussa cu toata tarla de gospodini dupa tine, hait?..hihihi..
sper sa te lase greturile curand....eu inca nu am scapat, doar s-au mai atenuat, iar de varsat...saptamana asta, doar 1 data....
la noi in familie, radarul cu mirosurile este consortu'..mai ales ca el are niscaiva pb cu stomacelul...care nu-i suporta mancare mai veche de 3 zile....asa ca.....odata la 2 zile, schimbam meniul ...singura pe care o accepta este ciorba (de perisoare, de vacutza ...v-am zis eu ca suntem mai tzarani ))

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Elenic eu am patit exact asa cum spui tu acum o saptamana si normal ca m-am dus la urgente! BB este bine doar ca se desprinsese putin....in cazul meu! Mi-a dat concediu medical, m-a sfatuit sa stau cat mai mult in pat fara contact sexual 2 sapt si m-a pus pe utrogestan 6/zi! Asta pana se lipeste bebeu la loc! Peste cateva zile am fost la o alta eco si se lipise la loc asa ca iote-ma la servici

Krelia asa lucrez io de obicei ca asa e programul la salonul asta de kk, si unde mai pui ca nici macar un we pe luna nu ne da liber, numai in timpul saptamanii....e nashpa dar ce sa fac?

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

si eu is la munca

felicitaaari pt 14 sapt!!!

11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput