Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 12
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia lauradi...eu as vrea sa tragem o fuga, macar 5 zile, anul asta.... succes in concediul de anul asta si...doamne ajuta cu socrii krelia 14+ tzutzupida noastra creste si pozeaza |
Merci!N-am niciun stres;socru' e super ok,iar soacra n-are treaba cu mine,o sa fie preocupata de celalalt nepot(baietelul cumnatei)si m-am obisnuit cu situatia asta,nu astept nimic de la ea.Ideea a fost sa fie copiii impreuna,ca sunt apropiati de varsta,dar sa vedem si ce iese,ca de regula nu prea avem "programe" reusite cu ei.
E bine daca puteti ajunge si pe litoralul nostru;si eu sper la cateva zile
Laura, (10+) a lui Radu Mihai
lauradi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Nu am terminat de tot, o parte.....da ma multumesc ca nu mai am praf in casa. Astept sa-mi vina mobila luni ...pana atunci mama face in casa (eu ma cam invart degeaba, sunt doar cu gatitul, spalatul si calcatul...ca am spalat toneee...)..iar dupa ce-mi vine mobila , calc perdelele si GATA. De vreo 7 ani numai eu calc perdelele, mama nu vrea..si sunt imense si de matase..sau ce-o fi..ca nu le pot lasa necalcate.. 13+ Mariana Mazarica |
Bine ca face mama ta,sa nu te agiti tu prea tare.Te inteleg cu perdelele,nici eu nu sufar sa le calcDar macar acum le am pe toate scurte si mi-e mai usor
Laura, (10+) a lui Radu Mihai
vias spune:
Buna dimineata gagici...
ce afceti?
eu am un bol de cereale cu lapte in fata, va citesc si pap, apoi plec la cimitir.
Voi?
..eu aseara nu am mai gatit nimic pt ca am mers la prietena mea sa dorm..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
ionelamaria spune:
Buna dimineata!
cine vrea un ceiut, o cafeluta slaba ?
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
vias spune:
Ola chicas
...acum ca sunt cu burtica plina pot sa scriu si eu...aseara am fost in oras cu prietena si sotul ei, am baut o limo si am papat pizza, ne-am plimbat in aerul ala curat de munte...apoi am venit acasa sa-mi iau pijamalele si am plecat la prietenii mei unde m-am jucat cu copilasul lor de-o varsta cu Dariusica al meu...
Eu iubesc tare mult acel copilas, parca o bucatica din el ar fi si al meu , si aseara am stat cu ei la baita si la cremuit bebe, am vazut finala la Eurovizion si pe la 1:30 am adormit...
Azi-dimineata am ajuns acasa...
...bine macar ca m-am odihnit, azi vine si sotul abia astept..
Si acum plec fetele mele la Dariusica la cimitir.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e
POZE
MADALINA_T spune:
neata fetele. zi frumoasa la toate posesoarele de burtici. azi sper sa ajung sa mananc ciorba de burta ca ieri nam mai avut cand
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
dymomo77 spune:
Fetelor pentru dureri de gat la mine a functionat un leac babesc(de care tare am mai ras dar am zis hai sa o incerc si pe asta): am incalzit in ceaunel sare din aia mare pentru muraturi, am pus-o intr-un saculet din material textil si am tinut saculetul pe gat pana s-a racit sarea de tot. Am facut operatiunea asta de vreo 3-4 ori si s-au diminuat mult durerile(dupa ce aveam vreo 3 zile de supt pastilute din plante degeaba).
15+
dienutze spune:
Neata gagicute!
Cu gogosile alea...o sa ma aveti pe constiinta :))
Inainte de sarcina eram lesinataaa, daca mergeam pe strada si treceam pe langa o gogoserie..musai luam, dupa ce am ramas, nu puteam sa sufar nici mirosul, dar de vreo 2 sapt parca si-a revenit nebuna!! Vreau si eu gogoooosi! :(( Azi in drum spre scarbici iau gogosi, claar!
Simina, sa te auda DD cu fetita :). Tot familionul vrea fetita!
Doar de vreo 2 sapt pap iar dulce, pana atunci numai acrituri... cine sa le mai inteleaga pe gravide?!
Va pup, va mai vizitez eu, nu scapati de mine :))
11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
dienutze spune:
Am ramas sub impresia unei reclame noi de la tv, toata ziua asa vorbesc, ca un obsedat :)) Nu scapati de mine... Unde esti, sunt cu ochii pe tine..etc
Este vb de reclama la romtelecon voce dulce sau asa ceva, mi se pare genialaaa!
sper sa nu se considere reclama :)
11+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA
floricik spune:
Neata fetele. Mi-a fost tare dor de voi dar nu am avut deloc timp sa intru .A fost nebunie la mine la munca. Nu stiu cat mai rezist asa...
Sper ca sunteti toate ok. Si bb-ii la fel
Am vazut ceva pe acolo . Felicitari.
Eu m-am cam panicat ieri si azi ca au disparut greturile. Sper bb meu sa fie bine. Abia astept 12 sapt sa merg la dublu test.
Ma duc sa citesc din urma.
11
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png