Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 13
ionelamaria spune:
ati patit asa ceva? cand vad un mar.... mor de pofta... il mananc si mi-e rau de la el. cum sa-ti fie rau de la ceva dupa care mori de pofta?
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
cristinica09 spune:
Neata fetele!
Eu sunt la munca azi pana la 3.
Pentru dureri de gat si eu stiu ca e buna gargara cu apa cu sare dar la mine functioneaza daca o fac la primele simptome.O vecina mi-a mai spus sa rad cartof pe o bucata de panza care e stropita cu spirt si sa infasor gatul,apoi sa stau toata noaptea asa.Asta nu am incercat dar la ea a zis ca a facut minuni.
Ce frumos e afara si cald,e vreme de strand sau de padure.Ce bine de tine Camy ca esti din Brasov...ador muntele..mi-a placut mult in partea aia la Rucar.. un peisaj de vis
Eu am pofta de inghetata din aia Doina de pe vremea lui Ceausescu..era cu menta si glazura de ciocolata
9+
cristinica09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria ati patit asa ceva? cand vad un mar.... mor de pofta... il mananc si mi-e rau de la el. cum sa-ti fie rau de la ceva dupa care mori de pofta? 11+ http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png |
Poate ca mananci cu prea mare pofta si ti se apleaca...dar de la mar mai putin ar tebui sa-ti fie rau.
simonette spune:
Buna dimineata fetele!!!
Va citesc de zor insa sunt la servici si nu prea pot sa ma misc!
Va doresc o duminik frumoasa!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
cristinica09 spune:
Si tu muncesti SMONETTE azi?Credeam ca numai eu sunt oropsita!
Ce baieti scumpi ai !!!!Sa-ti traiasca,sa fie sanatosi!!!
9+
nov.dec2009 spune:
BUNA ZIUA SI DE LA MINE!!!!
FAC CINSTE CU LIMO, CAFEA, COLA..BERE....CE VRETI VOI...ASTAZI AM FACUT 14 SAPT
simina_kin spune:
UUUpppppppssssssss...scuze..........am scris cu nov.dec
LAURA B ESTI IN LISTUTA
14+
Mariana
Mazarica
simonette spune:
Da bai Cristinico, unde mai pui ca mai sunt si in concediu medical....dar naaa ce sa fac? ei au nevoie de mine si eu de ei ca eu lucrez ca independent!!! Imi pare rau ca si tu esti chinuita....pana la ce ora stai? Bine macar ca avem acces la internet
Simina felicitari ptr cele 14 saptamani!!! Eu vreau o limo, ca tot vorbiti de limo si aseara mi-am rugat sotul sa faca....
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
vias spune:
m-am intors...este o caldura afara de numa'...nu mai stiam pe unde sa am mai pitesc de soare
...fetelor ...am fost si prin piata la fructe...si am vazut cirese cu 50 RON ...unde naiba vor sa ajun ga astia cu preturile????
oricum, am facut stanga-mprejur mi-am luat 2 pere si o inghetata si am plecat repede-repede...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
vias spune:
Simina felicitari pt cele 14 saptamani...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE