Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(22)
Raspunsuri - Pagina 11
Laura B spune:
dienutze, multumesc, mi-ai dat o idee grozava! Azi merg neaparat la cumparaturi, ca nu am varza acra in casa...
Eu deocamdata prefer acriturile dulciurilor. Sa vedem in timp ce se mai intampla; in timpul sarcinii cu Diana am mancat cutii dupa cutii de bomboane Ferrero Rocher. Acum am facut stoc de borcane cu castraveti murati si de ardei copti cu otet.
Simina, datele mele sunt: DN-20 iunie xxxx (nu zic anul, da' va fac si voua coronitze cu cate "flori prind la buchetul vietii" ) UM-7 feb 2009 DPN- 13 nov 2009
Multumesc frumos
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
ionelamaria spune:
multumesc fetelor pentru incurajari, la noi e asa de cativa ani, asta e serviciul... sta 7-8 saptamani acasa si 10-11 prin europa. parca era mai usor inainte, dar acum tare imi lipseste.
sa stiti ca-mi face bine sa va am pe voi aici. eu mereu am simtit ca trebuie sa controlez lucrurile si mi-e groaznic de teama de neprevazut. citesc din problemele pe care le intampinai unele dintre voi si imi da impresia ca daca ar aparea ceva as fi mai pregatita sa rezolv cumva problema. asa incat imi da o stare generala de confort.
despre retete... ce sa mai zic.... as manca tot ce scrieti voi pe aici. dar pana sa ma apuc... imi cam trece pofta. acum vreau clatite si gogosi cu gem. am sunat-o pe mama sa ma duc la ea sa fac ( numai pt mine nu are niciun farmec) dar mama nu e acasa.... l-a scos pe tata putin la aer, la tara. Ma bucur ca a reusit.... asa incat.... clatite si gogosi maine
11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Miramar spune:
Doamneeeee ce de-ati mai scris. Eu azi am fost clatita toata ziua. La pranz am fost la nasi (stau aproape de noi) la un gratarel. cand ne-am intors am facut un dus si m-am bagat in pat. Am motait vreo ora dar acumm mi-e rau si-mi vine inapoi mancarea. OF! Si m-am cam carait si cu barbati-miu si sunt suparata si-acum pe treaba asta. Camy mai ai tort? Imi dai si mie, poate-mi mai ia din starea asta de rau.
Krelia n-am facut mamaliguta dar maine sigur ii vine randul.
13+
Laura B spune:
Pai e frumos asa? Pana apuc eu sa raspund la doua mesaje, s-au mai scris deja 4...
ionelamaria, ca ai pomenit parca as manca si eu dar nu gogosi, ci...langosi cu branza. Are cineva vreo reteta?
cristinica09, si sarmale cu varza suna bine (as incerca o reteta cu umplutura de orez si ciuperci)
laurairina13, viitorul sot' se pricepe la bucatareala? (Intreb si eu, ca al meu sotz nici frigiderul nu prea se descurca sa-l deschida, asa ca daca deschide guritza sa comenteze ceva am argumente puternice... bine, ca ceva face el in bucatarie, si anume spela vasele, dar si la alea se plange ca cica sunt prea multe fata de cat mananca )
Laura
"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
laurairina13 spune:
LauraB, viitorul meu sot 'se pricepe' la tot ce tine de curatenie in casa, inclusiv calcat, spalat, dus gunoiul..! Plus ca el le cam face pe astea toate in ultimul timp..deci chiar as fi o mare nesimtita sa ii cer sa mai si gateasca
Si..nu se baga la gatit decat la sandvisuri si cartofi prajiti , si..aaa, mi-am adus aminte, el prajeste snitelele/piftelele/ carnea de prajit, ca eu nu mai suport sa simt mirosul de carne prajita! Deci..tot face si prin bucatarie ceva. De aia il iubesc eu asa muult
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura, 14+
poze
dankutza spune:
Buna fetele, desi va citesc aproape in fiecare seara, e cam greu sa tin pasul cu voi. Numai seara am cateva clipe libere pana mi se inchid ochii.
Am fost azi si am facut o eco de capul meu. Nu ne mai "vazusem" de 2 saptamani jumate si intrasem deja in fibrilatii daca e bine sau nu. Bebitza a crescut de la ultima intalnire. Are 1,6cm. Pe unele siteuri am citit ca la 8 saptamani, ar trebui sa aiba intre 1,5 si 1,7 cm. Deci sunt in grafic. Ecograful spunea ca sarcina corespunde la 8 saptamani +/-5zile. Ii batea inimioara, mama-mama. Maine facem 9 saptamani.
Referitor la mancare, eu de vreo trei zile mananc numai varza calita si dimineata cand ma scol. Imi place de mor. In seara asta am mancat o ciorba de perisoare acra, de mi-a mers la casa sufletului. AM observat ca de vreo 4 zile, am inceput sa caut mancare acra sau sarata. Am cam terminat-o cu dulciurile. Pana saptamana trecuta, dai cu ciocolata, dai cu tarte, dai cu bomboane. SI brusc, ba ciorba, ba varza. Eu nu am greturi si nici nu vomit. Daca nu ar fi eco care sa imi spune ca sunt gravida, nu prea ma semne. Mai nou am observat ca incep sa ma trezesc noaptea sa ma duc la pipi. Crap de somn si ma tarasc pana la wc si apoi, adio somn.
Pupici
9+
Laura B spune:
laurairina, jos palaria, in special la partea "tot ce tine de curatenie in casa, inclusiv (...) calcat". Cand e nunta?
Ei, nu e concurs de laudat , dar parca nu ar fi frumos sa nu pomenesc ca de cand sunt gravida, Andrei face ceva ce nu a facut el niciodata in viata lui: curata cutia motanului
felicitari dankutza pentru inimioara
ce multe eco faceti voi! Eu pana acum am facut una singura, la 11 saptamani.
Laura
cristinica09 spune:
DANKUTZA ce bine de tine ca nu ai simptome..Sa fiti sanatosi si tu si bebita.Eu am greturi mai mult dimineata dar ce ma supara cel mai tare e ca acum am si insomnii.Ma trezesc pe la 4 dimineata si ma uit pe pereti.AAA si merg la toaleta iar daca ezit parca ma apasa vezica pe uter si zici ca as avea o rana inauntru.
danangie spune:
Buna seara fetelor,
Noi suntem bine...doar ca nu stiu cine m-am pus si am baut apa rece si acum ma doare tare gatul cand inghit. Ce as putea sa iau?? Vi s-a intamplat?? Ma duc sa citesc din urma....
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna seara fetelor, Noi suntem bine...doar ca nu stiu cine m-am pus si am baut apa rece si acum ma doare tare gatul cand inghit. Ce as putea sa iau?? Vi s-a intamplat?? Ma duc sa citesc din urma.... DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burtica S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! .....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
Daniela, incearca:
- miere
- ceaiuri calde cu / fara miere in cantitati mari
- propolis
- gargara cu apa si sare - eventual sare de mare
- tantum verde (nu'sh daca exista la voi)
Sanatate si ai grija sa nu faci febra
monis 14